Mesečni horoskop za Bika *Maj


Dešava se da ponekad različiti događaji na poslovnoj sceni i odnos sa saradnicima deluju zamorno. Bez obzira na različite faze uspona ili padova, zadovoljni ste svojim poslovnim bilansom i poštovanjem koje uživate u krugu saradnika. Uspešnu formulu treba ponavljati, kao garanciju za poslovni ili novčani dobitak. Poslovne eksperimente možete da primenjujete samo u situacijama, koje prevazilaze Vaše praktično iskustvo ili kada Vas prati uticaj »faktora sreće«. Okolina je spremna da nagradi Vaš trud ili zalaganje na različite načine. U periodu od 16. maja, očekuje Vas novi uspeh u rešavanju materijalnih ili statusnih pitanja. Krajem meseca, u diplomatskom maniru prihvatite poslove koji ne iziskuju veliki napor i opterećenje. Na sreću pronalazite emotivnu inspiraciju na različitim stranama i delujete zadovoljno u nečijem prisustvu. Novi izazovi u Vama pokreću neke skrivene emotivne želje i potisnuta maštanja. Ne krijete da imate velika očekivanja pred voljenom osobom. Osećate potrebu da ostvarite kompletno zadovoljstvo ili da promenite ustaljeni ritam u odnosu sa voljenom osobom. Mnoge stvari vidite drugačijim očima. Zajedničko poverenje predstavlja veliko zadovoljstvo, tako da novi događaji i ljubavna dinamika najavljuju pozitivnu prekretnicu. Rado se odazivate na brojne pozive i uživate u društvu »odabranih osoba«. Ukoliko ste mladi ili slobodni, predstoje Vam neki »čarobni susreti« i nova romansa. Učinite sve što je potrebno, da uvaličate zajedničko zadovoljstvo i sreću.

Posao
Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite niz korisnih ciljeva ili da prihvatite saradnju sa uticajnom osobom. Delujete odlučno i preduzimljivo, stalo vam je da ubrzanim metodama ostvarite poslovni, društveni ili javni uspeh. Nema potrebe da oklevate pred novim profesionalnim izazovima, ali uz obaveznu konsultaciju sa pouzdanim saradnicima. Važno je da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Posle toga, očekuje vas ubrzano napredovanje. Potrudite se da svoju potrebu za scenskim uspehom, podredite poslovnom trendu koji obećava praktične ili materijalne razultate. Moraćete da uložite dosta energije kako biste realizovali poslovne izazove. Pred vama je intezivan period bez obzira kojim se zanimanjem bavite. U ovom periodu biće vam potrebno mnogo energije, kreativnosti i entuzijazma. Imaćete utisak da ulažete mnogo više, a da vam se manje vraća. Dogovori vam neće ići na ruku, jer će biti nesporazuma i neplaniranih izmena u poslovanju. Nista ne treba da vas iznenadi, samo budite predostrožniji. Postoji mogućnost i da vam neki saradnici otkažu saradnju ili da kolege na koje računate, ne mogu s vama da se usklade. Do 12. maja, obratite pažnju na mogućnost šireg profesionalnog napredovanja ili na situacije koje donose različite vidove udruživanja oko poslovnih interesa.

Ljubav
Stalo vam je da prevaziđete emotivnu krizu kroz koju prolazite i nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite svom partneru. Ponekad nije lako ostvariti razvnotežu između glasa razuma i svojih osećanja. Partner izražava svoje negodovanje i pokušava da vas uveri u nešto drugo. Razgovor ili podrška bliskih prijatelja, uvek pozitivno deluju na vaše raspoloženje i samopouzdanje. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali uz dodatno strpljenje i vreme. Izvesno udaljavanje od voljene osobe treba da vas podstakne da pronađete dobro rešenje. Ako ste mladi ili slobodni, ljubavni susreti i kontakti deluju kao zamena za neke vaše neostvarene želje. Savet prijatelja može da se pokaže kao pogrešan. Ukoliko ste u vezi, mogući su konflikti i koji mogu da dovedu i do privremenog raskida. Nesuglasice oko nekih sitnica ili nedostatak partnerove pažnje, može da napravi jaz među vama. Do sredine meseca, trebalo bi da nešto uradite po tom pitanju. Na kraćim putovanjima sa bliskom osobom, ispunjenim zabavom i druženjem, imaćete prilika da upoznate nekog novog. Na sreću, očekuje vas dobar ljubavni epilog ili zajedničko zadovoljstvo.

Zdravlje:
Sunce vas čuva i daje vam dozu vitalnosti, popravlja vam kondiciju. Ali pošto imate tendenciju da se iscrpljujete, doći će do pada imuniteta. Kontrolišite šećer i masnoće u krvi, ali i krvni pritisak. U ovom periodu može da vam pomogne muzika za opuštanje.

Prisustvo Sunca i Merkura u Vašem sazvežđu, kao i Venere i Urana u dvanaestom polju, čine Vas privilegovanom osobom i deluju pozitivno na Vaše kompletno izražavanje, ali i na dobar odnos sa bližom okolinom. Pozitivni aspekti Jupitera, Neptuna i SMČ, naglašavaju srećan period za različite investicije, vrednosne aspekte i ulaganja. Mnoge okolnosti su na Vašoj strani, potrebno je da ostvarite ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Ljubavna harmonija predstavlja Vaš najlepši doživljaj. Prisustvo Plutona u devetom polju, deluje podsticajno i otvara Vam nove mogućnosti za uvećanim rezultatima, uspehom i širom afirmacijom.

Novosti, Astrolook


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Blizance *Maj

Thu May 1 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Imate dobru viziju i aktivno učestvujete u novim događajima na poslovnoj sceni, pri tome nalazite se u društvu uspešnih ljudi koji Vas podstiču na kreativno izražavanje. Delujete samouvereno i mudro pripremate novu poslovnu strategiju. U želji da ostvarite uspešne rezultate potrebno je […]