Mesečni horoskop Ribe *Novembar


Vladajuća planeta Neptun U setu kristala nalaze se ~ Ahat…
Set kristala *RIBE

Nalazite se u kreativnoj fazi i delujete zahtevno pred okolinom, dobro procenjujete poslovne prilike i umete da ostvarite svoje ciljeve na različitim stranama. U skladu sa svojim potrebama vešto koristite oprobane manire i uspevate da se nametnete u situacijama kada se rešavaju značajni poslovni interesi. Imponuje Vam posao u kome do izražaja dolaze Vaše kreativne sposobnosti. U periodu do 14. novembra, potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze i da izmirite neka finasijska dugovanja. Krajem meseca obratite pažnju na svoj poslovni imidž ili stil izražavanja, većinu važnih ciljeva možete da ostvarite na uspešan način zahvaljujući dobrom planiranju, pouzdanoj saradnji i nečijem protežiranju. Vodite dimaničan život i često se nalazite u interesantnom društvu. Prijatne emocije, znaci pažnje i nežnosti ulivaju pozitivan impuls u Vaše rasploženje. Najlepše zadovoljstvo priželjkujete u ljubavnom životu i u odnosu sa bliskom osobom. Atmosfera ljubavi, iskrena razmena emocija i bliski kontakti, imaju posebnu »čar« koja Vas pokreće na akciju. Sve je lako, kada se ljubavne kockice slože u zajedničku sliku. Prija Vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život, momenti romantike i uzavrelih strasti deluju kao poseban izazav. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti. Zablistaćete u pravom sjaju u ljubavnoj romansi sa jednom nesvakidašnjom osobom. Nema potrebe da se Vaša romansa završi na uzbudljivom i prolaznom flertu, uvek postoji i »lepši deo stvarnosti« koji ne treba propustiti.

Posao – Ovo bi mogao biti povoljan period čak i ako ste planirali posao koji je iz nekih razloga odložen ili radite sa napornim kolegama od kojih ne možete da očekujete mnogo pomoći.Možete doživeti mnoga prijatna iznenađenja, naročito kada Merkur krene direktnim hodom posle 11.novembra a tada ćete već biti i pod dobrim utiajem Venere iz Jarca. Ne ulazite u nepotrebne rasprave oko onoga što vas intimno mnogo ne dotiče, pustite druge da rešavaju pitanje svog statusa na poslu. Jedan Ovan vam može dati na znanje da je spreman na rizičan posao zajedno sa vama. Posle 11.novembra kreće odličan period za proširenje poslova sa strancima, ma čime da se bavite, posebno je povoljan za sve one koji na neki način žele da se stručno usavršavaju. Privatni poslove se neće odvijati bez manjih trzavica. Na predstavnike vašeg znaka povoljno deluje ulazak Venere u znak Jarca početkom perioda jer vam to donosi mnogo novih interesantnih poslovnih susreta sa osobama u koje se možete pouzdati.Pomračenje Sunca u vašem astrološkom polju inostranstva i kontakata sa strancima donosi mnogo toga uzbudljivog. Dok drugi znaci ovo pomračenje doživljavaju kao neku vrstu uzbuđenja vi možete u to vreme dobiti šansu o kojoj ste maštali, mada ne bi trebalo da se preterano nadate kada je u pitanju dugoročni projekat. Kolege koje posluju sa strancima, predložiće vam da im se pridružite i obećavaće dobru zaradu. Od vaše spremnosti da rizikujete zavisi i ishod posla.

Ljubav – Mislite, na svoje želje, na sve ono čemu vi težite i šta očekujete od svog ljubavnog života koji je u poslednje vreme prilično uzdrman. Ma čime da se bavite imate priliku da preko posla upoznate nekoga ko će biti možda drugačiji od vas ali će vas apsolutno oduševiti po mnogim pitanjima, posebno kada Venera početkom novembra bude ušla u Jarca. Saturn u astrološkoj kući duhovnosti i Mars u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa čine vas pomalo uzdržanim i sumnjičavim, očekujete od one druge strane da preuzme inicijativu.Pomračenje Sunca vas 3. novembra može učiniti nepoverljivim i nedovoljno tolerantnim prema partneru koji često putuje i možete smatrati da vas zanemaruje. Nemojte po svaku cenu obnavaljati vezu koja svojevremeno nije donela ono što ste očekivali jer je partner okrenut sebi i svojim ambicijama, naročito ako se radi o Biku ili Vagi.Pun Mesec može doneti susret koji će vas obradovati jer može značiti nastavak neke relativno skoro prekinute veze a to će biti oko 17.novembra.

Zdravlje – I dalje ste skloni poverdama, ovog puta stopala.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Saturna i SMČ u devetom, uz uticaj Marsa u Vašem sedmom polju, donose sjajnu mogućnost za profesionalnim napredovanjem i rešavanjem imovinskih ili ličnih dilema. Upliv Venere u jedanaestom, kao i aspekti sa Jupiterom u pettom polju upućuju na potrebu za promenama, prestižom, zadovoljstvom, ali i dodatnim oprezom. Potrebna Vam je unutrašnja snaga i pozitivna orijentacija, kako biste ostvarili zajedničku sreću u različitim pravcima.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Nedeljni ljubavni horoskop

Fri Nov 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email OVAN Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja, unutrašnji impuls Vas navodi da često menjate svoju ljubavnu taktiku. Poučeni iskustvom iz prošlosti ne želite da razočarate u nečiji odgovor i ponašanje. Ponekad naglašene strasti i velike emocije, iznenada mogu da Vas zanesu na […]