Mesečni horoskop za Avgust *Rak


8984890Poštujući listu prioriteta delujete vrlo energično u pravom momentu i umete da se nametnete svoje stavove pred uticajnim saradnicima. Često preuzimate aktivnu ulogu prilikom donošenja važnih odluka o prioritetnim ciljevima ili u vezi sa finasijskim investicijama. Potrudite se da završite sve veće obaveze u periodu do 22. avgusta, nemojte dozvoliti da Vas neko osporava ili usporava u ciljevima koje imate. Do izražaja dolazi Vaš praktičan duh ili sposobnost efikasnog delovanja. Važno je da se uspešno prilagodite na nove zahteve i uslove poslovanja. Efikasnost u poslovnim kontaktima predstavlja Vaš glavni adut. Posvetite pažnju aktuelnim sadržajima, koji mogu da unaprede Vaš poslovni ili društveni položaj. Razmislite o novom načinu poslovanja, usavršavanju na različitim stranama i proširite svoje saradničke veze. Sve češće osećate romantičnu notu u svom raspoloženju i imate pojačanu potrebu za ljubavnom harmonijom. Uživajte u lepim stvarima i dozvolite sebi pravi emotivni zanos, jer sve što je lepo može biti inspirativno i čarobno ukoliko to zaista želite. Na Vama je da pokrenete inicijativu i da se nametnete u društvu ljubavnog partera ili osobe koja Vam se dopada. Ukoliko ste mladi ili slobodni, predstoje Vam brojni susreti ili neobične ljubavne avanture u kojima ćete potpuno uživati. Važno je da ste dovoljno aktivni i da odgovarate na zanimljive pozive koji stižu sa različitih strana. Ako imate stalnog partnera, prijaće Vam novi događaji koji donose ljubavnu harmoniju i mame osmeh zadovoljstva na licu voljene osobe. Ljubavna romansa je čarobno zadovoljstvo, ali bez iskrenosti ona gubi svoju vrednost i značenje.
Prisustvo Sunca i Merkura u drugom, uz povoljne uplive Marsa i Jupitera u Vašem sazvežđu, naglašavaju zanimljive kontakte i aktivnu ulogu u društvenom životu. Poseban uticaj na uspeh, ljubav i ličnu sreću ima protežiranje Jupitera uz Veneru u trećem polju i povoljan upliv SMČ koji Vam donosi novu i kreativnu energiju. Prihvatite različite mogućnosti za profesionalnim napredovanjem i ličnim usavršavanjem. Vaši ciljevi su dostižni, možete da ostvarite uspeh i sreću na različitim stranama – pokažite dobru volju i upornost. Put do poslovnog uspeha i lične sreće, predstavlja najlepše zadovoljstvo uz nečiju bliskost i podršku.


Posao
Vaš znak je veoma naglašen i nalazi se na prelomnoj tački. Kojim putem ćete krenuti zavisi od toga čime se bavite i da li je iza vas ostao period uspeha ili problema. Ukoliko niste spremni da se suočite sa činjenicama i nemate realnu sliku o sebi, i dalje ćete očekivati da vas drugi podrže ili da vam daju za pravo čak i ako znate da u nekim stvarima grešite. Jupiter, planeta bogatstva i simbol stranaca jak je u vašem znaku i daje vam lažnu sliku o vašem značaju. Vaša volja je izuzetno naglašena i jako vam se žuri da što pre dođete do uspeha. Venera, planeta ljubaznosti, vladalac astrološke kuće prijatelja i javnosti nije sjajno postavljena, zbog čega bi trebalo da taktizirate, naročito početkom i krajem perioda kada vam dve faze punog Meseca oko 22. jula i oko 20. avgusta neće ići u prilog. Tih dana verovatno ćete potrošiti novac na nešto neočekivano, ili ćete imati potrebu da brzopleto uložite novac u neki novi posao pod uticajem Vodolije ili Ovna, što se ne mora pokazati kao ispravan potez. Verujete onima koji vam daju savete, naročito Ribama, Škorpiji i Jarcu, čak i ukoliko vam prividno ne idu u prilog. Potrudite se da rešite svoj pravni status, pogotovo ukoliko je u poslednje vreme iz bilo kog razloga pomalo nestabilan. Dobici u igrama na sreću.

Ljubav
Vaš emotivni život je stabilan, ukoliko ste u vezi sa tamnokosom osobom koja dobro upravlja novcem, koja je praktičnija od vas, ambiciozna i ako se na nju u mnogo čemu oslanjate. Ukoliko ste slobodni, nemojte previše da se dvoumite da li da prihvatite udvaranje jednog Jarca, Škorpije, februarske Ribe ili Device. Možete biti relativno zadovoljni razvojem situacije u ljubavi, pogotovo ako imate neku brzu planetu, na primer Veneru u Lavu, ili ukoliko vam je Mesec u ličnom horoskopu dobro postavljen. Mnogima odgovara vaše društvo, naročito ukoliko se bavite poslom zbog kojeg ste često prisutni u javnosti, ali vi tražite nešto što u stvari već imate, osobu koja je lojalna i privržena. Potreba za jakim emotivnim sadržajem može biti podstaknuta tranzitnim Jupiterom i najčešće donosi tajnu i prilično problematičnu vezu, pogotovo ukoliko se radi o strancu ili osobi koja nije slobodna. Tokom obe faze punog Meseca, oko 22. jula i 20. avgusta, možete očekivati ljubomorne scene, a postoji i mogućnost da uđete u avanturu sa osobom koja vam nije naročito privržena, a imaćete utisak da je izuzetno zainteresovana, pa ćete za samo mesec dana doživeti veliko oduševljenje, ali i veliko razočaranje. Emotivne veze sa onima koje ste upoznali preko interneta ili drugih društvenih mreža i dalje su za vas veliki izazov, pogotovo ukoliko ste dama Rak.

Zdravlje
Stomačne tegobe.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Ljubavni horoskop za Avgust

Sun Aug 4 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email OVAN (21.3.- 20.4.) Tranzit asteroida Karme i Harmonije preko vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa može doneti mnogo toga neočekivano dobrog na ljubavnom planu. Mladi predstavnici vašeg znaka će želeti da stupe u brak čak i ako nisu dugo u vezi a mnogi […]