Mesečni horoskop za Decembar *Ovan


U skladu sa dobrom orijentacijom planirate nove poslovne poteze i delujete vrlo podsticajno na svoju okolinu. Vaši optimistički stavovi ulivaju veliku nadu u zajednički ili partnerski uspeh. Samopouzdanje i pozitivan trend koji pratite, donosi sjajnu priliku za ubrzanim poslovnim napredovanjem i za novom afirmacijom. Nakon velikog zalaganja uslediće adekvatna nagrada ili priznanje od strane Vaših saradnika. Sa ponosom i bez lažne skromnosti obeležite svoj profesionalni uspeh. U periodu do 05. decembra, očekuje Vas dodatni priliv kreativne energije, dobre mogućnosti i poboljšanje uslova. Krajem meseca, naglašeni su i različiti susreti ili kontakti sa inostranstvom. Pratiće Vas »faktor sreće«, ali pokažite da imate dobru volju i pravi smisao za kreiranjem dugoročnijeg uspeha. Delujete vrlo privlačno i inspirisani ste za novu emotivnu ulogu, ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Novi događaji unose lagani nemir u Vaš porodični ili ljubavni život. Pod uticajem snažnih emocija često menjate svoje raspoloženje ili odluke. Ali, talas novih i uzavrelih emocija predstavlja put do zajedničke sreće. Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Imate utisak da lako osvajate različite osobe koje pobuđuju Vašu emotivnu pažnju. Ukoliko ste mladi ili slobodni, uživajte u novim susretima u skladu sa svojim emotivnim potrebama. Slobodno pomerite neke dosadašnje granice i uspostavite nove kriterijume vrednosti u zajedničkom ili ljubavnom životu.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u devetom, uz povoljne uplive Venere u Vašem desetom polju, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i ostvarenog u različitim pravcima. Neka Vas emocije podstiču na pozitivne misli, kreativan zanos i na veliku akciju – oslonite se na snagu svojih osećanja. Emotivni zanos ili veza garantuje kompletno zadovoljstvo, nemojte propustititi svoju »idealnu priliku«. Povoljni uplivi Jupitera, Urana i SMČ, mogu prouzrokovati iznenadni uspeh, dobitak ili tihi odjek nekih »tajanstvenih situacija«. Naročito „neobične obrte“ donosi prisustvo Marsa u sedmom i Plutona u desetom polju.

 

Set kristala *OVAN

 

Posao

Ukoliko tražite neki bolje plaćen posao, poslovne mogućnosti će vam biti više naklonjene u drugoj polovini meseca. Ovo je period tokom kojeg će vam poslovne ponude dolaziti kako od novih tako i od starih saradnika. U ovom periodu može doći do prekida saradnje sa nekim osobama, pre svega zbog toga što ne želite da stalno ispravljate tuđe brljotine, pogotovo ukoliko radite u većim firmama. Osim toga, budite jako oprezni i obratite više pažnju na to šta drugi pričaju o vama, jer im je cilj da odgovornost za greške u nekom poslu prebace na vas. Naročito povedite računa kada su žene u pitanju. U drugoj polovini meseca bićete mnogo sigurniji kakve konkretne promene želite, koje ćete moći i da ostvarite. Već ste pokrenuli neke poslovne projekte, ali još uvek zavisite od neke osobe koja vam je jako bitna u poslu i bez čije pomoći projekat neće moći da se realizuje. Sredinom meseca situacija na poslu najzad će se preokrenuti u vašu korist, pa možete očekivati uspešan završetak nekog posla. Manji prilivi novca tokom ovog perioda i te kako će vam značiti, jer će vam omogućiti da neke poslovne planove konačno sprovedete u delo. Takođe, kada je reč o finansijama, do kraja meseca očekujte značajnije uvećanje prihoda. Osim toga, očekujete da vam se vrate neki dugovi, ali vas svi izbegavaju, pa budite manje taktični. Ukoliko želite da završite sve ono što ste naumili, u ovom periodu biće vam potrebno više vremena nego što ste mislili, pogotovo što ćete istovremeno raditi nekoliko poslova, ali će vam se na kraju i te kako isplatiti.

Ljubav

Vaše nezadovoljstvo trenutnim ljubavnim odnosom podstaklo vas je da krenete u ofanzivu, što inače vama nije svojstveno. Nakupilo se dosta toga, a jako vam je stalo da znate na čemu ste u toj vezi. Ukoliko partner nešto ne preduzme, čvrsto ste rešili da vi zauzmete drugačiji stav. U prethodnom periodu bili ste u mogućnosti da obnovite neke kontakte, što vam je pomoglo da shvatite šta u budućnosti želite. Neki Ovnovi biće u iskušenju da uđu u tajnu vezu ili da pomalo flertuju, a sve zbog želje da osete da su voljeni. Već ste se pomalo umorili da vi stalno preuzimate inicijativu. Ali, posle 16. decembra bićete u prilici da porazgovarate sa partnerom i rešite brojne probleme. Slobodni predstavnici ovog znaka imaće utisak da se vrte u začaranom krugu, dosta iščekivanja, ali ničeg konkretnog u odnosima. Tokom ovog meseca očekuje vas nekoliko novih poznanstava, ali većina će se završiti na povremenim kontaktima. Period nije povoljan za neku ozbiljniju priču, pa će vam više odgovarati flertovanje.

Zdravlje

U prvoj polovini meseca bićete skloni povredama zbog nepažnje, ali i glavobolji, vrtoglavici i nesanici.

Novosti


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Decembar *Bik

Sun Dec 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Aktivno pratite sva nova dešavanja i imate jasne kriterijume. Stalo Vam je da unapredite svoju karijeru, ali poslovna dinamika nameće i nove probleme u odnosu sa saradnicima. Strategija koju spovodite na kraju donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu ili u pravcu […]