Mesečni horoskop za Avgust *Lav


8984750Delujete vrlo energično u svojim namerama, ali ne možete istovremeno da se angažujete na paralelnim stranama i da ispratite sve aktuelne događaje na poslovnoj sceni. Smetaju Vam različiti vidovi taktiziranja, kada Vas okolina usporava u poslu ili kada neko od saradnika nije spreman da nagradi Vaš trud i zalaganje. Ipak, pred Vama je faza kreativnog uspona, završni uspeh na najbolji način potvrđuje Vaše intelektualne i praktične sposobnosti. Predstoje Vam uspešni rezulatati u poslovima koji podrazumevaju određeni stepen rizika ili »lidersku ulogu«. U periodu oko 19. avgusta, očekuju Vas različita poboljšanja, poslovno unapređenje ili dobra prilika da proširite svoja finansijska primanja. Nema razloga za lažnu skromnost i profesionalnu nesigurnost. Krajem meseca, moguća je prolazna finansijska »kriza«, što će Vas dodatno motivisati da prihvatite i neke nove poslovne kombinacije. Zaista ponekad u ljubavi deluje kao da je sve moguće ili dostupno, naročito ukoliko ste dovoljno nadahnuti i hrabri da izrazite svoje intimne namere. Imate utisak da na Vašu psihološku i emocionalnu sigurnost, najbolje deluju neke dobro isplanirane ili »unapred izrežirane situacije«. Međutim u emotivnom ili strasnom zanosu, na kraju ćete učiniti ono što osećate srcem, a ne glavom. Stalo Vam je da unapredite svoj ljubavni ili intimni život. Ukoliko postoji dobra prilika nju ne treba propustiti, prihvatite novu ljubavnu romansu i emotivni izazov. Ako ste mladi ili slobodni potencirajte stil zavođenja i osvajanja, ali sačuvajte i dobru meru ukusa uz svoje tipične manire. Potrudite se da ispoštujte nečije emotivne potrebe ili osećanja.
Prisustvo Sunca i Merkura u Vašem sazvežđu, uz povoljne uplive Marsa iz dvanaestog ka Vašem sazvežđu i Venere u drugom polju, predstavljaju sjajnu kombinaciju za »veliki dobitak« na nivou željenog i ostvarenog ili ljubavnog i praktičnog. Uz povoljan uticaj Jupitera, Urana i SMČ očekuju Vas srećni događaji, kvalitetne promene i veliko zadovoljstvo. Potrudite se da ostvarite svoje »velike snove« – sreća je na Vašoj strani. Krajem meseca pratiće Vas uticaji »faktora sreće«, mogućnost za velike dobitke i zanimljivi kontakti sa inostranstvom ili prilika za putovanjem.

Posao
Merkur, vladalac astrološke kuće posla, novca i javnosti često vas čini originalnim i spremnim na rizik, ali samo ukoliko imate podršku i onih do čijeg vam je mišljenja stalo. Početkom perioda Merkur pravi napet aspekt sa Uranom u Ovnu, zbog čega ćete do početka avgusta odluke uglavnom donositi rukovođeni intuicijom i savetima mudrih kolega. Posle tog perioda, naročito u vreme mladog Meseca 6. avgusta, možete očekivati dobru poslovnu ponudu, najverovatnije od Vodolije, dok bi jedna Škorpija ili Jarac prema vama mogli da budu surovo iskreni u vezi sa novim projektom. Neko će biti jako raspoložen da sa vama uđe u novi posao, za koji će se ubrzo ispostaviti da je veoma unosan, pa bi bilo dobro da do sredine avgusta započnete novi projekat. Dobru poslovnu saradnju možete ostvariti sa Vagom, Vodolijom ili Blizancima koji su vas možda u poslednje vreme nervirali, ali ćete ipak biti spremni da se sa njima pomirite ili da postavljate manje zahtevne uslove. Mnogima predstoji uspeh u poslu koji će im omogućiti odličan kontakt sa strancima, ali pregovore bi trebalo da obavite u četiri oka ili posredstvom iskusnijih kolega. U ovom periodu mladi Lavovi će ostvariti lepe prihode u saradnji sa nekim ko se bavi trgovinom ili radi neke neobavezne poslove.

Ljubav
Kako uz Blizance i Strelca, predstavnici vašeg znaka važe za veliku decu Zodijaka koji se ne trude da odrastu, biće vam potreban neko na koga ćete moći maksimalno da se oslonite. Takav neko već postoji u vašem životu i verovatno je podjednako detinjast ili spreman da sa vama podeli sve životne radosti, tako da ćete i pored poslovnih obaveza uspeti da se organizujete kada je u pitanju neko kraće putovanje ili zajednički izlasci. Do sredine avgusta sa Strelcem, Devicom ili Vagom nećete moći tako lako da izađete na kraj. Vaša potreba za koketiranjem ili za isprobavenjem snage vašeg šarma doći će do punog izražaja početkom i krajem perioda u vreme punog Meseca od 22, 23. i 24. jula i od 20, 21. i 22. avgusta, u nekom većem društvu gde ćete se sjajno provesti sa predstavnikom nekog vazdušnog znaka, moguće Vodolijom. Bik i Vaga su vam mnogo naklonjeniji i odaniji nego što pretpostavljate. Ukoliko imate tajnu simpatiju, verovatno ćete se sresti tokom ovog perioda, što bi moglo da vas prilično destabilizuje, pogotovo ukoliko se radi o bivšoj ljubavi, odnosno o osobi s kojom ste imali flert ili kratku avanturu. Naglašene astrološke kuće privatnosti i tajnosti kriju mnoge zamke, zbog čega ne bi trebalo da se viđate u tajnosti, niti da se opterećujete uspomenama na srećne dane, jer ste pomalo nerealni i imate potrebu da na svoj život gledate kroz ružičaste naočari.

Zdravlje 
Nervoza.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Avgust *Blizanci

Sun Jul 28 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite niz korisnih ciljeva ili da prihvatite saradnju sa jednom »uticajnom« osobom. Delujete odlučno i preduzimljivo, stalo Vam je da ubrzanim metodama ostvarite poslovni, društveni ili javni uspeh. Nema potrebe da oklevate pred novim profesionalnim izazovima, […]