Mesečni horoskop Januar 2014. Vodolija


Posao

Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite nekoliko korisnih ciljeva ili da prihvatite saradnju sa jednom uticajnom osobom. Delujete odlučno i preduzimljivo, stalo vam je da ubrzanim metodama ostvarite poslovni, društveni ili javni uspeh. Nema potrebe da oklevate pred novim profesionalnim izazovima, ali uz obaveznu konsultaciju sa pouzdanim saradnicima. Najvažnije je da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Potrudite se da potrebu za scenskim uspehom podredite poslovnom trendu koji obećava praktične ili materijalne razultate. Tokom celog perioda ulagaćete veliku energiju da biste uspešno zadovoljili sve poslovne izazove. Bez obzira na to kakav posao radite, pred vama je intenzivan period. Mnogo energije, kreativnosti i entuzijazma biće vam potrebno tokom ovog meseca da biste u roku završili sve poslove. Imaćete utisak da ulažete mnogo više, a da vam se mnogo manje vraća. Izvesno je da vam poslovni dogovori neće ići naruku, jer će biti nesporazuma i neplanskih izmena u poslovanju. Ništa ne bi trebalo da vas iznenadi, samo budite predostrožniji. Postoji mogućnost i da vam neki saradnici otkažu saradnju ili da kolege na koje računate imaju problema sa usklađivanjem u poslu. U periodu do 12. januara obratite pažnju na mogućnost šireg profesionalnog napredovanja ili na situacije koje donose različite oblike udruživanja oko poslovnih interesa.

Ljubav

U pozitivnom duhu stalo vam je da prevaziđete emotivnu krizu kroz koju trenutno prolazite i nalazite se pred novom odlukom, koju želite da saopštite partneru. Ponekad nije lako ostvariti razvnotežu između glasa razuma i osećanja. Partner izražava negodovanje i pokušava da vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Razgovor ili podrška bliskih prijatelja uvek deluju pozitivno na vaše raspoloženje i samopouzdanje. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali uz dodatno strpljenje i vreme. Izvesno udaljavanje od voljene osobe trebalo bi da vas podstakne na dobro rešenje. Ukoliko ste mladi ili slobodni, ljubavni susreti i kontakti deluju kao zamena za neke neostvarene želje. Savet jednog prijatelja mogao bi da bude pogrešan. Ukoliko ste u vezi, mogući su konflikti i nesuglasice sa partnerom, čak bi moglo da dođe i do privremenog raskida. Nesuglasice oko nekih sitnica ili partnerova nepažnja prema vama mogli bi da dovedu do velikih problema u vezi. Za popravku tog odnosa imate malo vremena, jer već od sredine januara slede promene i raščišćavanje odnosa koji nemaju budućnost. Budite sigurni u ono što želite od partnera. Očekuje vas kraće putovanje sa nekom bliskom osobom, biće puno zabave i druženja, ali i prilika da upoznate nekog novog.

Zdravlje

Na zdravlje mislite unapred i ne čekajte da se razbolite. Sunce vas čuva, daje vam vitalnost i popravlja kondiciju, ali kako imate tendenciju da se iscrpljujete doći će do pada imuniteta. Kontrolišite šećer i masnoće u krvi, ali i krvni pritisak. Ovog meseca veoma će vam prijati muzika za opuštanje.

Izvor


AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE