Mesečni horoskop za Avgust *Rak


8984890Poštujući listu prioriteta delujete vrlo energično u pravom momentu i umete da se nametnete svoje stavove pred uticajnim saradnicima. Često preuzimate aktivnu ulogu prilikom donošenja važnih odluka o prioritetnim ciljevima ili u vezi sa finasijskim investicijama. Potrudite se da završite sve veće obaveze u periodu do 22. avgusta, nemojte dozvoliti da Vas neko osporava ili usporava u ciljevima koje imate. Do izražaja dolazi Vaš praktičan duh ili sposobnost efikasnog delovanja. Važno je da se uspešno prilagodite na nove zahteve i uslove poslovanja. Efikasnost u poslovnim kontaktima predstavlja Vaš glavni adut. Posvetite pažnju aktuelnim sadržajima, koji mogu da unaprede Vaš poslovni ili društveni položaj. Razmislite o novom načinu poslovanja, usavršavanju na različitim stranama i proširite svoje saradničke veze. Sve češće osećate romantičnu notu u svom raspoloženju i imate pojačanu potrebu za ljubavnom harmonijom. Uživajte u lepim stvarima i dozvolite sebi pravi emotivni zanos, jer sve što je lepo može biti inspirativno i čarobno ukoliko to zaista želite. Na Vama je da pokrenete inicijativu i da se nametnete u društvu ljubavnog partera ili osobe koja Vam se dopada. Ukoliko ste mladi ili slobodni, predstoje Vam brojni susreti ili neobične ljubavne avanture u kojima ćete potpuno uživati. Važno je da ste dovoljno aktivni i da odgovarate na zanimljive pozive koji stižu sa različitih strana. Ako imate stalnog partnera, prijaće Vam novi događaji koji donose ljubavnu harmoniju i mame osmeh zadovoljstva na licu voljene osobe. Ljubavna romansa je čarobno zadovoljstvo, ali bez iskrenosti ona gubi svoju vrednost i značenje.
Prisustvo Sunca i Merkura u drugom, uz povoljne uplive Marsa i Jupitera u Vašem sazvežđu, naglašavaju zanimljive kontakte i aktivnu ulogu u društvenom životu. Poseban uticaj na uspeh, ljubav i ličnu sreću ima protežiranje Jupitera uz Veneru u trećem polju i povoljan upliv SMČ koji Vam donosi novu i kreativnu energiju. Prihvatite različite mogućnosti za profesionalnim napredovanjem i ličnim usavršavanjem. Vaši ciljevi su dostižni, možete da ostvarite uspeh i sreću na različitim stranama – pokažite dobru volju i upornost. Put do poslovnog uspeha i lične sreće, predstavlja najlepše zadovoljstvo uz nečiju bliskost i podršku.


Posao
Vaš znak je veoma naglašen i nalazi se na prelomnoj tački. Kojim putem ćete krenuti zavisi od toga čime se bavite i da li je iza vas ostao period uspeha ili problema. Ukoliko niste spremni da se suočite sa činjenicama i nemate realnu sliku o sebi, i dalje ćete očekivati da vas drugi podrže ili da vam daju za pravo čak i ako znate da u nekim stvarima grešite. Jupiter, planeta bogatstva i simbol stranaca jak je u vašem znaku i daje vam lažnu sliku o vašem značaju. Vaša volja je izuzetno naglašena i jako vam se žuri da što pre dođete do uspeha. Venera, planeta ljubaznosti, vladalac astrološke kuće prijatelja i javnosti nije sjajno postavljena, zbog čega bi trebalo da taktizirate, naročito početkom i krajem perioda kada vam dve faze punog Meseca oko 22. jula i oko 20. avgusta neće ići u prilog. Tih dana verovatno ćete potrošiti novac na nešto neočekivano, ili ćete imati potrebu da brzopleto uložite novac u neki novi posao pod uticajem Vodolije ili Ovna, što se ne mora pokazati kao ispravan potez. Verujete onima koji vam daju savete, naročito Ribama, Škorpiji i Jarcu, čak i ukoliko vam prividno ne idu u prilog. Potrudite se da rešite svoj pravni status, pogotovo ukoliko je u poslednje vreme iz bilo kog razloga pomalo nestabilan. Dobici u igrama na sreću.

Ljubav
Vaš emotivni život je stabilan, ukoliko ste u vezi sa tamnokosom osobom koja dobro upravlja novcem, koja je praktičnija od vas, ambiciozna i ako se na nju u mnogo čemu oslanjate. Ukoliko ste slobodni, nemojte previše da se dvoumite da li da prihvatite udvaranje jednog Jarca, Škorpije, februarske Ribe ili Device. Možete biti relativno zadovoljni razvojem situacije u ljubavi, pogotovo ako imate neku brzu planetu, na primer Veneru u Lavu, ili ukoliko vam je Mesec u ličnom horoskopu dobro postavljen. Mnogima odgovara vaše društvo, naročito ukoliko se bavite poslom zbog kojeg ste često prisutni u javnosti, ali vi tražite nešto što u stvari već imate, osobu koja je lojalna i privržena. Potreba za jakim emotivnim sadržajem može biti podstaknuta tranzitnim Jupiterom i najčešće donosi tajnu i prilično problematičnu vezu, pogotovo ukoliko se radi o strancu ili osobi koja nije slobodna. Tokom obe faze punog Meseca, oko 22. jula i 20. avgusta, možete očekivati ljubomorne scene, a postoji i mogućnost da uđete u avanturu sa osobom koja vam nije naročito privržena, a imaćete utisak da je izuzetno zainteresovana, pa ćete za samo mesec dana doživeti veliko oduševljenje, ali i veliko razočaranje. Emotivne veze sa onima koje ste upoznali preko interneta ili drugih društvenih mreža i dalje su za vas veliki izazov, pogotovo ukoliko ste dama Rak.

Zdravlje
Stomačne tegobe.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Ljubavni horoskop za Avgust

Sun Aug 4 , 2013
OVAN (21.3.- 20.4.) Tranzit asteroida Karme i Harmonije preko vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa može doneti mnogo toga neočekivano dobrog na ljubavnom planu. Mladi predstavnici vašeg znaka će želeti da stupe u brak čak i ako nisu dugo u vezi a mnogi će, naročito ako budu išli u inostranstvo, a […]