Mesečni horoskop za Blizance *Maj


Imate dobru viziju i aktivno učestvujete u novim događajima na poslovnoj sceni, pri tome nalazite se u društvu uspešnih ljudi koji Vas podstiču na kreativno izražavanje. Delujete samouvereno i mudro pripremate novu poslovnu strategiju. U želji da ostvarite uspešne rezultate potrebno je da prekoračite svoje dosadašnje standarde, naročito u nekim vidovima praktičnih ili uslužnih delatnosti. Imate dovoljno energije i stalo Vam je da poboljšate svoj materijalni status, zbog toga poslovima prilazite vrlo selektivno i tražite dobru priliku. Aktuelna dešavanja na poslovno-finansijskom polju, procenjujete na osnovu kriterijuma vrednosti i primenjujete uspešniji obrazac poslovanja. U periodu od 23. maja, očekuju Vas uspešni rezultati i nove mogućnosti koje zahtevaju dodatno angažovanje. U pozitivnom zanosu ponekad mislite da je sve moguće i lako ostvariti. U ljubavnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom delujete vrlo energično. Imate priliku da čujete pozitivne komentare o svom izgledu i ponašanju, ili o situacijama u kojima ste ostavili zapaženu ulogu. Godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja koju dobijate. Imate želju da se nametnete u nečijem društvu i vešto koristite svoje zavodničke sposobnosti. Priželjkujete uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. U skladu sa svojim temperamentom i emotivnim statusom, odgovorite na priliku koja Vam se nudi. Ako se nalazite u ljubavnoj ili bračnoj vezi, očekuje Vas zadovoljstvo uz voljenu osobu. Nema potrebe da se dokazujete na nekoj drugoj strani, osim ukoliko sumnjate u budućnost svoje veze. Ako ste mladi ili slobodni budite dovoljno taktični, sačekajte na novu ljubavnu priliku koja dolazi iznenada.

Posao
Vaš poslovni život povremeno je obeležen iznenadnim usponima ili prolaznom stagnacijom, što dodatno iscrpljuje vašu snagu i kreativnu energiju. Budući da ste osoba koja vodi računa i o materijalnim interesima, teško možete da se pomirite sa situacijom kada neko ograničava vaše poslovne zahteve ili potrebu za afirmacijom. Greške koje su obeležile saradnju sa jednom osobom ili propusti koji su usledili zbog loše koncentracije i nedostatka sluha za kompromisna rešenja, sigurno ne mogu značajno da umanje vaš profesionalni ugled. Nećete uvek biti raspoloženi da slušate savete vaših kolega i prijatelja, već ćete impulsivno donositi neke odluke, koje mogu loše da se odraze na vaše poslove. Obratite paznju da vam razne priče i ogovaranja, ne prouzrokuju probleme sa nadređenima. Možda niste na vreme bili obavešteni? Proverite sve informacije do kraja, pre nego što se obratite vašem glavnom saradniku. Obuzima vas izvesno nezadovoljstvo zbog finansija. Do 16. maja, važno je da se maksimalno angažujete, kako biste ostvarili prioritetne ciljeve i bolju poziciju na poslu. Krajem perioda očekuju vas značajna poboljšanja u finansijskom smislu ili dodatne povišice, kao adekvatna nagrada za vaše zalaganje.

Ljubav
Sve češće u ljubavnom životu delujete zanosno i zadovoljno, prija vam tretman koji dobijate u društvu voljene osobe. Želite da iskristališete svoja osećanja i odredite emotivna očekivanja. Imate dovoljno snage samo kada se pored vas nalazi osoba sa kojom možete da podelite svoje misli, emocije ili inspiraciju. Znaci pažnje ili nežnosti koje pokazuje vaš ljubavni partner, unose osećanje bliskosti u vaš zajednički život. Ukoliko ste mladi ili slobodni, imate sjajnu priliku da ostvarite brojne emotivne kontakte ili novu ljubavnu romansu u skladu sa svojom vizijom. Privlačićete pažnju u vašem okruženju, pa komplimenti za vaš izgled neće izostajati gde god se budete kretali. Već duže vreme želite da se zaljubite i ostvarite vezu kakvu ste zamišljali. Iskoristite maksimalno ovaj period za razne dogovore, susrete i društveni život. Ne zapostavljajte nijednog prijatelja ili kolegu koji vas mogu upoznati sa nekim novim društvom. No kretacete se i u krugu nekih osoba sa kojima se niste vec duze vreme culi, a ni videli. Prijatno će vas iznenaditi reakcije osoba koje vas dugo nisu videle. Vaš autentični šarm i flertovanje privlače suprotni pol, najmanje dve osobe će vam se dopasti, a i vi njima. Posle 12. maja, očekuju vas novi emotivni kontakti i neobična ljubavna prilika. Iako je ljubavna romansa ponekad čudna, bez uzajamne razmene iskrenih osećanja, ona gubi svoju vrednost i značenje.

Zdravlje
Morate više da voditi računa o zdravlju, jer vam je imunitet jako slab. Moguće su upale i infekcije. Moguće su prehlade, upale i temperature. Virusne infekcije koje mogu delovati na srce u ovom periodu mogu delovati i na vas. Čuvajte se padova ili napada pasa u blizini vaše kuće. Budite oprezniji u SAOBRAĆAJU JER MOŽETE POVREDITI RUKU ILI NOGU.

Prisustvo Sunca i Merkura u dvanaestom, kao i Venere i Urana u Vašem jedanaestom polju, ukazuju na nove mogućnosti rešavanja privatnih, imovinskih ili porodičnih dilema. Novi događaji nagoveštavaju da sreća i zadovoljstvo prozilaze iz odnosa sa bližom okolinom i uz naklonost voljene osobe. Uživajte u lepoti promena ili u ličnom trijumfu na različitim stranama. Pozitivan uticaj Marsa, Jupitera i Urana donose dodatnu energiju i optimizam. Dobro se dobim vraća, sačuvajte pozitivnu orijentaciju.

Novosti, Astrolook


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Raka *Maj

Thu May 1 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Jasno Vam je da novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju dobru veštinu i primenu različitih uloga. Delujete ambiciozno i trudite se da ostvarite vodeću ulogu među saradnicima. Potrebna Vam je nečija podrška koja će Vam omogućiti širu slobodu kreativnog izražavanja. Sposobnost dobrog […]