Mesečni horoskop za Avgust *Strelac


8984902U skladu sa dobrom orijentacijom planirate nove poslovne poteze i delujete vrlo podsticajno na svoju okolinu. Vaši optimistički stavovi ulivaju veliku nadu u zajednički ili partnerski uspeh. Samopouzdanje i pozitivan trend koji pratite, donosi sjajnu priliku za ubrzanim poslovnim napredovanjem i za novom afirmacijom. Nakon velikog zalaganja uslediće adekvatna nagrada ili priznanje od strane Vaših saradnika. Sa ponosom i bez lažne skromnosti obeležite svoj profesionalni uspeh. U periodu do 05. avgusta, očekuje Vas dodatni priliv kreativne energije, dobre mogućnosti i poboljšanje uslova. Krajem meseca, naglašeni su i različiti susreti ili kontakti sa inostranstvom. Pratiće Vas »faktor sreće«, ali pokažite da imate dobru volju i pravi smisao za kreiranjem dugoročnijeg uspeha. Delujete vrlo privlačno i inspirisani ste za novu emotivnu ulogu, ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Novi događaji unose lagani nemir u Vaš porodični ili ljubavni život. Pod uticajem snažnih emocija često menjate svoje raspoloženje ili odluke. Ali, talas novih i uzavrelih emocija predstavlja put do zajedničke sreće. Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Imate utisak da lako osvajate različite osobe koje pobuđuju Vašu emotivnu pažnju. Ukoliko ste mladi ili slobodni, uživajte u novim susretima u skladu sa svojim emotivnim potrebama. Slobodno pomerite neke dosadašnje granice i uspostavite nove kriterijume vrednosti u zajedničkom ili ljubavnom životu.
Prisustvo Sunca i Merkura u devetom, uz povoljne uplive Marsa u osmom ka devetom i Venere u desetom polju, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i ostvarenog u različitim pravcima. Neka Vas emocije podstiču na pozitivne misli, kreativan zanos i na veliku akciju – oslonite se na snagu svojih osećanja. Emotivni zanos ili veza garantuje kompletno zadovoljstvo, nemojte propustititi svoju »idealnu priliku«. Povoljni uplivi Jupitera i Urana, mogu prouzrokovati iznenadni uspeh, dobitak ili tihi odjek nekih »tajanstvenih situacija«. Naročito „neobične obrte“ donosi prisustvo Neptuna u četvrtom polju.

Posao
Početak perioda nagoveštava novu fazu u vašem poslovnom životu. Pun Mesec 22. jula u Vodoliji donosi sjajnu ponudu za posao u medijima ili marketingu. Potrebno je da prihvatite neke promene koje će vam verovatno nametnuti Lav, Blizanci ili Vodolija. U Ovna ćete imati poverenja, ako vam je obećao neki novac ili dobro plaćen posao. Ukoliko tražite posao u finansijskoj instituciji ili u dobro plaćenoj firmi, najverovatnije ćete ga naći u nekoj inostranoj firmi ili u okviru sporta. Posao koji vam naizgled neće odgovarati na duži rok mogao bi da bude ono što će vam doneti satisfakciju i ugled, pogotovo ukoliko ste spremni da uložite veliki trud. Stariji predstavnici ovog znaka ili oni koji imaju veliko iskustvo u poslu mogu očekivati da im se poboljša status ili da pređu na novo radno mesto koje će im pružiti velike mogućnosti za zaradu. Što je viša pozicija na kojoj se nalazite, to ste na većim iskušenjima, jer tokom ovog perioda teško da ćete moći da završite sve planirane poslove, pogotovo ako o vašem statusu odlučuju Ribe, Jarac, Škorpija ili Devica. Čuvajte se da ne podlegnete entuzijazmu jednog Lava ili Ovna, Vodolije ili drugog Strelca koji će pokušati da vas uvere da po mnogim pitanjima grešite.

Ljubav
Ukoliko vam se dopadaju vesele, društvene i komunikativne osobe, na pravom ste putu da preko posla upoznate nekoga ko će vam biti veoma značajan, ili ako ste već u poslovno-ljubavnom odnosu ili vam je partner desna ruka u poslu, veza će postati mnogo sadržajnija. Ukoliko nameravate da uđete u brak ili da započnete zajednički život, veoma ste odlučni da date sve od sebe da biste ostali zajedno. Ipak, velika doza ljubomore može biti prisutna na obe strane. Nalazite se u periodu kada ste skloni jakim strastima, a postoji i velika potreba za romantičnim sadržajem i to je ono što vas u velikoj meri čini osobom koja je spremna na mnoge ustupke. U periodu punog Meseca, odnosno oko 22. jula i krajem perioda oko 20. avgusta, možete doći u situaciju da se sretnete sa nekim koga ne poznajete dovoljno, a ko će insistirati da se veza produbi. Napet aspekt između Marsa i Urana, dve planete posesivnosti i žestokih strasti može negativno da utiče na nesigurne i posesivne predstavnike ovog znaka koji su već doživeli neko veće razočaranje u ljubavi. U ovom periodu imate mogućnost da se uverite da možete imati poverenja u osobu sa kojom ste trenutno u vezi i koja je spremna da vam se nađe pri ruci prilikom donošenja važnih odluka.

 

Zdravlje 
Manji problemi sa varenjem.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Avgust *Rak

Thu Aug 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Poštujući listu prioriteta delujete vrlo energično u pravom momentu i umete da se nametnete svoje stavove pred uticajnim saradnicima. Često preuzimate aktivnu ulogu prilikom donošenja važnih odluka o prioritetnim ciljevima ili u vezi sa finasijskim investicijama. Potrudite se da završite sve veće […]
Godišnji horoskop 2016. RAK