Mesečni horoskop Januar 2014. Strelac


Posao

U skladu sa profesionalnim afinitetima često se nalazite u centru glavnih poslovnih dešavanja. Sačuvajte prisebnost duha i promišljenost da biste pravilno odgovorili na različite dileme koje vas prate na poslovnoj sceni ili u komunikaciji sa saradnicima. Snagom volje i ličnom inicijativom uspećete da se nametnete saradnicima ili u nekim značajnim situacijama. Imponuje vam posao u kojem do izražaja dolaze vaše organizatorske sposobnosti i preduzimljivost. U periodu do 19. januara pokušajte da ispunite svoje redovne obaveze ili da izmirite finansijska potraživanja. Neki raniji dogovori o saradnji i dalje će ostati samo na praznim rečima. Kontakti sa osobama koje su na nekim funkcijama mogu vam doneti nove poslovne kontakte, pa ćete biti zaokupljeni idejom o proširivanju saradnje. U ovom periodu najpotrebniji vam je timski rad, pa se trudite da poslove podelite sa saradnicima. Takođe, razmišljaćete o saradnji sa strancima iz najudaljenijih zemalja, a pojaviće se i problem oko naplate nekih dugovanja ili će iskrsnuti neplanirani troškovi. Ukoliko razmišljate o pozajmici, ne brinite, jedan prijatelj će vam pomoći. Krajem meseca obratite pažnju na svoj poslovni stil ili način izražavanja. Većinu poslovnih ciljeva možete da ostvarite zahvaljujući dobroj proceni, kroz uspešnu saradnju i proširivanjem kontakata u različitim pravcima.

Ljubav

Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite harmoniju zajedničkog života ili svoje ljubavne želje. Osećate potrebu da uveličate neke događaje u krugu porodice ili u odnosu sa voljenom osobom. Na sreću, vaš ljubavni stil deluje vrlo izazovno ili podsticajno na partnera. Bićete u prilici da čujete pozitivne komentare o svom izgledu ili ponašanju, a nečija emotivna naklonost i pažnja i te kako će vam prijati. Osobi koja vam se dopada jasno dajete do znanja da preferirate harmoničan odnos, uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Ukoliko ste mladi ili slobodni, priželjkujete novu ljubavnu romansu. Ovo je period kada ćete želeti neku potajnu ljubav, a flertovanje sa mlađim partnerom moglo bi samo da rasplamsa vaše emocije. Ukoliko ste slobodni, tokom ovog perioda očekuje vas tajna veza sa osobom na daljinu, a najviše će vas privući njena intelektualna strana, komunikativnost i razumevanje. Nemojte strahovati u ljubavi koja vam donosi zadovoljstvo, godine nisu bitne ako ste vi ispunjeni nadom i željom da nastavite taj kontakt. Uživajte u novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Ljubavna sreća je dostižna samo kada se nalazite u društvu osobe koja odgovara vašem ukusu i afinitetima.

Zdravlje

Prevelika napetost je glavni neprijatelj vašeg zdravlja. Bilo bi dobro da više razmišljate o tome koliko ste opušteni, kako sedite, gde i koliko spavate. Takođe, više pažnje obratite na stomak, debelo crevo i probleme sa varenjem.

 

Izvor


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop Januar 2014. Vodolija

Tue Dec 24 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Posao Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite nekoliko korisnih ciljeva ili da prihvatite saradnju sa jednom uticajnom osobom. Delujete odlučno i preduzimljivo, stalo vam je da ubrzanim metodama ostvarite poslovni, društveni ili javni uspeh. Nema potrebe da oklevate pred novim profesionalnim […]