Mesečni horoskop Škorpion *Novembar


Vladajuća planeta Pluton U setu kristala nalaze se: Malahit…
 Set kristala *ŠKORPIJA

Osećate pojačani psihološki pritisak i potrebu da se rasteretite od napornih ili dodatnih obaveza. Loša komunikacija u odnosu sa saradnicima utiče na pogrešne poslovne procene i ponašanje. Sačuvajte prisebnost i nemojte dozvoliti da Vas posao okupira više nego što je potrebno. Naučite da podvučete jasnu crtu i da se pravilno zaštitite od loših uticaja sa strane, koji narušavaju Vaš poslovni status. Mudro rešenje je, da zatražiti nečiji savet ili podršku. U periodu do 14. novembra, možete da završite sve važnije poslovne zadatke i obaveze. Krajem meseca, očekuje Vas dobra prilika koja garantuje poslovno-finansijsku satisfakciju ili neki vid javnog priznanja. Stalo Vam je da prevazidjete »emotivnu krizu« i nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite voljenoj osobi. Ipak, Vaš partner izražava jasno negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Razgovor, dobronamerni saveti ili podrška bliskih prijatelja, uvek deluju pozitivno na Vaše raspoloženje. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali kroz određeno vreme kada se utisci i osećanja iskristališu. Privremeno udaljavanje od voljene osobe treba da Vas podstakne na dobro rešenje. Nema potrebe da zaoštravate ljubavni odnos, pokažite više razumevanja za svog partnera i zadovoljstvo će biti obostrano. Ako ste mladi ili slobodni, novi ljubavni susreti i kontakti deluju kao »zamena« za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog.

Posao – U ovaj period ulazite sa Jupiterom u Raku i Marsom, jednim od dva vaša vladaoca u Devici u dobrom aspektu sa drugim vladaocem Plutonom. Ovo vam pruža zaštitu od lošeg uticaja retrogradnog Mekura, planete intelekta koji ipreko vašeg znaka prelazi gotovo vreme. Odnosi sa strancima biće dobri.Ukazaće se prilika da uvećate prihode preko osoba koje se bave krupnim biznisom a koje odavano žele da sa vama započnu saradnju ili je prošire. Početkom perioda oni koji rade u velikim firmama, trgovinskim organizacijama, imaju privatno preduzeće, bave se nekretninama, mogu očekivati povoljnu priliku u vezi sa zaradom. Oko 3.novembra u vreme pomračenja Sunca u vašem znaku bićete veoma nespokojni i nesigurni u sebe, nećete znati da li da imate poverenja ili ne u one sa kojima ste pravili važne dogovore. Škorpije rođene pred kraj znaka mogu očekivati priliv novca preko poslova sa strancima u vreme punog meseca 17.novembra. Iskoristite povoljnu mogućnost koja će vam se ukazati u radu sa Devicom i Ribama. Period je posebno dobar za lekare, umetnike, sportiste i naučne radnike. Mlade Škorpije mogu očekivati uspeh preko timskog rada, posebno oni koj rade u medijima ili velikim trgovinskim firmama.

Ljubav – Period vladavine vašeg znaka uglavnom vam odgovara jer ste tada društveniji, sigurniji u sebe i spremni da započnete nove veze. Ako ste slobodni, nemojte naivno pristajati na sve što vam predloži neki Jarac ili Lav . Predstavnicima ovih znakova možete delovati izuzetno primamljivo i pokušaće da vas osvoje. Vaš šarm dolazi do punog izražaja i čak vas retrogradni Merkur može učiniti šarmantnim a brzi hod Venere, planete ljubavi, preko znaka Strelca i Jarca komunikativnijim i otvorenijim prema onima koji vam se dopadaju. U poslednoj sedmici ovog perioda kada Venera već bude ušla u znak Jarca bićete skloni da se maksimalno posvetite osobi koja vam je draga i verovatno, ako ste slobodni, ući ćete u novu vezu. Ako ste u zrelim godinama, u braku, možda ćete biti spremni da žrtvujete svoju ljubav ili romansu radi mira u kući iako ćete biti prilično zagrejani i opčinjeni novim poznanstvom. Najviše problema možete imati u vezi sa nekim Lavom ili Vodolijom ali zato tu će biti privrženi Strelac da vas teši ili razveseli.

Zdravlje – Tokom ovog perioda bilo bi dobro da započnete dijetu ili da se ozbiljno pozabavite svojom telesnom težinom.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Saturna i SMČ u Vašem sazvežđu, uz povoljan uticaj Venere u drugom ka trećem polju predstavljaju sjajan spoj duhovnog i emotivnog zadovoljstva. Osećate veliki zanos, kreativnu energiju i potrebu da ostvarite svoje »velike snove«. Povoljani uplivi Marsa u jedanaestom polju, uz podsticaje koje dobijate od Jupitera, Neptuna i Plutona se odražavaju na novu sreću u ljubavnim odnosima, kao i na nova saznanja ili na potrebu za ličnim usavršavanjem. Sreća i uspeh su dostižni uz pozitivnu orijentaciju. Oslonite se na svoju intuciju i osećanja – kao najboji putokaz ka novoj sreći.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop Lav *Novembar

Fri Nov 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Set kristala *LAV Vladajuća planeta Sunce U setu kristala nalaze se: rutil kvarc…   Zbog čestih promena na poslovnoj sceni Vaša okolina očekuje da se dodatno angažujete u različitim stvaralačkim fazama. Možda Vam povremeno nedostaju strpljenje ili koncentracija za naporne obaveze. Irtira […]