Mesečni horoskop Rak *Novembar


Vlada Mesec. U setu kristala nalaze se: ~ Mesečev kamen…

Set kristala *RAK

 

U želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite svoje dosadašnje standarde i merila, naročito u nekim vidovima praktičnih, zanatskih ili uslužnih delatnosti. Imate dovoljno energije i interesovanja da poboljšate svoj poslovni status. Uz dobru volju neophodno Vam je dosta znanja ili mudrosti, kako biste u potpunosti ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Očekuju Vas značajna poboljšanja u periodu od 08. novembra. Potrebno je da uspostavite bolju selekciju i nove kriterijume vrednosti prilikom izbora odgovarajuće teme. Aktuelna dešavanja na poslovno-finansijskom polju otvaraju mogućnost za novim oblicima saradnje ili za daljim profesionalnim usavršavanjem. U ljubavnom životu delujete vrlo zanosno, energično ili zahtevno pred bliskom osobom. Ponekad u velikom emotivnom zanosu mislite da je sve moguće ili lako. Osećate pojačanu strast i želju da ostvarite harmoničan odnos. Svojom pojavom i stilom izražavanja umete da šarmirate okolinu, godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja. Osobi koja Vam se dopada jasno dajete do znanja, da priželjkujete neobičnu i uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom, odgovorite na najlepši ljubavni izazov. Nema razloga da sumnjate u svoju »ljubavnu sreću« i uticaj.

Posao – Za vas kreće jedan vrlo naporan ali kreativan period jer dok Sunce prelazi preko znaka Škorpije vi smatrate da ste u situaciji da sve uradite onako kako ste želeli ali retrogradni Merkur donosi izvesnu dozu neisgurnosti, oklevanja i sumnju kako u sebe tako i u poslovne partnere. Nešto u vezi sa papirologijom neće se odvijati kako ste želeli. Bilo bi bolje da smanjite tempo, naročito kada je u pitanju fizički rad, iscrpljivanje u nekom intelektualnom poslu do duoko u noć jer nećete biti efikasni ako sebe ne dovedete u red.To se takođe odnosi i na sportiste. Potreban vam je oslonac a svi kao da gledaju u vas. Sa Jarcem ili Devicom sve do 6.novembra nećete uspeti da uspostavite dobru saradnju ali u vreme punog Meseca 17.novembra. možete pronaći dobrog saradnika u Ribama ili Škorpiji. Ulazak Venere u Jarca 6. novembra donosi mogućnost uspostavljanja dobre saradnje sa nekim ko je prisutan u javnosti. U ovom periodu pokušajte da popravite odnos sa strancima jer bi to moglo biti od ključnog značaja za dalju karijeru. Moguće je uvećanje prihoda i pored retrogradnog Merkura ali već posle 11.novembra kada krene direktnim hodom preko Škorpije, mogući su dobici na lutriji.

 

Ljubav – Ne možete da se žalite da nemate dovoljno pažnje, ali vas muči pitanje opstanka veze za koju iz nekih razloga mislite da nema perspektivu ili vam partner ne uliva naročito poverenje.Tranzit retrogradnog Merkura preko Škorpije i pomračenje Sunca u ovom znaku 3. novembra može doneti probleme u komunikaciji sa vatrenim ili vazdušnim znacima. Ovakav tranzit Merkura može doneti nesigurnost i sklonost ka raspravama, posebno kada je u pitanju veza sa Devicom ili Ovnom.Ako se radi o vezi sa osobom prisutnom u javnosti, verovatno ćete biti spremni brojne ustupke. Ipak vi ste ona strana koja mora da napravi prvi korak ili bar neki korak, ali vi to ne činite. U vreme punog Meseca 17.novembra možete se zaljubiti u nekog ko vas odavno intrigira i privlači. Vaša očekivaja u ljubavi su velika i trudite se da nađete ono će vam odgovarati u potpunosti. Dobijate priliku da se upoznate se nekim ko često putuje u inostrastvo ili radi za strance. Moguće, ako ste muškarac Rak mogao bi da vam se dopadne osoba sa kojom imate mnogo sličnosti i na koga možete da se oslonite po mnogim pitanjima.

Zdravlje – Smanjite fizičke napore.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Saturna i SMČ u petom, uz povoljan upliv Venere u šestom ka Vašem sedmom polju, podstiču Vas na emotivno angažovanje i na rešavanje statusnih ili imovinskih pitanja. Uz dobre uticaje Marsa, Jupitera, Neptuna i Plutona, osećate dodatni priliv pozitivne energije, optimizam i podsticaj za usvajanjem novog saznanja ili praktičnog iskustva. Očekuju Vas zanimljivi susreti, koji će Vas inspirisati na stvaralaštvo i na razmenu emotivne energije. Želite da osetite novi životni uzlet i da ulepšate svoje okruženje.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop Vaga *Novembar

Fri Nov 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Set kristala *VAGA Vladajuća planeta Venera U setu kristala nalaze se: ~ Heleiotrop… Delujete zabrinuto zbog novih događaja na poslovnoj sceni i ne želite da se pomirite sa utvrđenim standardima koji vladaju u Vašoj okolini. Tražite efikasnija rešenja u poslovnom izražavanju, ali […]