Mesečni horoskop za Bika *Septembar


mesecni horoskop bikDešava se da ponekad različiti događaji na poslovnoj sceni i odnos sa saradnicima deluju zamorno. Bez obzira na različite faze uspona ili padova, zadovoljni ste svojim poslovnim bilansom i poštovanjem koje uživate u krugu saradnika. Uspešnu formulu treba ponavljati, kao garanciju za poslovni ili novčani dobitak. Poslovne eksperimente možete da primenjujete samo u situacijama, koje prevazilaze Vaše praktično iskustvo ili kada Vas prati uticaj »faktora sreće«. Okolina je spremna da nagradi Vaš trud ili zalaganje na različite načine. U periodu od 14. septembra, očekuje Vas novi uspeh u rešavanju materijalnih ili statusnih pitanja. Krajem meseca, u diplomatskom maniru prihvatite poslove koji ne iziskuju veliki napor i opterećenje. Na sreću pronalazite emotivnu inspiraciju na različitim stranama i delujete zadovoljno u nečijem prisustvu. Novi izazovi u Vama pokreću neke skrivene emotivne želje i potisnuta maštanja. Ne krijete da imate velika očekivanja pred voljenom osobom. Osećate potrebu da ostvarite kompletno zadovoljstvo ili da promenite ustaljeni ritam u odnosu sa voljenom osobom. Mnoge stvari vidite drugačijim očima. Zajedničko poverenje predstavlja veliko zadovoljstvo, tako da novi događaji i ljubavna dinamika najavljuju pozitivnu prekretnicu. Rado se odazivate na brojne pozive i uživate u društvu »odabranih osoba«. Ukoliko ste mladi ili slobodni, predstoje Vam neki »čarobni susreti« i nova romansa. Učinite sve što je potrebno, da uvaličate zajedničko zadovoljstvo i sreću.

Posao – Period tranzita Sunca i Merkura preko znaka Device i Venere preko Vage savršeno odgovara većini predstavnika vašeg znaka. Ne samo da ste dobro organizovani nego imate osećaj kada šta treba da uradite i kako da se postavite, naročito kada je u pitanju posao u domenu trgovine, medija, marketinga. Neko, veoma sličan vama, jedan Strelac, Bik, Rak ili Jarac daće vam ideju kako da proširite poslovanje i kako da se postavite u odnosu na jedan veliki poslovni izazov. Uz malo više dobro volje od strane saradnika koje treba da motivišete, posebno ako ste od njih stariji i iskusniji ili na višem položaju, možete dobiti tačno ono pto vam je potrebno jer sami ne možete završiti sva započete poslove. Poslednja Mesečeva četvrt 28. avgusta donosi razgovor sa nekim ko bi mogao da vam da konkretne savete i dobre ideje u vezi sa poslom. Mlad Mesec 5.septembra donosi mogućnost proširenja saradnje sa Devicama, Blizancima i Rakovima a u vreme punog Meseca 18.septembra možete dobiti neočekivano veliku uplatu.Tranzit Jupitera preko Raka deluje sve vreme na vas izuzetno stimulativno u pogledu proširenja saradnje sa strancima posebno iz prekookeanskih zemalja.Sa Škorpijom možete obnoviti poslovnu saradnju pod dobrim uslovima. Predstoji vam neka vrsta pohvale ili nagrade za dosadašnji rad.

Ljubav – Veoma komolikovan odnos ako ste u vezi sa Strelcem, sa nekim ko je veoma ambiciozan, posvećen poslu i dobrog materijalnog stanja. Dame Bikovi neće uspeti da „ukrote” Strelca ili Lava a sa Devicom predstoje pomalo mučni razgovori o praktičnim pitanjima ali u stvari možete postići mnogo ako budete dovoljno taktični. Prenaglašen znak Device potencira praktična pitanja u vezi na kojima insistirate kao da vam je potrebna neka vrsa garancije da ste na pravom putu da sebe obezbedite na neki način. Emocije su vam u drugom planu, mnogo vam je važnije da imate divljenje okoline i ako vaš posao podrazumeva kontakt sa mnogo ljudi, bićete u prilici da shvatite koliko ste omiljeni.Mars u Lavu nije dobro postavljen za one koji ne mogu da se dogovore oko nekretnina, stila života ili oko nekih pitanja u vezi sa porodičnim obavezama. Možete biti previše zahtevni što će partneru izuzetno smetati.Slobodni Bikovi neće znati gde pre da stignu jer će biti pozivani od strane društve i udvarača, potencijalnih partnera na razne skupove. Uran u Ovnu i dalje deluje razdražujuće na vaš nervni sistem tako da ćete biti veoma osetljivi na svaku vrstu kritike u suštini veći deo perioda osećaćete se usamljeno, kao da nemate nikog ko bi vas razumeo.

Zdravlje – Povremena glavobolja.

 

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u petom, uz Veneru u šestom ka Vašem sedmom polju, čine Vas vrlo ambicioznom i privilegovanom osobom u odredjenim situacijama koje utiču na Vaš poslovni, društveni i ljubavni život. Očekuju Vas brojni kontakti i aktivna društvena uloga. Uz povoljan uticaj Jupitera, Plutona i SMČ nagoveštavaju da je u sreću i zadovoljstvo moguće ostvariti samo u preplitanju ličnih i zajedničkih ciljeva, uz podršku okoline, ljubavnog partnera ili uz osobu koja Vam je iskreno naklonjena.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Ovna *Septembar

Sun Sep 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Delujete ambiciozno i stalo Vam je da ostavite dobar utisak na poslovne partnere. Novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju istančanu veštinu u prilagođavanju i mudre postupke. Umete vešto da koristite svoje sposobnosti i različite poslovne formule koje donose uspešne rezultate. Imate dobre […]