Mesečni horoskop za Avgust *Ovan


8984747Umete da delujete vrlo zahtevno i preduzimljivo. U skladu sa svojim profesionalnim afinitetima često se nalazite u centru glavnih poslovnih dešavanja. Sačuvajte prisebnost duha i promišljenost, kako biste pravilno odgovorili na različite dileme koje Vas prate na poslovnoj sceni ili u susretu sa saradnicima. Snagom volje i ličnom inicijativom, uspećete da se nametnete pred saradnicima ili u nekim značajnim situacijama. Imponuje Vam posao u kome do izražaja dolazi Vaša preduzimljivost i organizatorske sposobnosti. U periodu do 19. avgusta, potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze ili da izmirite neka finansijska potraživanja. Krajem meseca obratite pažnju na svoj poslovni stil ili način izražavanja. Većinu poslovnih ciljeva možete da ostvarite zahvaljujući dobroj proceni i kroz uspešnu saradnju, proširite svoje kontakte u različitim pravcima. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite harmoniju zajedničkog života ili svoje ljubavne želje. Osećate potrebu da uveličate neke događaje u krugu porodice ili u odnosu sa voljenom osobom. Na sreću, Vaš ljubavni stil deluje vrlo izazovno ili podsticajno na partnera. Imate priliku da čujete pozitivne komentare o svom izgledu ili ponašanju, godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja. Osobi koja Vam se dopada jasno dajete do znanja da preferirate harmoničan odnos, uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Ukoliko ste mladi ili slobodni, priželjkujete novu ljubavnu romansu. Uživajte u novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Ljubavna sreća je dostižna, samo kada se nalazite u društvu osobe koja odgovara Vašem ukusu i afinitetima. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Mekura u petom, uz povoljne uplive Marsa u četvrtom ka petom polju i Venere u šestom ka Vašem sedmom polju, učiniće da pravilno vrednujete stvari i svet oko sebe. Uz povoljne uticaje Jupitera nalazite se u prilici da ostvarite kombinaciju poslovnog uspeha i ljubavnog zadovoljstva. Nivo Vaših profesilonalnih i ličnih mogućnosti, može da se uvećava u skladu sa raznovrsnim interesovanjima koja Vas prate. Na Vas posebno izazovno deluje prisustvo Urana u Vašem sazvežđu, važno je da usaglasite svoje interese sa ličnim ili emotivnim potrebama.

Posao
Uzbudljiv period je pred vama, ukoliko spadate u one kreativne predstavnike znaka, bavite se sportom, umetnošću ili planirate posao u kojem bi do izražaja došla vaša sposobnost da šarmirate one sa kojima radite. Pokušajte da se ne nervirate previše ukoliko ne budete bili u stanju da mnoge svoje ideje sprovedete u delo, naročito ako to zavisi od jednog Raka, Škorpije ili Jarca.  Na samom početku perioda, u vreme punog Meseca 22, 23. i 24. jula ili u vreme mladog Meseca 6. avgusta, očekujte poziv u vezi sa poslom u medijima ili negde gde bi se od vas tražilo da se često pojavljujete u javnosti. Marketing i turizam takođe predstavljaju oblasti u kojima bi do izražaja mogao da dođe vaš istraživački duh i entuzijazam. Mladi Ovnovi spremni su da prihvate novi, pomalo rizičan posao koji bi mogao da im donese veliku popularnost, dosta novca i najverovatnije će biti spremni da se tome maksimalno posvete, čak i ukoliko se od njih bude zahtevalo da danonoćno rade. Ukoliko budu uspeli da pod kontrolom drže svoju urođenu nestrpljivost, njihove kvalitete primetiće neko od čijih će odluka u mnogome zavisiti i dalji tok njihove karijere.

Ljubav
Ovo nije najsjajniji period za ljubavni život, pogotovo ne za one nesigurne Ovnove koji nisu tako karakteristični predstavnici ovog znaka. Kada Mars, vladalac Ovna bude prelazio preko znaka Raka, mnogi Ovnovi će biti neuobičajeno pasivni. Kako je i Venera, planeta ljubavi, u Devici prilično uzdržana, tako i vi možete biti u vezi sa nekim ko tendenciozno neće želeti da pokazuje svoje emocije pred vama. Ipak, tokom jula i početkom avgusta dobar aspekt između Urana, planete promena u vašem znaku i Sunca u Lavu doneće dosta dinamike, pa će mnogi predstavnici ovog znaka želeti da se maksimalno posvete osobi koja im je draga. Period počinje punim Mesecom u Vodoliji već 22. jula i tokom sledeća tri dana donosi mogućnost burnih ljubavi ili susreta koji se ne zaboravljaju. Sledeća mesečeva mena, mlad Mesec u Lavu 6. avgusta, u dobrom aspektu sa Uranom, planetom koja simbolizuje promene baca težište na jednu Vodoliju sa kojom ćete želeti da obnovite vezu ili ukoliko ste već ljubavni par, da ovekovečite ljubav ulaskom u brak ili proširenjem porodice. Vodolija je naglašena i drugim punim Mesecom tokom ovog perioda, 20. avgusta, tako da će za mnoge Ovnove to biti znak kome će pokloniti najviše pažnje i ljubavi, osim jednom Lavu ili Vagi i Biku, posle 17. avgusta.

Zdravlje 
Promenite režim ishrane.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mladost vs.starost

Wed Jul 31 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email OVANU mladosti: Mladi Ovan roditeljima ne da mira. Ovo su deca puna života i uvek u akciji. Spremni su na sve vrste vratolomija. Zanima ih sve, ali najviše sam život. Neće čekati da se upuste u ono što ih privlači, pa je […]