Mesečni horoskop za Decembar *Lav


Umete da delujete vrlo zahtevno i preduzimljivo. U skladu sa svojim profesionalnim afinitetima često se nalazite u centru glavnih poslovnih dešavanja. Sačuvajte prisebnost duha i promišljenost, kako biste pravilno odgovorili na različite dileme koje Vas prate na poslovnoj sceni ili u susretu sa saradnicima. Snagom volje i ličnom inicijativom, uspećete da se nametnete pred saradnicima ili u nekim značajnim situacijama. Imponuje Vam posao u kome do izražaja dolazi Vaša preduzimljivost i organizatorske sposobnosti. U periodu do 19. decembra, potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze ili da izmirite neka finansijska potraživanja. Krajem meseca obratite pažnju na svoj poslovni stil ili način izražavanja. Većinu poslovnih ciljeva možete da ostvarite zahvaljujući dobroj proceni i kroz uspešnu saradnju, proširite svoje kontakte u različitim pravcima. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite harmoniju zajedničkog života ili svoje ljubavne želje. Osećate potrebu da uveličate neke događaje u krugu porodice ili u odnosu sa voljenom osobom. Na sreću, Vaš ljubavni stil deluje vrlo izazovno ili podsticajno na partnera. Imate priliku da čujete pozitivne komentare o svom izgledu ili ponašanju, godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja. Osobi koja Vam se dopada jasno dajete do znanja da preferirate harmoničan odnos, uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Ukoliko ste mladi ili slobodni, priželjkujete novu ljubavnu romansu. Uživajte u novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Ljubavna sreća je dostižna, samo kada se nalazite u društvu osobe koja odgovara Vašem ukusu i afinitetima.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u petom, uz povoljne uplive Venere u Vašem šestom polju, učiniće da pravilno vrednujete stvari i svet oko sebe. Uz povoljne uticaje Jupitera i Marsa, nalazite se u prilici da ostvarite kombinaciju poslovnog uspeha i ljubavnog zadovoljstva. Nivo Vaših profesilonalnih i ličnih mogućnosti, može da se uvećava u skladu sa raznovrsnim interesovanjima koja Vas prate. Na Vas posebno izazovno deluje prisustvo Saturna u četvrtom i Urana u Vašem devetom polju, važno je da usaglasite svoje interese sa ličnim ili emotivnim potrebama.

 

Set kristala *LAV

 

Posao

Kao u prethodnom, i tokom ovog meseca očekuju vas burni događaji i verovatno ćete biti u prilici da nešto bitno promenite u drugoj polovini meseca. Osim toga, tokom celog perioda imaćete nekoliko izuzetno povoljnih poslovnih aktivnosti. Ali, budite jako oprezni i pažljivi jer su moguća velika iznenađenja i neprijatni obrti situacije. Najbolje bi bilo da budete po strani i da ne komentarišete rad drugih. Važnije odluke donosite tek posle 2. decembra, jer ćete tada imati podršku partnera ili saradnika. Ukoliko imate privatnu firmu, moguće su inspekcijske kontrole, pa budite vrlo oprezni kada je ispravnost papira u pitanju. Lavovi koji traže posao u drugoj polovini meseca verovatno će se zaposliti. Osim toga, tokom celog perioda očekuje vas uspešan rad sa inostranstvom, pa ćete ugovoriti veoma unosnu poslovnu saradnju. Novac će vam dolaziti preko partnerskih poslova ili već realizovanih poslovnih ugovora. Sa Venerom u Jarcu možete postaviti čvršće temelje nekom projektu za koji je postojala samo šansa. Za pojedine Lavove kraj jeseni postaće period materijalne sreće, protežiranosti, beneficija i finansijskog uspeha.

Ljubav

U krugu poznanika verovatno ćete tokom ovog perioda upoznati potencijalnog partnera. Iako niste previše komunikativni sa neznancima, ovog puta će vam jedna takva osoba privući pažnju, na nekakvom javnom skupu. U pitanju je osoba sa kojom ćete doživeti lepu romansu, a koja se razlikuje od ostalih po nečemu upečatljivom, jer je u protivnom vaše budno oko ne bi ni zapazilo. Kako Venera u aspektu sa Jupiterom predstavlja legitimnost i legalnost nečega, osoba o kojoj je reč već je bila u braku, ali se još nije zvanično razvela. Lavovi koji su u vezi tokom celog perioda imaće velikih porodičnih problema, pre svega zbog toga što se osoba koja vam je partner ne dopada vašim roditeljima, pa ćete biti prinuđeni stalno da balansirate i pravite kompromise. Oni predstavnici znaka koji su u braku, u ovom periodu mogu da očekuju velike dileme i neizvesnosti. I tokom novembra i decembra često ćete imati nesuglasice sa partnerom, pa ćete se stalno preispitivati ili praviti nepotrebne ljubomorne scene. Ali, budite jako oprezni, partner će verovatno više vremena provoditi na poslu, možda i zato da bi što više zaradio. Kontakti sa strancima ili onima koji žive u inostranstvu za vas su uvek dobitna kombinacija.

Zdravlje

U ovom periodu imaćete problema sa cirkulacijom. Povremene glavobolje verovatno su posledica problema sa vratnim delom kičme. Svako preterivanje u hrani, piću ili poslu, loše utiče na zdravlje.

Novosti


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Decembar *Devica

Sun Dec 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Povremeno Vaš poslovni život obeležavaju iznenadni usponi ili prolazna stagnacija, što dodatno iscrpljuje Vašu snagu i kreativnu energiju. Budući da ste Vi osoba koja vodi računa i o materijalnim interesima, teško možete da se pomirite sa situacijom kada neko ograničava Vaše poslovne […]