Mesečni horoskop za Avgust *Devica


8984777Pažljivo pratite sva aktuelna dešavanja na poslovnoj sceni i stalo Vam je da unapredite svoju poziciju među saradnicima. Delujete aktivno na različitim stranama i prihvatate nove poslovne izazove u skladu sa svojim afinitetima. Ipak, nemojte dozvoliti da Vas posao okupira više nego što je potrebno. Naučite da podvučete jasnu crtu i da se pravilno zaštitite od različitih komentara ili neprijatnosti, koje potencijalno narušavaju Vaš poslovni i društveni status. U odlučujućem momentu zatražite nečiji savet, pre nego što se upustite u novu poslovnu-finansijsku akciju. U periodu do 22. avgusta, potrebno je da završite posao koji će Vam doneti određene povlastice i dugoročniji efekat. Krajem meseca, očekuje Vas profesionalna satisfakcija i neki oblik javnog priznanja ili napredovanja na poslovnoj lestvici. Povremeno prolazite kroz različite faze raspoloženja, ali jasno izražavate potrebu za većim osećanjem bliskosti, poverenja ili emotivne naklonosti. Osećate emotivnu nesigurnost, mada Vas partner uporno nagovara da prihvatite novo ili kompromisno rešenje. Međutim, Vama nedostaje dobra volja i odlučnost. Odbijate da neko na Vas vrši psihološki pritisak i iritira Vas partnerovo ponašanje. Imate utisak da voljena osoba vešto koristi »zaobilazan način« da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče Vaše nezadovoljstvo. Dobra volja, nežnost ili pažnja, predstavljaju najbolji odgovor na zajedničke dileme. Ako ste mladi ili slobodni, prihvatite nečije udvaranje i društvo. Ljubavna romansu treba pažljivo negovati, bez uzajamne naklnosti i iskrenosti ona gubi svoju snagu, vrednost i znaženje. Krajem meseca, očekuju Vas sjajni događaji, intimna sreća i »ljubavni procvat«.
Prisustvo Sunca i Merkura u dvanaestom, uz povoljne uplive Marsa u jedanaestom ka dvanaestom polju i naklonost Venere u Vašem sazvežđu, podstiču Vas na nova saznanja i rešenjima koja treba da unaprede životni status i da ulepšaju Vaš ljubavni ili porodični život. Uz povoljan uticaj Jupitera i Plutona, kao i SMČ u Vašem trećem polju imate priliku da spojite lepo sa praktičnim i korisnim na različitim nivoima svojih interesovanja i mogućnosti, kroz rešavanje nekih poslovnih, statusnih ili pravnih pitanja. Za Vas počinje veoma »plodan period« uspeha, radosti i lične sreće.


Posao
Praktična strana vaše ličnosti biće izražena tokom ovog perioda jer je Merkur, vladalac vašeg znaka, planeta koja je najzaslužnija za vaš logični smisao rasuđivanja u direktnom hodu, ali preko vaše astrološke kuće prijatelja, tako da će i mnoge vaše odluke biti donete pod uticajem onih koji vas dobro poznaju i koji su spremni da sa vama vredno rade na nekom novom projektu. Kada 8. avgusta Merkur bude ušao u vaše astrološko polje intuicije i tajnosti u znak Lava, i kada do sredine avgusta bude brzim hodom išao ka Suncu, mnoge ideje će vam padati na pamet i bićete spremni da prihvatite posao koji bi mogao da vam donese sjajnu reputaciju i mogućnost da iskažete svoje talente. U vreme mladog Meseca u Lavu, 6. avgusta, inspiracija će biti veoma naglašena, a posle 17. avgusta imaćete priliku da napravite dobar poslovni dogovor. Naročito će biti uspešni oni koji se bave modom, dizajnom ili bilo kojom vrstom posla koji podrazumeva smisao za estetiku i preciznost. Za svaki praktični savet pitajte Jarca ili Škorpiju. Imaćete priliku da se istaknete u poslu koji bi mogao da vam donese popularnost u medijima, a ukoliko ste ekonomista ili pravnik verovatno ćete dobiti zanimljivu poslovnu ponudu koja će vam se izuzetno isplatiti.

Ljubav
Nekome se veoma dopadate i svesni ste toga. Ipak, do 17. avgusta nećete biti spremni da budete naročito otvoreni prema osobi koja vam je draga, jer prilično strepite da biste izgubili nekakvu poziciju u vezi ako biste otkrili osećanja. Ukoliko vam se dopadaju Ribe, Jarac ili Škorpija, na pravom ste putu da budete srećni i da se izborite za sve što želite, pogotovo ukoliko ste stariji i imate potrebu za stabilnom vezom. U vreme punog Meseca, početkom i krajem perioda, moguće su manje nesuglasice sa jednim Rakom ili Lavom, kao i u vreme mladog Meseca 6. avgusta. Sredinom avgusta bićete skloni avanturama, želećete da se sretnete sa nekim koga ne poznajete dobro, ali ko će vam biti neka vrsta opsesije. Većina sredovečnih Devica ima sklonosti da se vraća u prošlost i ukoliko ste slobodni poželećete da obnovite vezu iz mladosti. Venera u vašem znaku sve do 17. avgusta čini vas prilično uzdržanim u pokazivanju emocija, a brzi hod Merkura pomaže vam da na pravi način iskažete emocije. Oni koji su u zajedničkom biznisu sa partnerom naći će način kako da se organizuju i obezbede sebi neko kraće putovanje. Slobodne Device biće veoma tražene u svakom društvu, pogotovo ukoliko se bave umetnošću ili rade u medijima.

Zdravlje 
Manji problemi sa krvnim pritiskom.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Avgust *Lav

Sun Jul 28 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Delujete vrlo energično u svojim namerama, ali ne možete istovremeno da se angažujete na paralelnim stranama i da ispratite sve aktuelne događaje na poslovnoj sceni. Smetaju Vam različiti vidovi taktiziranja, kada Vas okolina usporava u poslu ili kada neko od saradnika nije […]