Mesečni horoskop za Decembar *Jarac


Pažljivo pratite sva aktuelna dešavanja na poslovnoj sceni i stalo Vam je da unapredite svoju poziciju među saradnicima. Delujete aktivno na različitim stranama i prihvatate nove poslovne izazove u skladu sa svojim afinitetima. Ipak, nemojte dozvoliti da Vas posao okupira više nego što je potrebno. Naučite da podvučete jasnu crtu i da se pravilno zaštitite od različitih komentara ili neprijatnosti, koje potencijalno narušavaju Vaš poslovni i društveni status. U odlučujućem momentu zatražite nečiji savet, pre nego što se upustite u novu poslovnu-finansijsku akciju. U periodu do 26. decembra, potrebno je da završite posao koji će Vam doneti određene povlastice i dugoročniji efekat. Krajem meseca, očekuje Vas profesionalna satisfakcija i neki oblik javnog priznanja ili napredovanja na poslovnoj lestvici. Povremeno prolazite kroz različite faze raspoloženja, ali jasno izražavate potrebu za većim osećanjem bliskosti, poverenja ili emotivne naklonosti. Osećate emotivnu nesigurnost, mada Vas partner uporno nagovara da prihvatite novo ili kompromisno rešenje. Međutim, Vama nedostaje dobra volja i odlučnost. Odbijate da neko na Vas vrši psihološki pritisak i iritira Vas partnerovo ponašanje. Imate utisak da voljena osoba vešto koristi »zaobilazan način« da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče Vaše nezadovoljstvo. Dobra volja, nežnost ili pažnja, predstavljaju najbolji odgovor na zajedničke dileme. Ako ste mladi ili slobodni, prihvatite nečije udvaranje i društvo. Ljubavna romansu treba pažljivo negovati, bez uzajamne naklnosti i iskrenosti ona gubi svoju snagu, vrednost i znaženje. Krajem meseca, očekuju Vas sjajni događaji, intimna sreća i »ljubavni procvat«.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u dvanaestom, uz povoljne uplive Venere u Vašem sazvežđu, podstiču Vas na nova saznanja i rešenjima koja treba da unaprede životni status i da ulepšaju Vaš ljubavni ili porodični život. Uz povoljan uticaj Marsa i Plutona u Vašem sazvežđu imate priliku da spojite lepo sa praktičnim i korisnim na različitim nivoima svojih interesovanja i mogućnosti, kroz rešavanje nekih poslovnih, statusnih ili pravnih pitanja. Za Vas počinje veoma »plodan period« uspeha, radosti i lične sreće.

 

Set kristala *JARAC

 

Posao

Nude vam se poslovi koji zahtevaju puno angažovanja uz ulaganje energije. No, nije vam teško ukoliko vidite da to ima cilj i da ćete biti novčano nagrađeni. Najjači motiv za vas je da radite ono do čega vam je zaista stalo. Za bilo kakve odluke sačekajte period posle 29. novembra, jer ćete tek tada imati ispravnu sliku o svemu. Neki raniji dogovori o saradnji mogu i dalje ostati samo na praznim rečima. Kontakti sa osobama koje su na funkcijama mogu vam doneti nove kontakte i verovatno ćete razmišljati o proširivanju saradnje. Ukoliko se neki stari dogovori ponovo aktiviraju, ili pak obnove ugovori, za vas će to biti povoljno. Vodite računa o nekoj dokumentaciji koju usput možete zagubiti. Timski rad sada vam je najpotrebniji, pa se trudite da podelite poslove sa saradnicima. Razmišljajte o saradnji sa strancima, pa čak i sa onima iz naujudaljenijh zemalja. Može se dogoditi da imate problem oko naplate nekih dugovanja ili nepredviđene troškove. Možete očekivati pomoć prijatelja, ukoliko se usudite da pozajmite. Privatne firme su pod znakom pitanja, restrikcije su već neko vreme prisutne. Ako ne krenete u reorganizaciju poslovanja, slobodno stavite ključ u bravu da bi izbegli dalje probleme. Sve vam stvara tenziju, napetost i nervozu, a osobe na položaju stalno su ispred vas, što može da vas dovede u stanje rastrojenosti. Koncentracija je već oslabljena pa lako reagujete na spoljašnje stimulanse.

Ljubav

Niste previše raspoloženi za partnera, premoreni ste. Želja da menjate nešto u vašem životu je jaka, a i okolnosti vas nagone na promene. Možda ćete razmišljati o zajedničkom životu. Pred vama su mnoge mogućnosti, samo je potrebno iskoristiti ih na pravi način. Ukoliko ste u vezi koja vam ne donosi emocije i strasti, razmislite da li ste i dalje tu samo po navici. Možda ste spremniji da se upustite u mnogo ozbiljniji odnos nego što partner nudi. Ovo je period kada ćete želeti tajnu ljubav, a flert sa mlađom osobom može podstaknuti razmišljanja o vašim emocijama. Budite društveniji i krećite se u krugu novih ljudi. Ako ste slobodni mogli bi ste se upustiti u vezu sa osobom na daljinu, ili u tajnu vezu, a privući će vas njegova/njena intelektualna strana, komunikativnost, razumevanje… Venera u trenutnom tranzitu daje vam harizmu, privlačnost i tajenstvenost. Iznenadiće vas strasti koje se neočekivano bude, potreba da osvojite i budete osvojeni, potreba da osećate, dotaknete, da se probudite. Ove ljubavi sada nisu bezopasne, a vi ste tako racionalni. Nemojte strahovati u ljubavi koja vam donosi zadovoljstvo. Nisu važne ni godine ako ste vi ispunjeni nadom i željom da nastavite kontakt. Nisu isključeni ni susreti sa bivšim partnerima sve do 15. decembra.

Zdravlje

Iscprljeni ste i treba vam oporavak. Ukoliko ste emotivno neraspoloženi, to se prenosi na vaše zdravlje.

Novosti


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Decembar *Vodolija

Sun Dec 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Potrebno je da pravilno uskladite svoje profesionalne želje i mogućnosti. Delujete zabrinuto zbog svog poslovnog statusa i ne želite da se pomirite sa poznatim standaradima koji vladaju u Vašoj okolini. Tražite efikasniji način delovanja sa namerom da unapredite svoju poslovnu poziciju, ali […]