Mesečni horoskop Januar 2014. Vodolija


Posao

Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite nekoliko korisnih ciljeva ili da prihvatite saradnju sa jednom uticajnom osobom. Delujete odlučno i preduzimljivo, stalo vam je da ubrzanim metodama ostvarite poslovni, društveni ili javni uspeh. Nema potrebe da oklevate pred novim profesionalnim izazovima, ali uz obaveznu konsultaciju sa pouzdanim saradnicima. Najvažnije je da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Potrudite se da potrebu za scenskim uspehom podredite poslovnom trendu koji obećava praktične ili materijalne razultate. Tokom celog perioda ulagaćete veliku energiju da biste uspešno zadovoljili sve poslovne izazove. Bez obzira na to kakav posao radite, pred vama je intenzivan period. Mnogo energije, kreativnosti i entuzijazma biće vam potrebno tokom ovog meseca da biste u roku završili sve poslove. Imaćete utisak da ulažete mnogo više, a da vam se mnogo manje vraća. Izvesno je da vam poslovni dogovori neće ići naruku, jer će biti nesporazuma i neplanskih izmena u poslovanju. Ništa ne bi trebalo da vas iznenadi, samo budite predostrožniji. Postoji mogućnost i da vam neki saradnici otkažu saradnju ili da kolege na koje računate imaju problema sa usklađivanjem u poslu. U periodu do 12. januara obratite pažnju na mogućnost šireg profesionalnog napredovanja ili na situacije koje donose različite oblike udruživanja oko poslovnih interesa.

Ljubav

U pozitivnom duhu stalo vam je da prevaziđete emotivnu krizu kroz koju trenutno prolazite i nalazite se pred novom odlukom, koju želite da saopštite partneru. Ponekad nije lako ostvariti razvnotežu između glasa razuma i osećanja. Partner izražava negodovanje i pokušava da vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Razgovor ili podrška bliskih prijatelja uvek deluju pozitivno na vaše raspoloženje i samopouzdanje. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali uz dodatno strpljenje i vreme. Izvesno udaljavanje od voljene osobe trebalo bi da vas podstakne na dobro rešenje. Ukoliko ste mladi ili slobodni, ljubavni susreti i kontakti deluju kao zamena za neke neostvarene želje. Savet jednog prijatelja mogao bi da bude pogrešan. Ukoliko ste u vezi, mogući su konflikti i nesuglasice sa partnerom, čak bi moglo da dođe i do privremenog raskida. Nesuglasice oko nekih sitnica ili partnerova nepažnja prema vama mogli bi da dovedu do velikih problema u vezi. Za popravku tog odnosa imate malo vremena, jer već od sredine januara slede promene i raščišćavanje odnosa koji nemaju budućnost. Budite sigurni u ono što želite od partnera. Očekuje vas kraće putovanje sa nekom bliskom osobom, biće puno zabave i druženja, ali i prilika da upoznate nekog novog.

Zdravlje

Na zdravlje mislite unapred i ne čekajte da se razbolite. Sunce vas čuva, daje vam vitalnost i popravlja kondiciju, ali kako imate tendenciju da se iscrpljujete doći će do pada imuniteta. Kontrolišite šećer i masnoće u krvi, ali i krvni pritisak. Ovog meseca veoma će vam prijati muzika za opuštanje.

Izvor


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop Januar 2014. Škorpion

Tue Dec 24 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Posao Kada ste podstaknuti dobrim idejama delujete vrlo ambiciozno na okolinu, ali u određenim situacijama i nesigurno. Stalo vam je da ostvarite korisne ciljeve i tražite tim saradnika sa sličnim idejama. Angažovanost na različitim stranama ostavlja dobar utisak, ali samo do određene […]