Mesečni horoskop Vodolija *Novembar


Set kristala *VODOLIJA
Vladajuća planeta Uran U setu kristala nalaze se: ~ Magnetit…

Set kristala *VODOLIJA

Novi događaji na poslovnoj sceni nameću različite dileme u odnosu sa saradnicima, okolina Vam indirektno daje do znanja da ne odobrava Vaše stavove ili ponašanje. Ipak, strategija koju sprovodite na kraju donosi pozitivne rezultate. Stalo Vam je da ostvarite poboljšanje u finansijskom smislu i zainteresovani ste za lično usavršavanje, ali morate da ispunite i određene uslove. Nema potrebe da zaoštravate odnos sa saradnicima ili osobom koja ima veliki uticaj na Vašu okolinu. Važno je da sačuvate dobar saradnički odnos. U periodu od 17. novembra, očekuju Vas korisni susreti koji otvaraju nove mogućnosti u poslovnom izražavanju. Kraj meseca, predstavlja povoljan period za javni nastup ili za testiranje i proveru praktičnog znanja i profesionalnih sposobnosti. Osećate unutrašnji nemir i potrebu za intenzivnom razmenom nežnosti. Stalo Vam je da aktivno učestvujete u različitim dogadjajima, ali na takav način uvećavate svoje emotivne dileme. Nemojte dozvoliti da neko remeti Vaš svet intime ili da komplikuje Vaš odnos sa voljenom osobom. Između Vas i voljene osobe postoje razni nesporazumi, ali oni mogu da se prevaziđu uz dobru volju. Umesto uobičajene rasprave, iznenadite svog partnera novom ulogom i pozivom na ljubavni dijalog. Pokažite svoje iskrene namere i budite neodoljivi pred osobom koja zaslužuje Vašu pažnju. U zavisnosti od emotivne situacije u kojoj se nalazite upotrebite poznatu »ljubavnu formulu«. 

Posao – Za većinu predstavnika vašeg znaka ovo nije povoljan period jer vam ne odgovara tranzit Sunca preko znaka Škorpije. Imate utisak da su svi uspešniji od vas. Nakon pomračenja Sunca 3. novembra , još uvek ne možete da dođete k sebi od raznih iskušenja kojima ćete biti izloženi na profesionlanom planu. Moguće je da su se za vas otvorila neka nova vrata na koja niste računali a neka druga su se zalupila ili vam se to samo tako čini jer je Merkur, planeta u retrogradnom hodu. Oni koji rade sa strancima mogli bi imati dosta problema u radu sa onima sa kojima tek počinju poslovanje. Studenti mogu imati lošu koncentraciju a većini predstavnika vašeg znaka ovo može biti period prilagođavanja na neke nove okolnosti. Ako ste mladi verovatno strepite od kritike, međutim pružiće vam se šansa za nešto na šta niste računali. Dobićete poziv da učestvujete na nekim dogđajima, što će umetnicima posebno biti veoma izazovno i doživeće to kao jedinstvenu priliku. Oni koji se bave nekretninama mogu u vreme punog Meseca 17. novembra dobiti dobru poslovnu ponudu ili neki veći dobitak u novcu.

Ljubav – Ovo je jedan od boljih perioda za ljubav, bez obzira da li želite da ozvaničite dužu vezu veridbom ili brakom, maštate o tajnoj vezi koja će odjednom izgledati više nego moguća ili ćete pokušati da povratite naklonost neke osobe sa kojom ste raskinuli vezu u afektu. Do prvih dana novembra predstoje izlasci, susreti na putovanjima, mogućnost prijatnih zajedničkih izlazaka. Slobodne Vodolije posle tog perioda imaće priliku da uđu u tajnu vezu sa jednom Vagom ili neće želeti da se javno pojavljuju nigde. Privlačiće vas drugeVodolije, Jarci, Škorpije, Ribe a na poslu vam se mogu udvarati neki Ovan, Blizanci ili Devica. Nemojte oklevati ako budete morali da donesete odluku u vezi sa stambenim prostorom, ako budete želeli da se osamostalite ili ako ste mladi, da se odvojite od roditelja. Moći ćete mnogo da postignte uz pomoć starije osobe iz porodice koja će vam pružiti podršku.Tokom ovog perioda veoma će vam biti važna podrška kako stalnog partnera tako i prijatelja kojima ćet imati potrebu da poveravate svoje ljubavne probleme. Usamljene Vodolije mogu se nadati strastvenoj vezi sa Strelcem a muškarci Vodolije, oženjeni ili ne, ponašaće se kao da su slobodni. Privlačiće ih osobe rođene koje su diskretne ali veoma predane karijeri.

Zdravlje – Pazite kako prelazite ulicu.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Saturna i SMČ u desetom, uz povoljan uticaj Marsa u Vašem osmom polju, donose dobru mogućnost za profesionalnim i ličnim usavršavanjem. Osetićete velike ambicije i želju za dokazivanjem, uspeh je moguće ostvariti na zaobilazan način ili primenom proverene strategije. Uz povoljan uticaj Venere, Jupitera i Urana naglašena je potreba za saznanjem i isticanjem ličnih ciljeva i vrednosti, imaćete dovoljno energije da prevaziđete različita ograničenja. A faktor sreće i ljubavi je na Vašoj strani, naročito u periodu od 22. novembra.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop Ribe *Novembar

Fri Nov 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Set kristala *RIBE Vladajuća planeta Neptun U setu kristala nalaze se ~ Ahat… Nalazite se u kreativnoj fazi i delujete zahtevno pred okolinom, dobro procenjujete poslovne prilike i umete da ostvarite svoje ciljeve na različitim stranama. U skladu sa svojim potrebama vešto […]