Mesečni horoskop za Avgust *Bik


8984752Povremeno Vaš poslovni život obeležavaju iznenadni usponi ili prolazna stagnacija, što dodatno iscrpljuje Vašu snagu i kreativnu energiju. Budući da ste Vi osoba koja vodi računa i o materijalnim interesima, teško možete da se pomirite sa situacijom kada neko ograničava Vaše poslovne zahteve ili potrebu za širom afirmacijom. Greške koje su obeležile saradnju sa jednom osobom ili propusti koji su usledili zbog loše koncentracije i nedostatka sluha za kompromisnim rešenjima, sigurno ne mogu značajno da umanje Vaš oformljeni profesionalni ugled. U periodu do 16. avgusta, važno je da uložite svoj maksimum, kako biste ostvarili prioritetne ciljeve i bolju poziciju među saradnicima. Krajem meseca očekuju Vas značajna poboljšanja u finansijskom smislu ili dodatne povišice, kao adekvatna nagrada za Vaše ukupno zalaganje. Sve češće u ljubavnom životu delujete zanosno i zadovoljno, prija Vam tretman koji dobijate u društvu voljene osobe. Želite da iskristališete svoja osećanja i da odredite svoja emotivna očekivanja. Imate dovoljno snage samo kada se uz Vas nalazi osoba sa kojom možete da podelite svoje misli, emocije ili inspiraciju. Znaci pažnje ili nežnosti koje pokazuje Vaš ljubavni partner, unose osećanje bliskosti u Vaš zajednički život. Ukoliko ste mladi ili slobodni, imate sjajnu priliku da ostvarite brojne emotivne kontakte ili novu ljubavnu romansu u skladu sa svojom vizijom. U periodu od 12. avgusta, očekuju Vas novi emotivni kontakti i neobična ljubavna prilika. Ljubavna romansa je ponekad čudna, ali bez uzajamne razmene iskrenih osećanja ona gubi svoju vrednost i značenje. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u četvrtom, uz povoljne uplive Marsa u trećem ka četvrtom polju, kao i Venere u Vašem petom polju donose zadovoljstvo u ljubavi i porodici. Podstaknuti ste na raznovrsne emotivne reakcije, ali i na novo saznanje ili potrebu za ličnim usavršavanjem na različitim nivoima. Posebne privilegije, sreću i uspeh Vam donosi povoljan uticaj Jupitera, Neptuna, Plutona i SMČ, važno je da se pravilno orijentišete ka dugoročnim ciljevima. Krajem meseca, očekuje Vas harmoničan život i emotivna podrška. Planirajte neko posebno putovanje koje ćete dugo pamtiti po neobično lepim doživljajima.

Posao
Ovo je period velikih izazova i najverovatnije ćete započeti nove privatne poslove sa iskusnim saradnicima. Venera, vladalac vašeg znaka u vašoj astrološkoj kući novca ukazuje da možete zaraditi baveći se nečim kreativnim, ulaganjem u nekretnine ili u stvari od vrednosti, zbog čega bi trebalo da budete pronicljiviji i spremni da realno procenjujete ono što vam se nudi. Ukoliko ponudu dobijete od Bika, Raka, Strelca ili Riba, verovatno ćete je prihvatiti, pogotovo ukoliko se radi o medijima ili poslu zbog kojeg ćete češće putovati ili boraviti van radnih prostorija. Tokom ovog perioda poslovanje sa strancima krenuće uzlaznom linijom, a vi ćete dobiti pregršt ideja u vezi sa proširenjem kruga saradnika. Finansijske transakcije idu vam od ruke, ali sa Lavom, Rakom ili Ribama možete lakomisleno ulaziti u poslove koji vam se najverovatnije neće isplatiti tako brzo kako očekujete. U vreme punog Meseca 22, 23. i 24. jula i 20, 21. i 22. avgusta, verovatno ćete dobiti ponudu za posao u okviru kojeg vam predstoji kontakt sa osobama prisutnim u javnosti. Posle 17. avgusta trebalo bi da budete spremni da obnovite saradnju sa Vagom, nekim drugim Bikom ili sa Ribama. Oni koji očekuju stipendiju ili neku vrstu potvrde o saradnji sa strancima, u ovom periodu biće veomauspešni i mogu se nadati povoljnom odgovoru.

Ljubav
Ukoliko ste nekada bili zaljubljeni u Lava, Vagu, Škorpiju ili Jarca, a veza se nikada nije realizovala na način koji bi vama odgovarao, tokom ovog perioda imaćete prilike da se pomirite ili obnovite vezu. Ako ste ostali u prijateljskim odnosima, verovatno ćete pomisliti da imate šanse da im se ponovo udvarate ili ćete biti u prilici da ih viđate na nekim velikim skupovima u vreme punog Meseca 22, 23. i 24. jula, kao i 20, 21. i 22. avgusta. Ukoliko ste u poslednje vreme često na “meti” jednog Strelca, Bika ili Ovna, pokušajte da budete maksimalno realni u sagledavanju eventualne veze sa nekim od ovih znakova, pogotovo ako iza sebe već imate periode razočaranja i burnog ljubavnog života. Slobodni Bikovi mogu poželeti da stupe u brak sa osobom sa kojom su nedavno obnovili vezu, ili smatraju da bi brak bio za njih neka vrsta rešenja. Ukoliko ste i vi i partner razvedeni i imate decu, nemojte odustajati od pokušaja da nađete neko, za sve strane, zadovoljavajuće rešenje, jer može doći do neusaglašenih stavova po pitanju organizovanja ljubavnog života. Mars u Raku donosi promenljivo raspoloženje i česte promene odluka u vezi sa načinom na koji ćete započeti zajednički život, možda u vezi sa stambenim prostorom ili ćete biti preterano uporni da nametnete svoj stil partneru.

Zdravlje
Manji nazeb.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Avgust *Ovan

Sun Jul 28 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Umete da delujete vrlo zahtevno i preduzimljivo. U skladu sa svojim profesionalnim afinitetima često se nalazite u centru glavnih poslovnih dešavanja. Sačuvajte prisebnost duha i promišljenost, kako biste pravilno odgovorili na različite dileme koje Vas prate na poslovnoj sceni ili u susretu […]