Mesečni horoskop Januar 2014. Vaga


Posao

Ukoliko ste pravilno shvatili svoju ulogu i osnovna pravila u poslovnoj saradnji, budite korektni i pridržavajte se već ustaljenih profesionalnih normi. Važno je da se na vreme informišete i pripremite na različite varijante profesionalnog nastupa. Želite da unapredite poslovni položaj i težite ka ličnom usavršavanju, ali poslovno-finansijske prilike u velikoj meri zavise od situacije koju diktiraju vaši saradnici ili pretpostavljeni. Tokom ovog perioda finansije će se stabilizovati, kao i odnos sa saradnicima. Skloni ste da precenite svoje mogućnosti i ulažete mnogo truda da ostvarite poslovne ideje, ali na kraju završite sa osećanjem preopterećenosti. Ukoliko ste nameravali da menjate posao, prilika za to će vam se ukazati već krajem meseca, ali budite oprezni. Imaćete nekoliko mogućnosti za dodatni ili honorarni posao. Oni koji su bez posla, u ovom periodu mogu očekivati posao na određeno vreme, koji je vezan za trgovinu, komercijalu ili neku uslužnu delatnost. U nastojanju da odložite neke obaveze nema potrebe da ostavljate pogrešan utisak. Uz lične interese koje želite da ostvarite, neminovno je da opravdate i nečije poslovne kriterijume. Vaša sposobnost dobrog zapažanja i veština brzog prilagođavanja novim uslovima biće dobro nagrađeni. Od 11. januara očekuju vas uspešni rezultati i sjajna mogućnost za dalje profesionalno usavršavanje.

Ljubav

Imate utisak da se u ljubavnom životu suočavate sa prolaznom krizom, a partner vam daje do znanja da očekuje zajednički dogovor. Pokušavate da rešite svoje unutrašnje dileme i sumnje, zbog čega osećate emotivnu nesigurnost ili sputanost. Čini vam se da partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, tako da česti konflikti utiču na vaše promenljivo raspoloženje. Skloni ste izlivima ljutnje i na taj način pomalo provocirate partnera. Nedostatak optimizma pokušavate da nadoknadite nekim spoljašnjim zabavama. Važno je da se ne zalećete u svojim procenama ili da proveravate nečije emotivne namere. Budite dovoljno strpljivi i mudri u iščekivanju raspleta, moguća je ljubavna romansa, ali tek na “drugi pogled”. Krajem meseca očekuju vas pozitivne promene, a partner će se prikloniti vašim željama. U ovom periodu verovatno ćete upoznati jednu atraktivnu osobu, koja će ispuniti vaše osnovne kriterijume i očekivanja. Ako ste u vezi koju ste tajili, uskoro će ona biti ozvaničena, a ukoliko to ne želite da se dogodi budite veoma oprezni, jer je gotovo izvesno da će se otkriti. Za Vage koje su u braku ovo će biti prilično naporan period, pun tenzije i problema sa partnerom. Pokušajte da se manje inatite, a više se okrenite partneru.

Zdravlje

Ovo je vreme za ples, kretanje i vežbe na otvorenom prostoru. Udahnite svež vazduh i ojačajte imunitet. Tokom ovog perioda moguće su povrede, upale i infekcije, dok će dame Vage imati problema sa donjim stomakom.

Izvor


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop Januar 2014. Devica

Tue Dec 24 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Posao Stalo vam je da unapredite svoju karijeru, ali poslovna dinamika nameće probleme u odnosu sa saradnicima. Strategija koju spovodite na kraju će doneti pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu ili u pravcu ličnog usavršavanja. Nema potrebe da zaoštravate odnos sa određenim […]