Mesečni horoskop Ovan *Novembar


Vladajuća planeta Mars. U setu kristala nalaze se: ~ Crveni Jaspis
Set kristala *OVAN

Nalazite se u kreativnoj fazi, stalo Vam je da primenite stečeno iskustvo na nove poslovne mogućnosti. Nema potrebe da oklevate pred novim izazovima, ali uz obaveznu konsultaciju sa pouzdanim saradnicima. Važno je da napravite dobru procenu ili izbor, nakon test situacija očekuje Vas ubrzano napredovanje na poslovnoj lestvici. Uskladite svoja interesovanja u odnosu na vodeći poslovni trend, koji obećava praktične aspekte ili materijalne rezultate. U finansijskom smislu nalazite se u poziciji da uvećate svoju zaradu, kao i da rešite neka imovinska ili investiciona pitanja. U periodu od 07. novembra, obratite pažnju na mogućnost ličnog usavršavanja, na javne nastupe, profesionalno napredovanje ili na udruživanje interesa. Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja, unutrašnji impuls Vas navodi da često menjate svoju ljubavnu taktiku. Poučeni iskustvom iz prošlosti ne želite da razočarate u nečiji odgovor i ponašanje. Ponekad naglašene strasti i velike emocije, iznenada mogu da Vas zanesu na pogrešnu odluku. Ne možete da zanemarite svoje slabosti, koje imate prema određenoj osobi ili nekom vidu ličnog zadovoljstva. Partner očekuje Vašu iskrenu privrženost i odobravanje. Važno je da se pravilno dopunjavate i da pratite zajednički korak. Ako ste mladi ili slobodni, više ste zainteresovani za neformalne ili slobodne kontakte nego za emotivno vezivanje. Imate utisak da neko nema dovoljno sluha za Vaše emotivne potrebe. Potrebna Vam je osoba sličnih afiniteta, koja se nalazi na Vašem emotivnom i duhovnom nivou.  

Posao – Dominanta planeta koja će imati velikog uticaja na vas u ovom periodu Merkur koji do 11.novembra ide retrogradno preko astrološke kuće novca i donosi kašnjene u isplati ili probleme sa novcem. Ma u kojoj dekadi znaka da ste rođeni imate potrebu da se istaknete, posebno u poslovima u vezi sa javnošću, moguće u sportu, politici ili umetnosti, ali i u sferi politike jer je Venera dobro postavljena u astrološkoj kući inostranstva a zatim nešto lošije postavljen u Jarcu, gde će vas činiti od 6.novembra izuzetno uzdržanim i poslovnim. Ne bi trebalo da budete sumnjičavi prema svakome ko vam ponudi saradnju, naročito ponude dolaze od Jarca, Blizanaca ili Device. U vreme mladog Meseca kada će biti pomračenje Sunca 3.novembra, pazite na novac, stvari od vrednosti, možete biti pokradeni ili prevareni.Nemojte se se nervirati ako vam neki Rak ili Ovan budu pravili probleme u vidu čestih provokacija. Jedan Lav ili Vodolija ponudiće vam saradnju. Finansijska situacija vas prilično brine jer zarada verovatno nije onakva kakvu ste očekivali ali vi ćete u vreme prve Mesečeve četvrti 10 novembra biti u stanju da odvojtie bitno od nebitnog i verovatno ćete prihvatiti ponudu jedne Vodolije ili Blizanaca koji će vrlo brzo dokazati da su vam bili odani. Budite spremni na svaki novi izazov, makar morali da dosta radite i napravite poveće kompromise, posebno u doba prve Mesečeve četvrti 10.novembra. Prihvatite savete prijatelja i nemojte prebrzo donositi zaključke ako se situacija ne bude odvijala baš onako kako ste želeli.

Ljubav – Kada je Mars u Devici a Venera do početka novembra u Strelcu, rastrzani ste između koleginice i nekog ko često putuje..Budite raspoloženi jer vam Venera šalje pozitivne vibracije iz Strelca tako da bi bilo bolje da sa partnerom ne vodite nikakve ozbiljne razgovore, posebno ako se radi o Vodoliji, Strelcu ili Lavu. Čuvajte se osoba koje po svaku cenu pokušavaju da vas osvoje a to upravo može biti neka Vaga ili Ovan. U vreme punog Meseca 17.novembra moguća je manja ljubomorna scena ili rasprava koja će se loše odraziti prvenstveno na vaš nervni sistem a ništa značajno neće se promeniti između vas i partnera. Ako ste slobodni, možete sresti osobu koja ima veze sa inostranstvom ili koja radi u stranoj firmi.U poslednjoj sedmici ovog perioda vaša osetljivost i netrpeljivost prema partneru može biti izrazita, posebno ako ste duže od pet godina zajedno. Vama će smetati njegova indolentnost i nemarnost ali vaši pokušaji da ga menjate neće imati nikakvog efekta.

Zdravlje – Povremeno neraspoloženje

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Saturna i SMČ u osmom, uz povoljan uticaj Marsa u Vašem šestom polju, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i ostvarenog na različitim stranama. Nivo dobrih mogućnosti se uvećava u skladu sa Vašom inspiracijom i raznovrsnim interesovanjima, nove životne izazove i emotivne radosti Vam donosi prisustvo Venere u devetom ka desetom i Jupitera u četvrtom polju. Prati Vas dodatno i povoljan upliv Sunca od 22. novembra, važno je da usaglasite svoje praktične interese sa emotivnim potrebama – sve je dostižno kada postoji dobra orijentacija.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop Bik *Novembar

Fri Nov 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Set kristala *BIK Vladajuća planeta Venera U setu kristala nalaze se: rozenkvarc     Samopouzdanje i pozitivan trend koji pratite donosi sjajnu priliku za ubrzanim napredovanjem na različitim stranama. Osećate priliv kreativne energije i potrebu da u potpunosti ostvarite svoje ciljeve ili […]