Mesečni horoskop Lav *Novembar


Vladajuća planeta Sunce U setu kristala nalaze se: rutil kvarc…

Set kristala *LAV

 

Zbog čestih promena na poslovnoj sceni Vaša okolina očekuje da se dodatno angažujete u različitim stvaralačkim fazama. Možda Vam povremeno nedostaju strpljenje ili koncentracija za naporne obaveze. Irtira Vas nečija formalna uloga i ponašanje u poslovnim pregovorima. Imate osećaj da novi događaji najavljuju važne promene na poslovnoj sceni. Važno je da jasno definišete svoje poslovne interese i da odgovorite na dobru ponudu. U periodu od 15. novembra, očekuju Vas pozitivni događaji i uspešna satisfakcija. Izbegavajte takmičarsku atmosferu ili rivalstvo u odnosu sa saradnicima. Krajem meseca predstoji Vam aktivna uloga u javnom životu, obratite pažnju na susrete koji će Vam omogućiti napredovanje na različitim nivoima. Delujete snalažljivo u mnogim situacijama, pokušavate pravilno da sagledate dobre i loše aspekte koje naslućujete u ljubavnom odnosu. Važno je da uskladite svoj razum i osećanja, impulsivna reakcija može da Vas navede na pogrešnu procenu i ponašanje. Nema potrebe da se zadržavate na nekim neostvarenim ili ružnim situacijama iz svoje ljubavne prošlosti. Pogrešna orijentacija ostavlja trag ili posledice na zajednički život. Partner pažljivo analizira Vaše ponašanje i očekuje dobar impuls za zajedničke planove. Ljubav ima najjaču snagu, pod uslovom da ste dovoljno iskreni i da verujete u intimnu stranu osećanja. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji Vam nova ljubavna romansa. Privlače Vas novi emotivni kontakti, ali prema svakoj osobi treba da upražnjavate drugačiji model ponašanja u izražavanju svojih osećanja.

Posao – Ovo je naporan period za većinu predstavnika vašeg znaka. Možete dobiti ponudu koja vam nikako neće odgovarati ali ćete ipak shvatiti prednosti situacije u kojoj se nalazite, naročito ako nemate mogoućnost da mnogo birate. Verujete da će vam neko dati priliku da obnovite saradnju. Nemate mogućnost da se mnogo cenjkate i postavljate svoje uslove.Ipak, Venera, planeta koja vlada vašom astrološkom kućom karijere prelazi preko znaka Strelca da bi od 6.decembra ušla u znak Jarca i donela neke nove mogućnosti na poslovnom planu. Astrološko polje posla i svakodnevnih aktivnosti u Jarcu povoljno je aspektovano za one koji se bave ekonomijom ili planiraju da se bave privatnim biznisom. Kako vreme prolazi, situacija je sve povoljnija po vas. Ako želite da započnete nov posao nemojte uzimati kredit ili bar sa mnogo opreza razmatrajte sve ponude koje ćete dobito od Blizanaca, Device ili Ovna. Dobro se slažete sa Vagom i Bikom koji prave sa vama velike planove.Nemojte ulaziti u ozbiljne poslove ako nisite sigurni da možete da ih na duži rok obavljate zajedno sa jednim Bikom, Rakom ili Ribama. U vreme punog Meseca 17.novembra dobićete poziv koji će vas iznenaditi i nećete biti sigurni kako da se postavite prema onima koji će želeti da rade sa vama, naročito ako ste do nedavno loše komunicirali.

Ljubav – Tokom ovog perioda možete biti neuobičajeno mirni i skloni da mnogo više vremena provodite u domu ili zajedno sa partnerom u nekim aktivnostima koje nisu primerene vašem znaku, da se povlačite u sebe iako ćete imati prilike da obnovite neke prijateljske veze i lontakte sa osobama koje su vam drage.Stalnog partnera može nervirati promena vašeg raspoloženja čemuj ćete biti skloni zbog retrogradnog Merkura. Mars, planeta strasti u Devici ne donosi baš mnogo želju za flertom jer je u odnosu na vaš znak slab ali ste skloni da kritikujete partnera i da ga stalno podsećate na neka neispunjena obećanja.Ako ste u vezi sa Bikom ili Vagom, prva polovina perioda može biti zanimljiva a vi previše opušteni da biste posle 6.novembra morali već da se priviknete na neke uslove u vezi koje će vam ona druga strana postaviti.Atmosfera u domu biće pod uticajem pomračenja Sunca koje se oseća mnogo duže nego samo tog dana, tako da ćete i pose 3.novembra kada će doći do te pojave, biti u situaciji da morate da se kontrolišete kada su u pitanju porodični odnosi i da kažete samo ono što znate da će partneru prijati. Ovo bi mogao biti naporan period za one koji žive u bilo kojoj vrsti zajednice, posebno za mlade Lavove koji su od nedavno u braku a žive sa roditeljima. Slbodni Lavovi u vreme prve Mesečeve četvrti 10.novembra mogu upoznati jedno Raka ili Vodoliju koji nisu slobodni i sa koiima će želeti da što pre stupe u vezu.

Zdravlje – Pazite se povede.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Saturna i SMČ u četvrtom, uz povoljan uticaj Marsa u Vašem drugom polju podstiču u Vama stvaralački impuls i potrebu za ličnim usavršavanjem. Povoljan upliv Venere, Jupitera i Urana, upućuju na nove ili promenjene ciljeve, potrebno je da udružite svoje interese sa bliskim osobama i da zajednički investirate u lepšu i srećniju budućnost. Bez obzira na stepen ličnog uspeha, vrhunsko zadovoljstvo i ona »najlepša čarolija« se krije u ljubavnim susretima.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop Devica *Novembar

Fri Nov 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Set kristala *DEVICA Vladajuća planeta Merkur U setu kristala nalaze se: ~ Sardoniks Delujete vrlo promišljeno i umete da nametnete svoje stavove pred saradnicima. Pažljivije analizirajte sve što se dešava na poslovnoj sceni, kako biste procenili najbolji trenutak za akciju. Usavršite svoj […]