Mesečni horoskop za Blizance


gemini (2)Prate Vas različite poslovno-finansijske obaveze koje zahtevaju veliki napor i dodatno angažovanje. Ako Vam je stalo da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti na delu ili da ostvarite zapažene razultate, primenite poznata pravila u poslovnoj saradnji. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u odredjene saradnike, zahteva da dobro razmislite o različitim interesima koji Vas povezuju u zajedničkom poslu. Nemojte dozvoliti da Vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja, svoju pažnju usmerite na prioritetne ciljeve i prihvatite savremeni trend u poslovanju.

Od 19. marta, očekuju Vas pozitivne promene i mogućnost za ličnim ili profesionalnim usavršavanjem, kao i novi ili perspektivni kontakti sa inostranstvom. Skloni ste čestim promenama svog emotivnog raspoloženja, što dodatno otežava Vašu procenu u ponašanju prema bliskoj osobi. Pokušavate da uskladite svoje misli i osećanja, stalo Vam je da ostvarite unutrašnju ravnotežu. Često razmišljate o svojim postupcima i nečijim komentarima, pažljivo analizirate partnerovo ponašanje kako biste uskladili zajedničku sliku. Potrebno je da prevaziđete emotivnu krizu ili nesporazum u odnosu sa voljenom osobom. Umerenost predstavlja veliku vrlinu, tako da svaku odluku treba dobro osmisliti. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Ako ste mladi ili slobodni, novi kontakti i ljubavne avanture deluju kao zamena za neispunjene želje. Uživajte u ljubavnim čarolijama, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Ljubavna sreća je dostižna.
SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Venere, Marsa i Neptuna u desetom, uz povoljan uticaj Urana u jedanaestom polju, donose dobru mogućnost za profesionalnim i ličnim usavršavanjem. Osetićete velike ambicije i želju za dokazivanjem, uspeh je moguće ostvariti na zaobilazan način ili primenom proverene strategije. Uz povoljan uticaj Venere, Jupitera u Vašem sazvežđu i Urana naglašena je potreba za saznanjem i isticanjem ličnih ciljeva i vrednosti, imaćete dovoljno energije da prevaziđete različita ograničenja. A faktor sreće i ljubavi je na Vašoj strani, naročito u periodu od 22. marta.

Posao
Ovo je period za velike poslove, ali i za veliki oprez. Kada je Merkur, vladalac vašeg znaka, u retrogradnom hodu preko astrološkog polja karijere u tajanstvenim i planetama prebukiranim Ribama, ne znate gde ćete pre da usmerite energiju, a vaši poslodavci neće umeti da iskoriste vaše talente i sposobnosti. Oni malobrojni Blizanci koji imaju sreću dobiće nekoliko paralelnih ponuda za kratkoročne poslove i to već krajem februara, i tako će trajati sve dok Sunce ne uđe u znak Ovna. Ipak, bilo bi dobro da pazite šta potpisujete i kakve ugovore sklapate, jer sebe možete da “prodate” i po višoj ceni. Sve što započnete samostalno ili samoinicijativno trebalo bi da “overi” neko stariji iz firme ili porodice i nemojte se previše uzdati u svoj entuzijazam, jer neće biti dovoljan. Dame Blizanci koje se bave novinarstvom, predavaštvom ili prevođenjem imaće pune ruke posla. Svaka vrsta uniforme donosi neku interesantnu ponudu bilo da sa radi o poslovnim partnerima koji se bave sportom, glumom ili rade u policiji, pri vojsci ili u medicinskim ustanovama. Smisao za biznis biće naglašen tokom ovog perioda, naročito u vreme mladog Meseca 11. marta kada ćete verovatno dobiti konkretnu ponudu za dobro plaćen posao. Nova poslovna ponuda očekuje vas već 19. marta, kada Mesec bude u prvoj četvrti upravo u vašem znaku, i tada ćete pokazati drugima kako se rešavaju problemi.

Ljubav
Verovatno ste već shvatili ulogu i važnost porodice zbog čega ćete biti mnogo tolerantniji prema njima, naročito ukoliko ste mladi, buntovni, uspešni i uvereni da možete samostalno da donosite odluke. Potrebno je da vam neko odredi koordinate i bićete sjajni jer ćete biti skloni preterivanju, spremni da izađete iz dozvoljenog okvira zbog čega možete biti previše strastveni u borbi za svoje mesto pod suncem i uvereni da to što ste u pravu vama obavezno garantuje sreću. Stalni partner, pogotovo ukoliko ste u vezi duže od dve godine, neće uvek imati dovoljno strpljenja za vas, ma koliko da mu imponujete ili mu značite. Poželeće nešto više, bilo da više vremena posveti svojoj karijeri ili da sa vama organizuje život na način na koji to njemu odgovara. Budite spremni na kompromise, to je jedini način da svoj ljubavni život držite pod kontrolom. Odnos sa Ovnom, Škorpijom, Jarcem, Ribama i Lavom može da bude jako komplikovan. Strelac je jedini zaista lojalan znak koji će biti spreman da svoje planove i želje podredi vašim. Poslovni sastanci, skupovi i druženje sa osobama koje su poznate u javnosti donose mogućnost novih poznanstava koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Postoji ozbiljna mogućnost da budete skloni ulasku u paralelnu vezu.

Zdravlje
Moguća briga za člana porodice.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Mesečni horoskop za Raka

Tue Mar 12 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email U želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite svoje dosadašnje standarde i merila, naročito u nekim vidovima praktičnih, zanatskih ili uslužnih delatnosti. Imate dovoljno energije i interesovanja da poboljšate svoj poslovni status. Uz dobru volju neophodno Vam je dosta znanja […]