Mesečni horoskop za Bika


mesecni horoskop bikPažljivo pratite sva aktuelna dešavanja na poslovnoj sceni i stalo Vam je da unapredite svoju poziciju među saradnicima. Delujete aktivno na različitim stranama i prihvatate nove poslovne izazove u skladu sa svojim afinitetima. Ipak, nemojte dozvoliti da Vas posao okupira više nego što je potrebno. Naučite da podvučete jasnu crtu i da se pravilno zaštitite od različitih komentara ili neprijatnosti, koje potencijalno narušavaju Vaš poslovni i društveni status. U odlučujućem momentu zatražite nečiji savet, pre nego što se upustite u novu poslovnu-finansijsku akciju. U periodu do 22. aprila, potrebno je da završite posao koji će Vam doneti određene povlastice i dugoročniji efekat. Krajem meseca, očekuje Vas profesionalna satisfakcija i neki oblik javnog priznanja ili napredovanja na poslovnoj lestvici. Povremeno prolazite kroz različite faze raspoloženja, ali jasno izražavate potrebu za većim osećanjem bliskosti, poverenja ili emotivne naklonosti. Osećate emotivnu nesigurnost, mada Vas partner uporno nagovara da prihvatite novo ili kompromisno rešenje. Međutim, Vama nedostaje dobra volja i odlučnost. Odbijate da neko na Vas vrši psihološki pritisak i iritira Vas partnerovo ponašanje. Imate utisak da voljena osoba vešto koristi »zaobilazan način« da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče Vaše nezadovoljstvo. Dobra volja, nežnost ili pažnja, predstavljaju najbolji odgovor na zajedničke dileme. Ako ste mladi ili slobodni, prihvatite nečije udvaranje i društvo. Ljubavna romansu treba pažljivo negovati, bez uzajamne naklnosti i iskrenosti ona gubi svoju snagu, vrednost i znaženje. Krajem meseca, očekuju Vas sjajni događaji, intimna sreća i »ljubavni procvat«. 

Posao
Tokom ovog perioda bilo bi dobro da budete maksimalno koncentrisani na ono što radite, čime želite da se bavite i da ne dopustite sebi da vas bilo ko u bilo čemu preduhitri. O svojim planovima i dalje ne bi trebalo mnogo da pričate. Ukoliko ste nezadovoljni statusom na poslu, što se posebno odnosi na Bikove koji su na samom početku karijere ili koju godinu pred penzijom, dok ne nađete novi posao ne ulazite u konfliktne situacije. Ribe, Devica, Škorpija i neki Ovan mogu vam izgledati kao nepouzdane osobe, jer je mnogo planeta u vašim astrološkim kućama neprijatelja, ali i prijatelja, pa nećete znati kome da verujete. Vaša principijelnost neće imati neku veliku vrednost u očima onih koji samo gledaju svoj interes. Lojalnost Jarca, Blizanaca i ponekog Strelca može vam imponovati, ali ćete morati da se adaptirate na nove uslove rada. Imaćete utisak da vodite mrtvu trku sa onima koji vas uvek u nečemu preteknu. Tokom ovog perioda moguć je uspeh u umetnosti, medijima ili u radu sa strancima, jer direkni hod Jupitera, simbola stranih zemalja, preko vašeg astrološkog polja novca i posla daje nadu da biste mogli dobiti šansu o kojoj ste maštali. U vreme punog Meseca 27. marta možete dobiti ponudu za rad sa Vagom ili nekim drugim Bikom. Sledeća šansa nastupa posle 15. aprila, kada ćete biti u punom zaletu da započnete novi posao.

 

Ljubav
Ukoliko spadate u one Bikove koji maštaju o tajnoj ljubavi, priželjkuju ljubav s kolegom ili s nekim koga su upoznali preko posla, imaćete mogućnost da ostvarite svoje snove. Oni predstavnici vašeg znaka koji su ušli u prilično komplikovanu vezu tokom prethodnog perioda ili su u vezi sa preosetljivom i komplikovanom osobom preuzeće stvar u svoje ruke. Ukoliko tokom ovog perioda budete imali strpljenja za osobu koja vam je draga, a sa kojom često ne možete da izađete na kraj, bićete u prilici da upoznate nekog novog i da napravite poređenje. Dame Bikovi koje su spremne da budu oslonac partneru ulažu mnogo u svoju budućnost, a muškarci Bikovi koji čekaju da partnerke pokažu inicijativu mogu se osetiti kao gubitnici. Tranzit Marsa vam ne ide u prilog, pa zato budite aktivniji, makar i preko “Fejsbuka” ili sličnih društvenih mreža. Kako će Pluton, planeta harizmatičnosti, seksepila i moći, vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, krenuti retrogradnim hodom od 13. aprila, do tada u odnosima sa stalnim partnerom ne bi trebalo da budete previše zahtevni i nametljivi, a posle tog datuma moći ćete doro razrađenom taktikom da postignete ono što želite, naročito u vezi sa Škorpijom, Jarcem ili nekim drugim Bikom.

 

Zdravlje
Moguća glavobolja.


Sugestija

Prisustvo Sunca, Venere, Marsa i Urana u dvanaestom, i uz povoljne uplive Merkura u jedanaestom ka Vašem dvanaestom polju, podstiču Vas na nova saznanja i rešenjima koja treba da unaprede životni status i da ulepšaju Vaš ljubavni ili porodični život. Uz povoljan uticaj Jupitera i Plutona, kao SMČ u Vašem sedmom polju imate priliku da spojite lepo sa praktičnim i korisnim na različitim nivoima svojih interesovanja i mogućnosti, kroz rešavanje nekih poslovnih, statusnih ili pravnih pitanja. Za Vas počinje veoma »plodan period« uspeha, radosti i lične sreće.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Mesečni horoskop za Ovna

Sat Mar 30 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Delujete vrlo energično u svojim namerama, ali ne možete istovremeno da se angažujete na paralelnim stranama i da ispratite sve aktuelne događaje na poslovnoj sceni. Smetaju Vam različiti vidovi taktiziranja, kada Vas okolina usporava u poslu ili kada neko od saradnika nije […]