Mesečni horoskop za Decembar *Bik


Aktivno pratite sva nova dešavanja i imate jasne kriterijume. Stalo Vam je da unapredite svoju karijeru, ali poslovna dinamika nameće i nove probleme u odnosu sa saradnicima. Strategija koju spovodite na kraju donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu ili u pravcu ličnog usavršavanja. Preostaje Vam da unapredite svoju poziciju i popularnost u poslovnom okruženju. Nema potrebe da zaoštravate odnos sa određenim saradnicima ili da ulazite u rivalske odnose. Vreme će pokazati da imate bolja poslovna rešenja, kao i efikasan način u sprovođenju zajedničkih interesa. U periodu od 10. decembra, očekuje Vas niz korisnih susreta koji nagoveštavaju dobru perspektivu u poslu kojim se bavite. Pred Vama je povoljan period za javni nastup ili za testiranje i proveru praktičnog znanja i profesionalnih sposobnosti. Osećate zanos i stalo Vam je da sklopite svoj »ljubavni mozaik« u skoro idealnu sliku. Novi emotivni događaji unose lagani nemir u Vaše raspoloženje. Neko u Vama pobuđuje »čarobne misli« ili plimu toplih osećanja. Uporno pokušavate da ostvarite ravnotežu između svojih misli i osećanja, ali to je nemoguće bez nečijeg prisustva. Mala zadovoljstva predstavljaju put ka velikoj sreći, ali samo u zajedničkom preplitanju misli i osećanja. Potrebno je da iskreno razgovarate pred svojim partnerom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove. U ljubavi ne treba igrati »pogrešnu ulogu«, zavaravajući se da je moguće zaštititi se od emotivnog razočarenja. Pokažite svom partneru, da uvek postoji neki lepši ili srećniji put do zajedničke sreće. Na sreću Vaši »ljubavni snovi« i planovi mogu da se ostvare.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u osmom, uz povoljne uplive Venere u Vašem devetom polju, predstavljaju spoj željenog i ostvarenog ili duhovnog i emotivnog zadovoljstva. Prate Vas povoljni uticaji Jupitera u trećem polju koji Vam donose veliku radost i uspeh. Sreća proističe iz unutrašnje topline i ravnoteže. Uz prisustvo Marsa u Vašem petom ka šestom polju, uverićete se da podsticaji u ljubavnom životu donose najlepše zadovoljstvo. Ukoliko imate dovoljno mudrosti ili strpljenja, očekuje Vas dobra prilika da jasnije odredite svoje buduće planove. Važno je da pravilno usmeravate svoju stvaralačku energiju.

 

Set kristala *BIK

 

Posao

Tokom ovog perioda više ćete biti na putovanju nego u firmi, a postoji mogućnost da preuzmete i dodatne poslove vaših kolega u njihovom odsustvu. Ipak, od 5. decembra biće vam mnogo lakše jer će vam saradnici priteći u pomoć, ali budite jako oprezni kod nekih poverljivih poslovnih situacija. Osim toga, postoji mogućnost da se nađete u neprijatnoj situaciji, odnosno da se oslonite na pogrešne osobe koje mogu da izigraju vaše poverenje, a vi ćete biti odgovorni za to. Budite oprezniji, jer u vašem okruženju postoji mnogo ljubomornih ljudi. Od sredine meseca uspećete da se izborite za neki novac koji je trebalo odavno da vam stigne. Period je povoljan za one Bikove koji rade sa naftom, gasom, lekovima ili kozmetikom, jer će biti u mogućnosti da budu unapređeni ili će razmišljati o pokretanju nekih novih poslova. Do 17. decembra vodite računa šta potpisujete ili kakve poslove dogovarate, jer postoji opasnost da vam promaknu mnoge sitnice, što bi vam moglo doneti veliki rizik, naročito finansijski. Ipak, u ovom periodu najzad ćete uspeti da vidite rezultate svog zalaganja i angažovanja.

Ljubav

Sam početak meseca ne donosi neke lepe vesti, čak se možete pomalo i razočarati u jednu osobu. Međutim, druga polovina meseca biće mnogo perspektivnija, jer ćete biti u prilici da upoznate nove, jako zanimljive osobe iz vašeg okruženja. Tokom celog perioda trudićete se da budete što manje u kući, da više izlazite i družite se, a ukoliko vam posao dozvoljava da putujete očekujte da ćete i na putovanjima privlačiti pažnju suprotnog pola. Ali, ovo je samo uvertira za prave priče koje vas tek očekuju… Postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu sa partnerom koji je zauzet, ali i to će verovatno biti kratkog daha jer ćete imati još ljubavnih mogućnosti. U kafiću možete doživeti jednu interesantnu avanturu, dok će se u drugoj polovini meseca pojaviti neko sa izraženom crtom humanosti i dobročinstva, što će biti prisutno i u poslu te osobe. Ovom slučajnom susretu na samom početku nećete pridavati mnogo značaja, ali u jednom trenutku ovoj osobi ćete dozvoliti da na neki način dominira nad vama, pre svega intelektualno. Potrudiće se da pridobije vašu pažnju i naklonost na najrazličitije načine, a tu vi “padate”. Tokom poslednje nedelje novembra vaša želja da dominirate nad partnerom biće jako izražena, što će verovatno dovesti do velikih nesporazuma.

Zdravlje

Obratite pažnju na grlo i sinuse, a možete imati i manjih problema sa kičmom. Takođe, vodite računa da ne istegnete ligament na zglobu ruke ili noge.

Novosti


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Decembar *Blizanci

Sun Dec 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Ukoliko ste pravilno shvatili svoju ulogu i osnovna pravila u poslovnoj saradnji, budite koretektni i pridržavajte se već zacrtanih ili nekih ustaljenih profesionalnih normi. Važno je da se pravilno informišete i pripremite na različite varijante profesionalnog nastupa. Želite da unapredite svoj poslovni […]