Mesečni horoskop za Avgust *Jarac


8984753Aktivno pratite sva nova dešavanja i imate jasne kriterijume. Stalo Vam je da unapredite svoju karijeru, ali poslovna dinamika nameće i nove probleme u odnosu sa saradnicima. Strategija koju spovodite na kraju donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu ili u pravcu ličnog usavršavanja. Preostaje Vam da unapredite svoju poziciju i popularnost u poslovnom okruženju. Nema potrebe da zaoštravate odnos sa određenim saradnicima ili da ulazite u rivalske odnose. Vreme će pokazati da imate bolja poslovna rešenja, kao i efikasan način u sprovođenju zajedničkih interesa. U periodu od 10. avgusta, očekuje Vas niz korisnih susreta koji nagoveštavaju dobru perspektivu u poslu kojim se bavite. Pred Vama je povoljan period za javni nastup ili za testiranje i proveru praktičnog znanja i profesionalnih sposobnosti. Osećate zanos i stalo Vam je da sklopite svoj »ljubavni mozaik« u skoro idealnu sliku. Novi emotivni događaji unose lagani nemir u Vaše raspoloženje. Neko u Vama pobuđuje »čarobne misli« ili plimu toplih osećanja. Uporno pokušavate da ostvarite ravnotežu između svojih misli i osećanja, ali to je nemoguće bez nečijeg prisustva. Mala zadovoljstva predstavljaju put ka velikoj sreći, ali samo u zajedničkom preplitanju misli i osećanja. Potrebno je da iskreno razgovarate pred svojim partnerom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove. U ljubavi ne treba igrati »pogrešnu ulogu«, zavaravajući se da je moguće zaštititi se od emotivnog razočarenja. Pokažite svom partneru, da uvek postoji neki lepši ili srećniji put do zajedničke sreće. Na sreću Vaši »ljubavni snovi« i planovi mogu da se ostvare.
Prisustvo Sunca i Merkura u osmom, uz povoljne uplive Marsa u Vašem sedmom ka osmom i Venere u devetom polju, predstavljaju spoj željenog i ostvarenog ili duhovnog i emotivnog zadovoljstva. Prate Vas povoljni uticaji Jupitera u sedmom polju koji Vam donose veliku radost i uspeh. Sreća proističe iz unutrašnje topline i ravnoteže. Uz prisustvo Neptuna u trećem i SMČ u jedanaestom polju, uverićete se da podsticaji u ljubavnom životu donose najlepše zadovoljstvo. Ukoliko imate dovoljno mudrosti ili strpljenja, očekuje Vas dobra prilika da jasnije odredite svoje buduće planove. Važno je da pravilno usmeravate svoju stvaralačku energiju.

Posao
Tokom vladavine Lava, najveći deo predstavnika vašeg znaka ima mnogo obaveza, čak i ukoliko je na odmoru ne prestaje da se opterećuje finansijskom situacijom ili razmišljanjima o tome kako bi trebalo unaprediti poslovanje. Dobri poslovni partneri mogu biti od velike koristi ili ćete dobiti sjajnu poslovnu ponudu za rad sa strancima. Od vaše lične inicijative mnogo toga zavisi. Bićete u prilici da se dogovorite sa jednim Strelcem, Bikom ili Ribama u vezi sa poslom koji bi mogao da donese dobre mogućnosti kada je u pitanju odlazak u inostranstvo. Dve faze punog Meseca, oko 22. jula i oko 20. avgusta, donose nove kontakte sa onima koji će vam omogućiti da malim ulaganjem dođete do velike zarade. Nekome je veoma stalo da vas ima za saradnika i pokušaće da vam se nametne na način koji vam neće odgovarati, jer ćete imati utisak da želi da vas iskoristi za svoje ciljeve ili da vam svesno pruža lažnu predstavu o naizgled unosnom poslu. Saradnja sa drugim Jarcem ili Škorpijom može doneti dobru zaradu. Ovo bi mogao da bude jedan od boljih perioda za one pronicljive i principijelne predstavnike vašeg znaka koji ne bi trebalo da naivno ulaze u nove poslove, pogotovo ne u vreme mladog Meseca, oko 6. avgusta.

Ljubav
Sunce u astrološkoj kući erotike čini vas spremnim da uđete u neku avanturu, romansu, flert, bilo šta što vam podiže adrenalin, jer je leto koje ne volite mnogo, ali ste ipak veoma prijemčivi za šarm onih sa kojima radite. Iako mnogima dopadate, nažalost, vi to ignorišete. Ipak, prija vam saznanje da ste na neki način znak koji je u “trendu”. Početak perioda mladim Jarčevima donosi tenziju u odnosima sa starijima u porodici, a posebno će mlade dame koje su u vezi sa mnogo starijim partnerom biti sklone da se bore za svoju nezavisnost u vezi. Ipak, Venera u Devici sve do 17. avgusta čini vas patrijarhalnim predstavnikom Zodijaka koji ne bi da mnogo eksperimentiše i polaže “oružje” pred partnerom radi mira u kući. Slobodni Jarčevi drže do sebe i tako izgledaju kao da su nedokučivi, tajanstveni i nedostižni, a u stvari čeznu da im se dogodi lepa ljubavna priča. Dobro se osećate u društvu onih koji se bave umetnošću. U vreme mladog Meseca 6. avgusta bićete u centru pažnje, kada će vam se u većem društvu udvarati atraktivna osoba koja odavno želi da s vama uspostavi blizak odnos. Jedan Ovan može vas prijatno iznenaditi, čak i sa zakašnjenjem od nekoliko sedmica, meseci ili čak godina i pokazaće veliko interesovanje za vas.

Zdravlje 
Pazite se oštrih predmeta.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Avgust *Škorpion

Sun Jul 28 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email U želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite svoje dosadašnje profesionalne mogućnosti ili utvrđene standarde. Osećate kreativnu energiju i stalo Vam je da poboljšate svoj poslovni status ili položaj. Uz dobru volju neophodno Vam je dosta znanja ili mudrosti, kako […]
Godišnji horoskop 2016. ŠKORPION