Mesečni horoskop Vaga *Novembar


Vladajuća planeta Venera U setu kristala nalaze se: ~ Heleiotrop…
Set kristala *VAGA

Delujete zabrinuto zbog novih događaja na poslovnoj sceni i ne želite da se pomirite sa utvrđenim standardima koji vladaju u Vašoj okolini. Tražite efikasnija rešenja u poslovnom izražavanju, ali postoje okolnosti koje ne zavise od Vaše volje ili uticaja. Saradnici Vam zameraju na izvesnoj samovolji prilikom donošenja poslovnih odluka. Odbijate da saslušate kritizerske komentare i najčešće se rukovodite za ličnim procenama. U periodu od 13. novembra, važno je da rešite neka imovinska ili statusna pitanja. Uspešne formule treba ponavljati u različitim situacijama, kao dodatnu garanciju za poslovni ili nočani dobitak. Eksperimente možete primenjivati samo u odredjenim situacijama, koje ne prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. U skladu sa svojom pozitivnom orijentacijom delujete vrlo zanosno i vodite aktivan društveni život, tražite dobru priliku da ostvarite nove ili neobične ljubavne kontakte. Prvi utisak, dosta govori o Vašem raspoloženju i namerama. Povremeno delujete kao Vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije trajnog karaktera. Ne želite da se opterećujete emotivnim vezivanjem i smišljate razne izgovore, kako biste opravdali svoje ponašanje u nekim delikatnim situacijama. Ipak, neko u Vama pokreće topla osećanja i navodi Vas na zajedničke planove. Imponuje Vam saznanje da se nalazite na »meti« radoznalih pogleda ili u sferi nečijeg interesovanja, slobodno izrazite svoja osećanja i emotivne namere. Kvalitet koji proističe iz ljubavne veze predstavlja Vašu intimnu sreću, a odnos sa bliskom osobom najviše utiče na Vaš dobar izgled, unutrašnji sjaj i samopouzdanje koje osećate. 

Posao – Ovo je prilično turbulentan period jer se od vas očekuje prilagodljivost a vi to niste u stanju sa retrogradnim Merkuromu znaku Škorpije.Sve do početka decembra imaćete problema u komunikaciji sa osobama koje su vam bliske i sa kojima ste se do skora sasvim dobro razumeli. Bićete u prilici da se sretnete sa nekim koga poznajete dosta dugo i ko će biti spreman da vam učini veoma važnu uslugu. Ipak, imate utisak da na poslu nije kao što je bilo i da vam je potrebno mnogo više energije da biste postigli ono što ste do skora radili sa lakoćom. Na neki način nemate ni oslonac koji ste imali ranije u radu sa jednim Jarcem ili Škorpijom. Pomračenje Sunca u vašem astrološkom polju posla 3.novembra donsi dosta problema sa autoritetima. Mars, planeta koja vlada vašom astrološkom kućom partnerskih odnosa u vašoj astrološkoj kući neprijatelja u Devici nije ni malo dobra pozicija tako da ćete morati da se suočite sa konkurencijom i u vreme pomračenja Sunca i u u vreme punog Meseca u Biku 17. novembra. Venera će tranzitirati preko Strelca a zatim u Jarcu gde će doneti dosta obaveza, naporan rad i mnogo straha da bi vaša pozicija mogla biti na neki način dovedena u pitanje.Tokom ovog perioda nemojte praviti velike troškove bez preke potrebe.

Ljubav – Mnogi misle za vas da ste diplomata i u ljubavi ali vi ćete biti u ovom periodu izuzetno posesivni. Dok Venera bude u Strelcu do početka novembra, pokušaćete da na sve probleme gledate sa vedrije strane ali kada bude ušla u Jarca očekivaćete da partner isključivo pažnju poklanja vama a naročito da vam posvećuje mnogo više vremena.Prisustvo Marsa u Devici u vašoj astrološkoj kući društvenog života i popularnosti, veoma će vam biti značajan društveni život. Loše postavljem Mars u odnosu na vaš znak i loše postavljen Merkur činiće vas tokom većeg dela perioda prilično konfuznim u pravljenju planova koji se tiču vašeg privatnog života. Ipak posle 10. decembra sve kreće nabolje i vi imate šanse da se stabilizujete na emotivnom planu, znaćete tačno na čemu ste.Lepa, romantična i strastvena veza moguća je sa osobama koje poseduju umetničku crtu a praktične su i umeju da svoj talenat unovče, ma o čemu da se radi. Ma kog pola da ste, volite partnera koji ume da rešava životne teškoće ma koliko bio osećajan.

Zdravlje – Moguće oscilacije krvnog pritiska.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Saturna i SMČ u drugom, uz povoljan uticaj Venere u trećem ka Vašem četvrtom polju, predstavljaju dobar podsticaj za stvaralaštvo i orijentaciju ka korisnim ciljevima ili prestižu i blagostanju. Ipak, različiti podsticaji u ljubavnom životu donose najlepše zadovoljstvo. Uz povoljan uticaj Marsa i Jupitera osetićete novi zanos i potrebu da »oživite svoje tajne snove«. Ukoliko imate dovoljno životne mudrosti ili strpljenja, očekuje Vas dobra prilika da ostvarite svoje ljubavne planove i intimne snove, posebno u periodu od od 22. novembra.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop Blizanci *Novembar

Fri Nov 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Set kristala *BLIZANCI Vladajuća planeta Merkur U setu kristala nalaze se: Akvamarin Prate Vas različite poslovno-finansijske obaveze koje zahtevaju veliki napor i dodatno angažovanje. Ako Vam je stalo da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti na delu ili da ostvarite zapažene razultate, primenite poznata […]