Mesečni horoskop za Avgust *Vaga


8984751Potrebno je da pravilno uskladite svoje profesionalne želje i mogućnosti. Delujete zabrinuto zbog svog poslovnog statusa i ne želite da se pomirite sa poznatim standaradima koji vladaju u Vašoj okolini. Tražite efikasniji način delovanja sa namerom da unapredite svoju poslovnu poziciju, ali mnoga pitanja ostaju bez odgovora. Saradnici Vam zameraju da olako prelazite preko nekih poslovnih ponuda ili da se suviše rukovodite za ličnim procenama, ne uvažavajući nečije mišljenje. U periodu od 03. avgusta, podstičite proširene oblike saradnje, kako biste pravilno rešili neka imovinska, pravna ili statusna pitanja. Uspešne formule treba ponavljati u različitim situacijama, kao dodatanu garanciju za poslovni ili novčani dobitak. Eksperimente možete primenjivati samo u proverenim situacijama, koje ne prevazilaze Vaše dosadašnje znanje ili praktično iskustvo. U ljubavnom životu trenutno prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja i »strasnih izazova«. Povremeno imate utisak kao da Vam je sve dozvoljeno ili skoro moguće. Prija Vam emotivna nota ili sentimentalnost koju Vaš partner unosi u zajednički život. Priželjkujete različita uzbuđenja, a novi događaji u ljubavnom životu deluju vrlo izazovno i prijatno. Vešto koristite svoje zavodničke manire, lako se prepuštate inspiraciji, strastima i osećanju koje u Vama pobođuje bliska osoba. Želite da ostvarite svoje ljubavne namere ili da prekoračite dosadašnja ograničenja u zajedničkom odnosu. Ukoliko ste započeli neku »tajnu« ljubavnu vezu, moguće su iznenadne promene. Učinite sve što je potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću, kao i osobu do koje Vam je zaista stalo.
Prisustvo Sunca i Merkura u jedanaestom, uz povoljne uplive Marsa u desetom ka jedanaetom polju i Venere u dvanaestom ka Vašem sazvežđu, predstavlja sjajan spoj duhovnog zadovoljstva i materijalnog blagostanja. Sreća je dostižna u različitim pravcima, kroz ostvarenje ljubavnih želja i poslovnih ili statusnih ciljeva. Povoljan uticaj Jupitera u desettom uz SMČ u drugom polju predstavljaju podsticaje kroz nove mogućnosti i donose kvalitetne promene, ali uticaji Urana i Plutona zahtevaju aktivnu ulogu i ozbiljne promene. Postoji mogućnost dobrog protežiranja i uticaja »faktora sreće«.


Posao
Tranzit Sunca preko znaka Lava donosi nekoliko dobrih mogućnosti na poslu, naročito u radu sa onima koji pokazuju entuzijazam i spremnost da slede vaše ideje. Ipak, Venera u Devici prilično vas ograničava do 17. avgusta i ne daje vam mnogo prostora za iskazivanje vaših potencijala i sposobnosti, ali ćete u poslednjoj sedmici perioda, kada Venera uđe u vaš znak, biti spremni da se dogovorite sa Bikom, nekom drugom Vagom ili Rakom u vezi sa podelom profita ili u vezi sa saradnjom sa strancima. Ukoliko ste planirali da se povežete sa poslovnim ljudima iz inostranstva, biće vam potrebna podrška Vodolije, Ovna, Strelca ili Lava. Ne oklevajte da se što pre uključite u neki veći posao koji bi mogao da vam omogući da steknete finansijsku stabilnost i dobru reputaciju. U vreme punog Meseca početkom i krajem perioda, oko 22. jula i 20. avgusta, možete dobiti podršku jednog Lava ili Vodolije, a ukoliko želite da obnovite saradnju sa Škorpijom ili Jarcem moraćete da pokažete veliko strpljenje i da budete spremni da tolerišete i ono što vam ne odgovara. Najveći uticaj na vas ima Uran, planeta promena, i to iz znaka Ovna koji vam daje snagu da budete istrajni u onome što ste sebi postavili kao cilj. Tokom ovog perioda moguća je saradnja sa osobom koja će kod vas podstaći potrebu za suštinskim promenama, pogotovo ukoliko osećate da možete da dobijete unapređenje ili da pređete na novo radno mesto koje bi vam više odgovaralo.

Ljubav
Kao poslovni, i ljubavni život u velikoj meri zavisi od Urana koji na vas deluje veoma podsticajno kada je u pitanju emotivna veza sa sportistom, osobom koja je poznata u javnosti. Ukoliko vam se dopadaju neki Lav ili Blizanci, u ovom periodu daćete sve od sebe da se veza sa predstavnikom nekog od ovih znakova ili sa nekom drugom Vagom ili Bikom realizuje na način na koji vi to želite. Vodolija vas u svemu podržava i veliki vam je oslonac, čak i kada nema mnogo vremena da vam se posveti. Što se finansija tiče u ovom periodu možete imati manjih problema, ali partner će vam pomoći da ih rešite, bilo da se radi o Lavu, Devici ili Blizancima. Slobodne Vage poželeće da osvoje naklonost osobe koju dobro poznaju i često viđaju na nekim većim društvenim okupljanjima. Moguća je romansa na nekom putu u inostranstvu ili posredstvom interneta. U vreme punog Meseca, početkom ili krajem perioda, jedan Lav će pokazati veliko interesovanje za vas i verovatno će vam ponuditi zajedničko putovanje. Moguća je romansa sa jednim Strelcem koji nije slobodan, ali pazite da se između vas i njega ne umeša jedan Rak ili neka Škorpija.

Zdravlje 
Stomačni problemi.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Avgust *Devica

Sun Jul 28 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Pažljivo pratite sva aktuelna dešavanja na poslovnoj sceni i stalo Vam je da unapredite svoju poziciju među saradnicima. Delujete aktivno na različitim stranama i prihvatate nove poslovne izazove u skladu sa svojim afinitetima. Ipak, nemojte dozvoliti da Vas posao okupira više nego […]
Godišnji horoskop 2016. DEVICA