Mesečni horoskop za Decembar *Devica


Povremeno Vaš poslovni život obeležavaju iznenadni usponi ili prolazna stagnacija, što dodatno iscrpljuje Vašu snagu i kreativnu energiju. Budući da ste Vi osoba koja vodi računa i o materijalnim interesima, teško možete da se pomirite sa situacijom kada neko ograničava Vaše poslovne zahteve ili potrebu za širom afirmacijom. Greške koje su obeležile saradnju sa jednom osobom ili propusti koji su usledili zbog loše koncentracije i nedostatka sluha za kompromisnim rešenjima, sigurno ne mogu značajno da umanje Vaš oformljeni profesionalni ugled. U periodu do 16. decembra, važno je da uložite svoj maksimum, kako biste ostvarili prioritetne ciljeve i bolju poziciju među saradnicima. Krajem meseca očekuju Vas značajna poboljšanja u finansijskom smislu ili dodatne povišice, kao adekvatna nagrada za Vaše ukupno zalaganje. Sve češće u ljubavnom životu delujete zanosno i zadovoljno, prija Vam tretman koji dobijate u društvu voljene osobe. Želite da iskristališete svoja osećanja i da odredite svoja emotivna očekivanja. Imate dovoljno snage samo kada se uz Vas nalazi osoba sa kojom možete da podelite svoje misli, emocije ili inspiraciju. Znaci pažnje ili nežnosti koje pokazuje Vaš ljubavni partner, unose osećanje bliskosti u Vaš zajednički život. Ukoliko ste mladi ili slobodni, imate sjajnu priliku da ostvarite brojne emotivne kontakte ili novu ljubavnu romansu u skladu sa svojom vizijom. U periodu od 12. decembra, očekuju Vas novi emotivni kontakti i neobična ljubavna prilika. Ljubavna romansa je ponekad čudna, ali bez uzajamne razmene iskrenih osećanja ona gubi svoju vrednost i značenje.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u četvrtom, uz povoljne uplive Venere u Vašem petom polju, donose zadovoljstvo u ljubavi i porodici. Podstaknuti ste na raznovrsne emotivne reakcije, ali i na novo saznanje ili potrebu za ličnim usavršavanjem na različitim nivoima. Posebne privilegije, sreću i uspeh Vam donosi povoljan uticaj Marsa, Saturna, Plutona i SMČ, važno je da se pravilno orijentišete ka dugoročnim ciljevima. Krajem meseca, očekuje Vas harmoničan život i emotivna podrška. Planirajte neko posebno putovanje koje ćete dugo pamtiti po neobično lepim doživljajima.

 

Set kristala *DEVICA

 

Posao

Već izvesno vreme očekujete promene na poslu, ali se to ne događa. Neke mogućnosti su za vas zatvorene, ali postoje i okolnosti koje vam idu u prilog. Početak decembra biće prilično naporan, ali najvažnije je da ćete imati dovoljno energije, samo je potrebno da je pravilno usmerite. U ovakvoj situaciji to je najlakše kroz rad. Nije vam svejedno što sve morate sami, što imate previše posla i obaveza u kući, ali na taj način planete vam u stvari pomažu. Probudite se i krenite u akciju, na početku će biti naporno, biće vam potrebno mnogo truda, ali će se na kraju ipak isplatiti. Problemi sa finansijama nastaviće se i tokom ovog perioda, pa se ne zadužujte ukoliko baš ne morate. Ipak, biće malo lakše nego u prethodnom mesecu, jer će vam stići novac na koji niste računali. U decembru možete doći u konflikt sa osobom sa kojom sarađujete, zbog njenog neodgovornog ponašanja ili nezadovoljavajućih stavova u poslu. Svi poslovni dogovori, koje budete sklopili u prvoj polovini decembra, biće veoma uspešni. Iako ćete biti prilično iscrpljeni obavezama, verovatno ćete razmišljati o dodatnom poslu koji bi vam uvećao prihode. Obratite pažnju na neke papire i zakonske obaveze, da ne zaboravite da ih regulišete.

Ljubav

Nemate baš mnogo inicijative kada su emocije u pitanju i gotovo sve prepuštate partneru. Ukoliko vam se neko dopada, pokažite mu da ste zainteresovani, jer u protivnom neko drugi će stići pre vas do te osobe. U decembru ćete verovatno sresti osobu iz prošlosti koja će ponovo pokušati da vas osvoji, ali vi nećete biti preterano zainteresovani. Neke Device, pogotovo muškarci, verovatno će tokom ovog perioda ući u tajnu vezu sa osobom koju će upoznati preko neke društvene mreže ili na nekom putovanju. Oni koji su u dužoj vezi mogu se naći u neprijatnoj situaciji sa partnerom, što može doneti i privremeno razdvajanje. Tokom celog perioda biće mnogo nervoze i nestrpljenja kada je u pitanju ljubavni odnos. Ukoliko ste u braku, teško ćete ostvariti skladan odnos sa partnerom ako ne napravite kompromise, što ćete biti jako teško jer vas partnerova preosetljivost jako nervira. Ali, ne zaboravite da su sve to samo vaše projekcije i da ne postoji ništa što sami niste kreirali. Device koje imaju duži staž u vezi, mogu planirati porodicu, a moguća je i prinova u porodici. Iako još uvek niste načisto gde biste živeli, najlošije rešenje bi bila zajednica sa roditeljima. Slobodne Device biće u prilici da upoznaju osobu kojom će biti opčinjene.

Zdravlje

Raspoloženje vam nije na zavidnom nivou, što će uticati na vaše zdravlje. Zbog promene vremena moguće su glavobolje, povremena nesvestica, ali i melanholija. Proverite krvnu sliku.

Novosti


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Decembar *Vaga

Sun Dec 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite niz korisnih ciljeva ili da prihvatite saradnju sa jednom »uticajnom« osobom. Delujete odlučno i preduzimljivo, stalo Vam je da ubrzanim metodama ostvarite poslovni, društveni ili javni uspeh. Nema potrebe da oklevate pred novim profesionalnim izazovima, […]