Mesečni horoskop za Decembar *Rak


Kada ste podstaknuti dobrim idejama umete da delujete vrlo ambiciozno na svoju okolinu, ali u određenim situacijama i nesigurno. Stalo Vam je da ostvarite korisne ciljeve i tražite tim saradnika sa sličnim idejama. Angažovanost na različitim stranama ostavlja dobar utisak, ali samo do određene granice. Potrudite se da budite dobro informisani o svim profesionalnim kombinacijama, u tom smislu proveravajte sve važne kriterijume koji utiču na poslovnu saradnju. Pažljivo razmišljate o novim ponudama i važnim odlukama u svojoj karijeri. Neophodna Vam je nečija podrška kako biste ostvarili svoje poslovno-finansijske ciljeve, ali u većini situacija saradnici se oslanjaju na Vašu dobru volju. U periodu do 18. decembra, budite uporni i dosledni u svojim namerama. Oslonite se na »zdravu logiku« i na podršku koju dobijate od proverenih saradnika. Krajem meseca, prihvate ponudu koja podrazumeva prošireno partnerstvo i zajednička ulaganja. U povremenim naletima velike inspiracije delujete vrlo zanosno i vodite aktivan društveni život, često se nalazite u prilici da ostvarite nove ili neobične ljubavne kontakte. Ipak, Vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije trajnog karaktera. Ne želite emotivno vezivanje i smišljate brojne izgovore, kako biste opravdali svoje ćudljivo raspoloženje i ponašanje. Nema potrebe da izbegavate emotivnu vezu ili odgovornost. Imponuje Vam saznanje da se nalazite pred radoznalim pogledima i da prepoznajete emotivne signale, slobodno odgovorite na različite izazove u skladu sa svojim statusom i afinitetima. Kvalitet koji proističe iz ljubavne veze predstavlja Vašu intimnu sreću i pozitivno utiče na Vašu kompletnu pojavu ili na samopouzdanje.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u šestom, uz povoljne uplive Venere u Vašem sedmom polju, daju mogućnost da ostvarite zajednički ili partnerski uspeh i trijumf ili zadovoljstvo na različitim nivoima. Povoljan uticaj Marsa, Saturna, Neptuna, Plutona i SMČ Vas navode na veliku inicijativu, imate sjajnu priliku da napredujete na poslovnoj lestvici, kao i da ulepšate svoj ljubavni život ili odnos sa prijateljima. Uspeh i zadovoljstvo proizilaze iz partnerstva ili udruživanja. Skladan odnos sa partnerom pozitivno utiče na Vaš intimni sjaj i porodičnu sreću.

 

Set kristala *RAK

 

Posao

Tokom celog perioda bićete skloni iscrpljivanju, pogotovo ukoliko imate dinamičan posao. Ali, pozitivan stav će vam pomoći da prevaziđete fizičku slabost ili loše zdravstveno stanje. Potrebno je da se koncentrišete i uskladite sve svoje aktivnosti na polju brige o zdravlju, dnevnih poslova i karijere. Pokušajte da se ne opterećujete previše, već samo u onoj meri koja će dovesti do generalnog poboljšanja. Što se tiče dnevne rutine, organizujte se tako da budete što efikasniji, odnosno najvažnije je da raščistite probleme koji su se prilično nagomilali, zbog čega često osećate da imate previše obaveza i da ne znate šta bi pre, a na kraju dana se posvađate sa svima jer ništa niste uradili. Šef će vas provocirati, pa ćete se najverovatnije početkom decembra sukobiti sa kolegom, koji vas inače nervira, a šef će biti na njegovoj strani. Zato bi bilo najmudrije da ne pokušavate sve probleme da rešavate odjednom, nego jedan po jedan. Ukoliko imate partnera u poslu, tokom ovog perioda može doći do sukoba, što će rezultirati prekidom saradnje. Nezaposleni Rakovi biće u prilici da dobiju pokroviteljstvo ili da se zaposle u agenciji koja se bavi nekretninama, u nekoj radionici, prodavnici ili medicinskoj ustanovi.

Ljubav

Ovo je period iskupljenja, vraćanja sebi, molitvama i meditaciji, ali i vreme lutanja u ljubavi. Neki Rakovi će samo sanjati o ljubavi. Platonske i tajne veze mogu dati samo jedno veliko ništa, a toga ćete postati tek pošto se stvari budu prilično zakomplikovale. Sanjate ružičaste snove, ali svi vaši ljubavni ideali lako se mogu urušiti već sredinom meseca, ukoliko ne budete maksimalno realni i mudri. Početak decembra kreće sa dosta optimizma, velikim idealima i romantičnim snovima, čak će tokom tih dana doći do virtualnog poznanstva. Ali, ovakvo poznanstvo prihvatite samo ukoliko smatrate da ste vrlo stabilni, inače će vam progutati mnogo vremena koje biste mogli na drugi način da iskoristite. Na kraju ćete se osećati kao žrtva izdaje i prevare od imaginarne voljene osobe. Mnogo realnije je da početkom meseca sretnete osobu u prevozu, na nekom putovanju ili da vas poveže profesija i da ovo doživite kao fatalni susret, a postoji velika šansa da ovakva veza potraje. Rakovi koji su u vezi početak meseca bi trebalo da iskoriste za stvaranje romantične atmosfere, uz sveće i vino. Period je idealan za još veće približavanje.

Zdravlje

Na zdravlje mislite unapred i ne čekajte da se razbolite. Sunce vas čuva, daje vam vitalnosti i popravlja vam kondiciju, ali kako imate tendenciju da se iscrpljujete, doći će do pada imuniteta. Kontrolišite šećer i masnoću u krvi. U ovom periodu prijaće vam muzika za opuštanje.

Novosti


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Decembar *Lav

Sun Dec 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Umete da delujete vrlo zahtevno i preduzimljivo. U skladu sa svojim profesionalnim afinitetima često se nalazite u centru glavnih poslovnih dešavanja. Sačuvajte prisebnost duha i promišljenost, kako biste pravilno odgovorili na različite dileme koje Vas prate na poslovnoj sceni ili u susretu […]