Mesečni horoskop za Blizance *Septembar


mesecni horoskop blizanciImate dobru viziju i aktivno učestvujete u novim događajima na poslovnoj sceni, pri tome nalazite se u društvu uspešnih ljudi koji Vas podstiču na kreativno izražavanje. Delujete samouvereno i mudro pripremate novu poslovnu strategiju. U želji da ostvarite uspešne rezultate potrebno je da prekoračite svoje dosadašnje standarde, naročito u nekim vidovima praktičnih ili uslužnih delatnosti. Imate dovoljno energije i stalo Vam je da poboljšate svoj materijalni status, zbog toga poslovima prilazite vrlo selektivno i tražite dobru priliku. Aktuelna dešavanja na poslovno-finansijskom polju, procenjujete na osnovu kriterijuma vrednosti i primenjujete uspešniji obrazac poslovanja. U periodu od 21. septembra, očekuju Vas uspešni rezultati i nove mogućnosti koje zahtevaju dodatno angažovanje. U pozitivnom zanosu ponekad mislite da je sve moguće i lako ostvariti. U ljubavnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom delujete vrlo energično. Imate priliku da čujete pozitivne komentare o svom izgledu i ponašanju, ili o situacijama u kojima ste ostavili zapaženu ulogu. Godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja koju dobijate. Imate želju da se nametnete u nečijem društvu i vešto koristite svoje zavodničke sposobnosti. Priželjkujete uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. U skladu sa svojim temperamentom i emotivnim statusom, odgovorite na priliku koja Vam se nudi. Ako se nalazite u ljubavnoj ili bračnoj vezi, očekuje Vas zadovoljstvo uz voljenu osobu. Nema potrebe da se dokazujete na nekoj drugoj strani, osim ukoliko sumnjate u budućnost svoje veze. Ako ste mladi ili slobodni budite dovoljno taktični, sačekajte na novu ljubavnu priliku koja dolazi iznenada.

 

Posao – Poslednja Mesečeva četvrt u vašem znaku 28.avgusta u vreme kada Mars bude ušao u znak Lava može značiti novu fazu u poslovanju sa diskretnim i ambicioznim, komunikativnim saradnicima. Sve to tada pokušavaćete da na mnogo direktniji način postignete nešto što vam nikako neće polaziti za rukom. Moguće da ćete morati da se priviknete na uslove koje vam postavljaju Strelac, Devica ili Lav. Rad u privatnoj firmi može doneti novu perspektivu u vezi sa poslom zbog koga ćete verovatno morati da često putujete. Najjači aspekt dveju planeta koji ima pozitivan uticaj na vas je između Marsa i Urana koji donosi nove poslovne ponude, mogućnost obnove saradnje sa nekadašnjim kolegama, posebno sa Lavom ili Ovnom. Sa Vodolijom niste načito na čemu ste. Tranzit Merkura, vladaoca ašeg znaika preko Device može doneti, naročito u vreme mladog Meseca 5. septembra dobru poslovnu ponudu a od vas će zavisiti da li ćete je prihvatiti. Ulazak Venere, planete kreativnosti i vladaoca vašeg astrološkog polja tajni i tajnih neprijatelja u Škorpiju 10. septembra donosi jaku konkurenciju i nemogućnost ostvarenja nekih planova zbog opstrukcija od strane onih koji vam inače u poslednje vreme prave ozbiljne probleme.U vreme prve Mesečeve četvrti 12.septembra očekuje vas iznenadna ponuda iz inostranstva ili već ugovoreno putovanje koje će doneti mnogo toga povoljnog, posebno u finansijskom pogledu.

Ljubav -Ljubavni život je u senci porodičnog. Svesni ste, da ma koji da ste uzrast, morate prvo da rešite porodične probleme i da se posvetite onima kojima ste potrebni. Mars u Lavu i Uran u Vodoliji u dobrom aspektu daju mnogim Bliznacima podstrek za organizaciju sadržajnijeg ljubavnog života zbog čega ćete verovatno biti u prilici da se organizujete tako da ipak u okviru svog života nađete dovoljno vremena kako za prijatelje tako i za partnera. Ulazak Venere u Škorpiju 10. septembra i prva Mesečeva četvrt u Strelcu 12. septembra može doneti neočekivanu romansu na nekom putu, negde gde se moguće okuplja mnogo ljudi, moguće u nekom većem gradu, na mondenskom skupu. Iako vam prija saznanje da ste popularni u društvu, na veoma mudar način sebe eksponirate i čak pokušavate da budete na neki način u senci i čuvate svoju privatnost od tuđih, često zluradih komenatara. Slobodni Blizanci očekuju poziv od nekog ko već duže vreme živi u inostranstvu ili se nadaju pomirenje sa nekim ko baš i nema prijatnu narav.

Zdravlje – Nervoza i nesanica.

 

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u četvrtom, uz Veneru u petom ka Vašem šestom polju, predstavlja sjajnu priliku da ostvarite zapaženi uspeh na različitim poljima. Povoljni aspekti Marsa u trećem polju donose naglašenu ulogu u društvenom životu i pojačanu dinamiku u partnerskim odnosima. Potrebno je da proširite svoje saznajne vidike i da pomerite subjektivne granice, ali uz mudrost i oprez na koji opominje prisustvo Saturna u osmom polju. Lična sreća i uspeh proističu iz različitih kombinacija koje Vam donose povoljni aspekti sa Jupiterom i SMČ. Sve je moguće, kada ste pozitivno inspirisani i podstaknuti stvaralačkom energijom na »velike ciljeve«.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Bika *Septembar

Sun Sep 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Dešava se da ponekad različiti događaji na poslovnoj sceni i odnos sa saradnicima deluju zamorno. Bez obzira na različite faze uspona ili padova, zadovoljni ste svojim poslovnim bilansom i poštovanjem koje uživate u krugu saradnika. Uspešnu formulu treba ponavljati, kao garanciju za […]