Mesečni horoskop za Blizance


mesecni horoskop blizanciPotrebno je da pravilno uskladite svoje profesionalne želje i mogućnosti. Delujete zabrinuto zbog svog poslovnog statusa i ne želite da se pomirite sa poznatim standaradima koji vladaju u Vašoj okolini. Tražite efikasniji način delovanja sa namerom da unapredite svoju poslovnu poziciju, ali mnoga pitanja ostaju bez odgovora. Saradnici Vam zameraju da olako prelazite preko nekih poslovnih ponuda ili da se suviše rukovodite za ličnim procenama, ne uvažavajući nečije mišljenje. U periodu od 03. aprila, podstičite proširene oblike saradnje, kako biste pravilno rešili neka imovinska, pravna ili statusna pitanja. Uspešne formule treba ponavljati u različitim situacijama, kao dodatanu garanciju za poslovni ili novčani dobitak. Eksperimente možete primenjivati samo u proverenim situacijama, koje ne prevazilaze Vaše dosadašnje znanje ili praktično iskustvo. U ljubavnom životu trenutno prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja i »strasnih izazova«. Povremeno imate utisak kao da Vam je sve dozvoljeno ili skoro moguće. Prija Vam emotivna nota ili sentimentalnost koju Vaš partner unosi u zajednički život. Priželjkujete različita uzbuđenja, a novi događaji u ljubavnom životu deluju vrlo izazovno i prijatno. Vešto koristite svoje zavodničke manire, lako se prepuštate inspiraciji, strastima i osećanju koje u Vama pobođuje bliska osoba. Želite da ostvarite svoje ljubavne namere ili da prekoračite dosadašnja ograničenja u zajedničkom odnosu. Ukoliko ste započeli neku »tajnu« ljubavnu vezu, moguće su iznenadne promene. Učinite sve što je potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću, kao i osobu do koje Vam je zaista stalo.  

Posao 
Veoma interesantan period je pred vama. Mnoge poslovne veze moći ćete da obnovite, da uđete u nove poslove i da proširite mrežu saradnika. Vaš optimizam će biti mnogo veći, a vaša energija je pod uticajem Jupitera, koji preko vašeg znaka, posle mnogo meseci retrogradnog hoda, ide direktnim hodom, što znači rasterećenje od mnogih nedoumica, sumnji i strahova. Mars, planeta akcije, koji vlada astrološkom kućom vaših prijatelja i javnosti, prelazi preko znaka u kojem je jak, preko Ovna i donosi novu, mladalačku energiju i polet, čak i onima koji su u zrelom dobu ili koji nisu naročito motivisani za posao. Ukoliko spadate u one Blizance koji su nadljudskim naporima uspevali da održe tempo, da se izbore za svoje mesto pod suncem, da se izbore sa konkurencijom, sada možete biti nešto opušteniji, pogotovo do sredine aprila. Tada ćete možda da planirate odmor ili neki lakši posao, odnosno napravićete takav raspored obaveza da sebe rasteretite nepotrebnih poslova. U vreme punog Meseca 27. marta i mladog Meseca 10. aprila možete da očekujete sjajne poslovne ponude ili povoljne vesti o novcu, moguće preko rada sa strancima, posebno sa zemljama nemačkog jezičkog područja. U drugoj polovini aprila pokušajte da ograničite izdatke, jer ćete biti skloni nesmotrenom trošenju.

 

Ljubav
Povoljan period je pred vama, sve do sredine aprila možete imati veoma buran društveni život, a posle tog datuma može se dogoditi da uđete u tajnu vezu sa osobom s kojom ste se već pojavljivali u javnosti, ili ćete je upoznati na nekom mestu za zabavu. Ukoliko vaš posao podrazumeva putovanja i rad sa strancima, moći ćete da se upoznate sa nekim koga ste takođe povremeno viđali na simpozijumima, mladi će moći najzad da osvoje nekog koga viđaju na fakultetu ili na poslu, pitanje je samo koliko ste spremni da budete lojalni osobi koja će biti spremna da se s vama upusti u ozbiljnu vezu. Ovo je period u kojem nećete moći da odolite iskušenjima. Vaša popularnost će naglo skočiti, ukoliko se bavite umetnošću, sportom ili ste prisutni u medijima i bićete svesni da ostavljate sjajan utisak, posebno na Ovna, Strelca ili Vodoliju. Vaša duhovitost i komunikativost biće veoma izražene, često ćete koristiti lični šarm kao oružje pri “osvajanju” onog ko vam se dopadne, ali nećete uvek biti sasvim iskreni. Ukoliko ste u dužoj i komplikovanoj vezi, nađite način kako da se dogovorite sa partnerom oko onoga što izaziva nesulasice, da ne propustite prilike za zajednički provod i putovanja zbog durenja oko sitnica.

 

Zdravlje
Dobro se osećate.

Sugestija
Prisustvo Sunca, Venere, Marsa i Urana u jedanaestom, i uz povoljne uplive Merkura u desetom ka Vašem jedanaetom polju, predstavlja sjajan spoj duhovnog zadovoljstva i materijalnog blagostanja. Sreća je dostižna u različitim pravcima, kroz ostvarenje ljubavnih želja i poslovnih ili statusnih ciljeva. Povoljan uticaj Jupitera u Vašem sazvežđu i SMČ, predstavlja podsticaj kroz nove mogućnosti i donosi kvalitetne promene, ali uticaj Saturna u šestom polju zahteva aktivnu ulogu i ozbiljne promene. Postoji mogućnost dobrog protežiranja i uticaja »faktora sreće«.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Mesečni horoskop za Bika

Sat Mar 30 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Pažljivo pratite sva aktuelna dešavanja na poslovnoj sceni i stalo Vam je da unapredite svoju poziciju među saradnicima. Delujete aktivno na različitim stranama i prihvatate nove poslovne izazove u skladu sa svojim afinitetima. Ipak, nemojte dozvoliti da Vas posao okupira više nego […]