Mesečni horoskop za Decembar *Blizanci


Ukoliko ste pravilno shvatili svoju ulogu i osnovna pravila u poslovnoj saradnji, budite koretektni i pridržavajte se već zacrtanih ili nekih ustaljenih profesionalnih normi. Važno je da se pravilno informišete i pripremite na različite varijante profesionalnog nastupa. Želite da unapredite svoj poslovni položaj i težite ka novom ličnom usavršavanju, ali poslovno-finansijske prilike u velikoj meri zavise od situacije koju diktiraju Vaši saradnici ili predpostavljeni. U nastojanju da odložite neke obaveze nema potrebe da ostavljate pogrešan utisak. Uz lične interese koje želite da ostvarite, neminovno je da opravdate i nečije poslovne kriterijume. Vaša sposobnost dobrog zapažanja, kao i veština brzog prilagođavanja u novim uslovima biće dobro nagrađene. Od 11. decembra, očekuju Vas uspešni rezultati i sjajna mogućnost za daljim profesionalnim usavršavanjem. Imate utisak da se u svom ljubavnom životu suočavate sa prolaznom krizom, partner Vam daje do znanja da očekuje zajednički dogovor. Pokušavate da rešite svoje unutrašnje dileme i sumnje, stoga osećate emotivnu nesigurnost ili sputanost. Čini Vam se da partner nema dovoljno razumevanja za Vaše potrebe, tako da česti konflikti utiču na Vaše promenljivo raspoloženje. Skloni ste češćim izlivima ljutnje i pomalo provocirate svog partnera. Nedostatak optimizma pokušavate da nadomestite nekim spoljašnjim zabavama. Važno je da se ne zalećete u svojim procenama ili da proveravate nečije emotivne namere. Budite dovoljno strpljivi i »mudri« u iščekivanju na rasplet, moguća je ljubavna romansa, ali tek na »drugi pogled«. Krajem meseca očekuju Vas pozitivne promene, partner će se prikloniti Vašim željama. Moguće je i da ćete upoznati jednu atraktivnu osobu, koja će ispuniti Vaše osnovne kriterijume i očekivanja.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u sedmom, uz povoljne uplive Venere u Vašem osmom polju, učiniće Vas privilegovanom i srećnom osobom. Prate Vas pozitivni uticaji Marsa, Jupitera, Urana i SMČ. Put do poslovnog uspeha ili do lične sreće, predstavlja najlepše zadovoljstvo u nizu srećnih okolnosti i uz nečije prisustvo ili emotivnu naklonost. Računajte na svoju »dobitnu kombinaciju«. Krajem meseca pratiće Vas i uticaji »faktora sreće« i mogućnost značajnijeg dobitaka.

 

Set kristala *BLIZANCI

 

Posao

Ovaj period označava početak stabilizacije na poslovnom planu. Ukoliko vam je neki posao zavisio od ženske osobe, sada će se situacija raščistiti i pokrenuti. U prvoj polovini meseca komunikacija sa saradnicima biće prilično teška, ali bi izvesne nesuglasice zbog vašeg neslaganja sa mišljenjem drugih mogle da prouzrokuju problem među vama. Na sreću, druga polovina meseca donosi preokret, odnosno nove mogućnosti i proširivanje saradnje sa osobama van grada, ali i sa nekim saradnicima sa kojima ste već pregovarali. Ukoliko se bavite privatnim poslom, novac ćete verovatno uložiti u sređivanje radnih prostorija, ali i u poboljšanje uslova rada, jer vam je to neophodno. Budite jako oprezni prilikom nekih novčanim transakcija i ne zalećite se, jer lako može doći do pogrešne opcije. Već dugo očekujete neki novac, ali on nikako da stigne, zbog čega ste prilično nervozni jer zbog toga morate da odložite neke poslove. Ukoliko želite da prodate automobil koji vam već duže vreme stoji u dvorištu, sada je pravi trenutak to da učinite.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku tokom celog perioda svaki slobodan trenutak koristićete da se maksimalno posvetite partneru i porodici. Briga za njih vam je na prvom mestu, iako to otvoreno ne pokazujete. Zbog nekih porodičnih problema možda ćete morati da smanjite poslovne obaveze. Tokom celog perioda često ćete odlaziti u posete rođacima i prijateljima. Oni koji planiraju zajednicu ili brak trebalo bi da to urade krajem novembra. Za slobodne Blizance ceo period biće prilično monoton, bet nekih bitnijih emotivnih dešavanja. Ipak, biće i nekih novih poznanstava, bilo preko poslovnih kontakata ili posredstvom prijatelja. Verovatno ćete razmišljati o nekoj osobi iz prošlosti, možda i o obnavljanju kontakta. Ali to vas neće dugo držati, pa ćete više neobavezno flertovati nego što ćete razmišljati o nekoj konkretnijoj vezi. Krajem meseca verovatno ćete otići na službeno putovanje, na kojem ćete se jako lepo provesti, jer ćete upoznati mlađu, veoma zanimljivu osobu koja vas neće ostaviti ravnodušnim.

Zdravlje

Krajem novembra i u prvoj polovini decembra možete imati problema sa cirkulacijom, zglobovima i povremenim srčanim aritmijama. Osim toga, moguća je povreda ramena, kao i stomačne tegobe.

Novosti


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Decembar *Rak

Sun Dec 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Kada ste podstaknuti dobrim idejama umete da delujete vrlo ambiciozno na svoju okolinu, ali u određenim situacijama i nesigurno. Stalo Vam je da ostvarite korisne ciljeve i tražite tim saradnika sa sličnim idejama. Angažovanost na različitim stranama ostavlja dobar utisak, ali samo […]