Mesečni horoskop za Avgust *Škorpion


8984892U želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite svoje dosadašnje profesionalne mogućnosti ili utvrđene standarde. Osećate kreativnu energiju i stalo Vam je da poboljšate svoj poslovni status ili položaj. Uz dobru volju neophodno Vam je dosta znanja ili mudrosti, kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u određene saradnike zahteva da dobro razmislite, pre nego što se odlučite za konkretne odgovore ili za definiciju prioriteta. Nemojte dozvoliti da Vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja, važno je da se nalazite u trendu novih događaja spremni na različite vidove promena ili na mogućnosti usavršavanja. U periodu od 20. avgusta, očekuju Vas uspešni rezultati i određene povlastice. Često zračite pozitivnom energijom i delujete vrlo zanosno ili zahtevno pred bliskom osobom. Ponekad u emotivnom zanosu, mislite kako je sve moguće ili lako ostvariti. Ali, u Vašem ljubavnom životu neprekidno se smenjuju neki topli ili hladni talasi. Naglašene strasti i burni izlivi emocija u dužim intervalima, mogu delovati vrlo »intrigantno« za Vaš odnos sa partnerom. Važno je da svoje emocije, strasti i impulse podvodite pod zajednička zadovoljstva. Ne budite suviše »provokativni«, jer Vaš partner sigurno zaslužuje dodatnu pažnju i naklonost. U periodu od 08. avgusta, očekuju Vas ljubavni noviteti. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom odgovorite na najlepši izazov – nema razloga da sumnjate u svoju »ljubavnu sreću« ili uticaj.
Prisustvo Sunca i Merkura u desetom, uz povoljne uplive Marsa u devetom ka desetom i Venere u jedanaestom polju, donose sjajne vizije kroz mogućnost rešavanja nekih statusnih, privatnih, imovinskih, porodičnih ili ličnih problema. Uz povoljan upliv Jupitera, Neptuna, Plutona i SMČ u petom polju, možete da ostvarite kreativan zanos, poslovni uspon, ličnu srećnu i zajedničko zadovoljstvo, samo uz podršku bliže okoline ili uz iskrenu naklonost voljene osobe. Za Vas počinje veoma plodan period, stoga investirajte i gradite svoju sreću u različitim pravcima.


Posao
Za predstavnike vašeg znaka ovo je naporan period, pogotovo ukoliko niste završili posao koji ste planirali da obavite. Tranzit Venere, planete ljubavi, kreativnosti i novca u Devici u dobrom aspektu sa Plutonom, vladaocem vašeg znaka, od 25. jula do 5. avgusta donosi mogućnost obnavljanja saradnje sa Bikom, Vagom ili Škorpijom i zato, bez obzira što je vreme odmora, ne bi trebalo previše da se opuštate jer možete započeti unosan posao koji bi vam omogućio veliku satisfakciju. Mnoge Škorpije, pogotovo rođene početkom znaka, na diplomatski način uspeće da se izbore za svoj status na poslu, naročito ukoliko se radi o mladima koji nisu sigurni da li će ostati na sadašnjem radnom mestu. Pun Mesec oko 22. jula i druga faza punog Meseca oko 20. avgusta donosi šanse za napredovanje na poslu. Ali, osim statusa, vama je važniji novac, jer tokom poslednje dve godine niste bili zadovoljni svojom finansijskom situacijom ili ste morali da se potrudite da biste pronašli svoje mesto pod suncem. Saturn, planeta siromaštva ali i ambicije u vašem znaku pravi dobar aspekt sa Jupiterom i Marsom u znaku Raka što se povoljno odražava na mogućnost saradnje sa strancima. Kada posle 17. avgusta Venera bude ušla u znak Vage, bićete spremni da osluškujete ne samo svoju intuiciju nego i svoje poslovne partnere koji će vam pomoći da rešite neke poslovne dileme.

Ljubav
Tokom prvog dela perioda bićete u prilici da se upoznate sa osobom koja je veoma ambiciozna i koja je spremna da se s vama upusti u avanturu, ali i u malo ozbiljniju vezu. Osoba rođena u znaku Riba, Jarca ili Raka, verovatno će vam ponuditi zajedničko putovanje. Ukoliko se radi o dužoj ljubavnoj vezi sa nekim vatrenim znakom, Vagom ili Vodolijom, moguć je prekid uz veoma burne scene. Muškarci Škorpije neće moći da odole šarmu jednog Jarca ili Raka. Ne bi bilo dobro da budete popustljivi prema partneru, jer kvalitet vaše veze zavisi isključivo od vaše principijelnosti i taktike kojom ćete partnera ubediti da pristane na vaše uslove, pogotovo ukoliko vas povezuje isti posao. Posle 17. avgusta moguća je veza se osobom koja nije iz vašeg mesta rođenja i koja često putuje, ili tajna veza sa nekim ko je poznat po sklonosti ka flertu. Slobodne mlade Škorpije i one rođene sredinom osamdesetih mogu očekivati da im se udvara neko koga su upoznali na nekom putovanju, ili će na odmoru sresti zanimljivu osobu koja se bavi umetnošću. Oni koji često misle na nekadašnju simpatiju ili bivšu ljubav mogu imati uspeha u pokušaju da se pomire.

Zdravlje 
Nemojte podlegati crnim mislima.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Avgust *Vaga

Sun Jul 28 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Potrebno je da pravilno uskladite svoje profesionalne želje i mogućnosti. Delujete zabrinuto zbog svog poslovnog statusa i ne želite da se pomirite sa poznatim standaradima koji vladaju u Vašoj okolini. Tražite efikasniji način delovanja sa namerom da unapredite svoju poslovnu poziciju, ali […]
Godišnji horoskop 2016. VAGA