Mesečni horoskop za Avgust *Blizanci


8984776Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite niz korisnih ciljeva ili da prihvatite saradnju sa jednom »uticajnom« osobom. Delujete odlučno i preduzimljivo, stalo Vam je da ubrzanim metodama ostvarite poslovni, društveni ili javni uspeh. Nema potrebe da oklevate pred novim profesionalnim izazovima, ali uz obaveznu konsultaciju sa pouzdanim saradnicima. Važno je da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Nakon test situacija, očekuje Vas ubrzano napredovanje. Potrudite se da svoju potrebu za scenskim uspehom, podredite poslovnom trendu koji obećava praktične ili materijalne razultate. U periodu do 21. avgusta, obratite pažnju na mogućnost šireg profesionalnog napredovanja ili na situacije koje donose različite vidove udruživanja oko poslovnih interesa. U pozitivnom duhu stalo Vam je da prevaziđete »emotivnu krizu« kroz koju prolazite i nalazite se pred novom odlukom, koju želite da saopštite svom partneru. Ponekad nije lako ostvariti razvnotežu između glasa razuma i svojih osećanja. Partner izražava svoje negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Razgovor ili podrška bliskih prijatelja, uvek deluju pozitivno na Vaše raspoloženje i samopouzdanje. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali uz dodatno strpljenje i vreme. Izvesno udaljavanje od voljene osobe treba da Vas podstakne na dobro rešenje. Ako ste mladi ili slobodni, ljubavni susreti i kontakti deluju kao »zamena« za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog ili zajedničko zadovoljstvo. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u trećem, uz povoljne uplive Marsa u drugom ka trećem polju i Venere u četvrtom polju, podstiču Vas na dodatno angažovanje u različitim pravcima i na proširene saznajne vidike. Važno je da uspostavite ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Sjajan uticaj Jupitera u drugom, uz povolje aspekte sa Venerom, Marsom, Uranom i SMČ, donose novu i kreativnu energiju. Delujete komunikativno i pozitivno na svoju okolinu mnoge okolnosti su na Vašoj strani. Ponekad nije lako prepoznati najbolje rešenje koje ispunjava Vaše potrebe i zadovoljava svet oko Vas. Nalazite se u mogućnosti da napredujete na profesionalnoj lestvici i da usrećite svoju porodicu.

Posao
Sa Merkurom, vladaocem vašeg znaka koji simbolizuje smisao za biznis, logiku i komunikativnost, koji na početku perioda kreće direktnim hodom preko vašeg astrološkog polja novca i posla, možete da uradite mnogo više nego što pretpostavljate. Ovo bi mogao da bude veoma uzbudljiv period, bez obzira da li se bavite privatnim poslom, radite u državnoj firmi ili često službeno putujete u inostranstvo, jer je Jupiter, planeta koja simbolizuje prosperitet, kontakte sa strancima i putovanja, sjajno postavljen u Raku, znaku u kojem je uticaj te planete vrlo “jak” i donosi mnogo novih mogućnosti, kako u vezi sa zaradom tako i sa novim potencijalnim saradnicima. Početak i kraj perioda biće izuzetno uspešni, naročito kada je u pitanju saradnja sa Lavom, Vodolijom ili Rakom. Svaka vrsta saradnje sa strancima može doneti uspeh, sklapanje novih poslovnih aranžmana ili obnavljanje poslovnih kontakata sa osobama sa kojima ste radili pre više od deset godina. Jedan Ovan ili Vodolija potrudiće se da vam olakšaju posao, pogotovo u vreme mladog Meseca 6. avgusta, ali će na kraju neki drugi Blizanac ipak odlučiti šta bi trebalo da uradite. Poslednja sedmica perioda, posle 15. avgusta, donosi nove mogućnosti u radu sa jednom Vagom ili nekom Bikom i znatno uvećanje prihoda.

Ljubav
Saturn u Škorpiji većini predstavnika vašeg znaka ne odgovara za sređivanje ljubavnog života. Imate utisak da vam konstantno neko radi iza leđa, da ima mnogo zavidnika, onih koji ne žele dobro ni vama ni vašem sadašnjem partneru, ali ono što bi moglo da učvrsti vašu vezu je zajednički posao. Partner je verovatno našao način kako da vam ne dozvoli da vas bilo šta “slomije”. Najjača pozicija Jupitera, planete koja vlada vašim astrološkim poljem partnerskih odnosa je upravo u Raku i pomaže vašem partneru da se izbori za vašu vezu. Slobodni Blizanci mogu očekivati da će im se mnogo toga lepog dogoditi, kako u ljubavnom tako i u društvenom životu. Novi susreti, poznanstva i mogućnost da se nastavi veza koja je bila na prilično “klimavim nogama”, biće ono što će zaokupljati vašu pažnju. Iako ćete često u periodima samoće pokušavati da sebe disciplinujete na polju emocija i da čak negirate svoju potrebu za bliskošću, nećete moći da odolite šarmu nekog drugog predstavnika vašeg znaka, Strelca ili Lava. Emotivna veza sa strancem, osobom koja živi u inostranstvu ili sa nekim koga ste upoznali preko interneta može doneti prijatne zajedničke trenutke. Blizanci koji su duže od dve godine u vezi, verovatno su spremni da uđu u brak, čak i ukoliko nisu sigurni da li će uspeti sa partnerom da ostvare harmoničan život.

Zdravlje
Smanjite obroke.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Avgust *Bik

Sun Jul 28 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Povremeno Vaš poslovni život obeležavaju iznenadni usponi ili prolazna stagnacija, što dodatno iscrpljuje Vašu snagu i kreativnu energiju. Budući da ste Vi osoba koja vodi računa i o materijalnim interesima, teško možete da se pomirite sa situacijom kada neko ograničava Vaše poslovne […]