Mesečni horoskop za Avgust *Ribe


8984778Kada ste podstaknuti dobrim idejama umete da delujete vrlo ambiciozno na svoju okolinu, ali u određenim situacijama i nesigurno. Stalo Vam je da ostvarite korisne ciljeve i tražite tim saradnika sa sličnim idejama. Angažovanost na različitim stranama ostavlja dobar utisak, ali samo do određene granice. Potrudite se da budite dobro informisani o svim profesionalnim kombinacijama, u tom smislu proveravajte sve važne kriterijume koji utiču na poslovnu saradnju. Pažljivo razmišljate o novim ponudama i važnim odlukama u svojoj karijeri. Neophodna Vam je nečija podrška kako biste ostvarili svoje poslovno-finansijske ciljeve, ali u većini situacija saradnici se oslanjaju na Vašu dobru volju. U periodu do 18. avgusta, budite uporni i dosledni u svojim namerama. Oslonite se na »zdravu logiku« i na podršku koju dobijate od proverenih saradnika. Krajem meseca, prihvate ponudu koja podrazumeva prošireno partnerstvo i zajednička ulaganja. U povremenim naletima velike inspiracije delujete vrlo zanosno i vodite aktivan društveni život, često se nalazite u prilici da ostvarite nove ili neobične ljubavne kontakte. Ipak, Vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije trajnog karaktera. Ne želite emotivno vezivanje i smišljate brojne izgovore, kako biste opravdali svoje ćudljivo raspoloženje i ponašanje. Nema potrebe da izbegavate emotivnu vezu ili odgovornost. Imponuje Vam saznanje da se nalazite pred radoznalim pogledima i da prepoznajete emotivne signale, slobodno odgovorite na različite izazove u skladu sa svojim statusom i afinitetima. Kvalitet koji proističe iz ljubavne veze predstavlja Vašu intimnu sreću i pozitivno utiče na Vašu kompletnu pojavu ili na samopouzdanje.
Prisustvo Sunca i Merkura u šestom, uz povoljne uplive Marsa u petom ka šestom i Venere u sedmom polju, daju mogućnost da ostvarite zajednički ili partnerski uspeh i trijumf ili zadovoljstvo na različitim nivoima. Povoljan uticaj Jupitera u petom polju, uz Neptuna, Plutona, Saturna i SMČ u devetom polju Vas navode na veliku inicijativu, imate sjajnu priliku da napredujete na poslovnoj lestvici, kao i da ulepšate svoj ljubavni život ili odnos sa prijateljima. Uspeh i zadovoljstvo proizilaze iz partnerstva ili udruživanja. Skladan odnos sa partnerom pozitivno utiče na Vaš intimni sjaj, i na porodičnu ili potpunu sreću.

Posao
Ako ste planirali nove poslove, sačekajte drugi deo period tj. avgusta jer sve dotle nećete verovatno moći da skupite dobru ekipu saradnika. Nećete biti načisto šta je za vas najbolje, da li da se odlučute za jedan veliki projekat ili za dva paralelna posla od kojih ćete očekivati dobru zaradu. Preterano ste opterećeni finansijskom situacijom ma kakvog da ste materijalnog stanja. Nećete želeti da propusite šansu kada je zarada u pitanju i ukazaće vam se neke nove mogućnosti na tom planu. Bićete spremni da se posvetite nekim novim poslovima, moguće u radu sa Blizancima, Devicom ili Vagom ali će ipak i dalje za vas najbolji izbor kada je u pitanju dugoročni posao biti Škorpija ili Jarac. Mogući su dobici u igrama na sreću ili dobici u radu u medijma, umetnosti ili sporta.
Prvi značajniji datumi za vas su 22, 23. i 24. jul, kada će biti faza punog Meseca u vašoj astrološkoj kući tajni, što vama kao vodenom, tajanstvenom znaku savršeno odgovara. U to vreme bićete veoma maštoviti, ideje će sustizati jedna drugu i bićete u prilici da se posvetite nekom svom hobiju, umetničkom ili naučnom radu. Sledeća dva i po dana, kada Mesec bude u vašem znaku, pokušaćete da realizujete svoje ideje. Kao vodeni znak koji uspeva mnoge probleme da reši uz pomoć šestog čula, sada će ta vaša sposobnost doći do izražaja više nego ikada. Mnoge osobe koje doživljavate kao konkurenciju ili su po rangu iznad vas, mogu početi da vam prave probleme, ali uz malo napora uspećete da uh okrenete na vašu stranu, posebno Bika, Vagu ili Devicu. Iako će vas u ovom periodu mnogi hvaliti, vi ćete se ponašati kao da vas za nešto okrivljuju. Ukoliko mislite da ste išta propustili u poslednje vreme, bićete uvereni da je došlo vaših pet minuta da to sada odradite. Veze sa vazdušnim znacima, posebno Vodolijama i Vagama ili sa nekim Lavom mogu vas prilično opterećivati. Tokom većeg dela perioda Strelac i Rak će biti veoma kooperativni i spremni da vam u mnogo čemu izađu u susret. Mlad Mesec 6. avgusta u Lavu donosi mogućnost nesuglasica po mnogim pitanjima, ali ne bi trebalo da obraćate pažnju na to, jer će mnoge kolege biti spremne da vam budu desna ruka u poslu.

Ljubav
Neptun u vašem znaku pojačava želju za romansom, a Mars i Jupiter u Raku potenciraju strastvenost, koja nije baš tako karakteristična za predstavnike vašeg znaka. Pun Mesec već 22, 23. i 24. jula u Vodoliji može doneti manje trzavice u komunikaciji sa ovim znakom ili sa Rakom, a razlog će biti uzajamna ljubomora ili će se dogoditi nešto potpuno suprotno tome – strastvena romansa. Ipak, situacija će se razjasniti u vašu korist krajem perioda kada se Sunce bude približavalo Devici, jer ćete promeniti taktiku, a i partner će shvatiti na koji način može da vas osvoji. Ukoliko ste mladi i od nedavno u vezi ili braku, vodite veoma buran društveni život iako imate potrebu za drugačijim stilom života. Ako ste partner i vi iste profesije, najviše energije ćete ulagati u taj segment života kao i u sređivanje stambenog pitanja. Veze sa Vagom ili Jarcem mogu biti veoma naporne, pogotovo ukoliko traju nekoliko godina ili ste se upoznali na nekom putovanju. Drugi pun Mesec u Vodoliji, ali u konjunkciji sa vašim Neptunom, planetom zanosa, donosi jake emocije i mogućnost pomirenja sa partnerom, pogotovo sa Bikom ili Rakom. Jedna Riba vam je veoma privržena, naročito ukoliko se povremeno viđate na poslu. Trudite se da se maksimalno posvetite partneru i porodici, ali neko mora da trpi, verovatno osoba kojoj je najviše stalo do vas.
Veoma ste romantični i u velikim očekivanjima da neko s kim ste duže u vezi ispuni svoje obećanje. Ako se radi o vašem ili njegovom drugom braku ili vezi, verovatno ćete zbog aspekta između Crnog Meseca Lilita i Saturna u konjukciji sa Severnim Mesečevim čvorom imati osećaj da ste pred sudbinskom odlukom iako ste je već u stvari doneli. Ako ste slobodni i svesni da nekog impresionalirali ali niste sasvim odlučni kako da se postavite prema toj osobi, dajte joj mogućnost da je bolje upoznate.Asteroid Juno u retrogradnom hodu preko Vodolije donosi mogućnost da nesmotreno uđete u tajnu vezu sa nekim ko nije slobodan ili ko je sklon skandaloznom ponašanju. Zbog toga biste mogli imati ozbiljnijih problema, posebno ako držite do svog ugleda ili ste na bilo koji način prisutni u javnosti.

Zdravlje
Više se odmarajte.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Avgust *Vodolija

Thu Aug 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Ukoliko ste pravilno shvatili svoju ulogu i osnovna pravila u poslovnoj saradnji, budite koretektni i pridržavajte se već zacrtanih ili nekih ustaljenih profesionalnih normi. Važno je da se pravilno informišete i pripremite na različite varijante profesionalnog nastupa. Želite da unapredite svoj poslovni […]