Mesečni horoskop za Decembar *Ribe


Posao

Osobe koje su vam nadređene puno očekuju, a stalno su nezadovoljne. I same imaju pritisak sa viših instanci pa se sve samo vrti u krug. Na ovaj način i vi postajete nezadovoljni, a kako teško podnosite pritisak, bićete više nego ikad spremni da promenite radno mesto. U vezi sa tim predlog vam stiže preko prijatelja. Takođe, može biti i nešto što ste već imali u vidu ali okolnosti nisu dozvoljavale da se realizuje. Kako vladar Riba, Jupiter, vladar karijere i uspeha, krajem meseca novembra i početkom decembra pravi povoljne aspekte, uslovi za realizaciju otvoriće se u tom periodu. Finansijska situacija je i dalje nestabilna, a troškovi iznenadni i neočekivani, što u vaš život unosi dosta nemira i nervoze. Ali, takođe, treba da znate da sa ovakvom pozicijom imate i priliku za neočekivane zarade kroz honorarne poslove, pa ne budite lenji da ih prihvatite. Iako vam se čini kao da biste radije prespavali ovaj loš period, to nije moguće. Sve što stigne do vas, čak i ako niste sigurni da to najbolje znate ili razumete, prihvatite. Bićete primorani da usput učite, ali korist će biti dvostruka. Dobićete neophodna sredstva i steći iskustvo koje možda nikada ne biste imali da ovo što vam se nudi niste prihvatili. Mnogi će se zaposliti preko veze uz podršku osoba na položaju. Oni koji nemaju ovakve mogućnosti neka posao traže u trgovini, ustanove za zabavu, restoranima… Ukoliko ste nezadovoljni sadašnjim poslom, velike šanse da to promenite imate posle 10. decembra. Tada postoji i šansa za povoljne poslovne mogućnosti sa inostranim partnerima.

Ljubav

Neke odluke vezano za vaše odnose sa partnerom morate hitno doneti, naročito ako ste u zajednici/braku. Ako ste u braku trudite se da izbegnete sukobe. Partner će biti svadljiv, hirovit i nepromišljen. Možete ga definisati kao tvrdoglavog i sebičnog, mogu se izgovoriti teške reći, iako se tako ne misli. Ukoliko imate paralelnu vezu, čuvajte se, jer će biti dovoljno šansi da se sve otkrije, a kako su sukobi na pomolu nećete lako proći. Puno toga vas opterećuje i najradije bi ste bili negde van kuće. Niste više sigurni da li je taj odnos ono što vas ispunjava u potpunosti. Prilično nesuglasica kvari porodičnu atmosferu. Emotivno ste veoma staložena osoba i potreban vam je neko ko će vam pružiti pažnju i zadovoljstvo. Na prekretnici ste da možda uđete u vezu sa atraktivnom, strastvenom, privlačnom osobom, sa kojom ste u kontaktu. Možda je bilo i flertovanja, ali nikada niste išli do kraja. Vreme je za odluke! Oni koji su slobodni biće ohrabreni da uđu u vezu punu strasti i energičnosti koja vas potpuno može promeniti, odnosno nećete moći da kontrolišete svoja osećanja, već ćete se prepustiti. Druga polovina decembra biće veoma značajna.

Zdravlje

Povremeni problemi sa glavoboljom, krvnim pritiskom i stomačne tegobe.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Decembar *Ovan

Sun Dec 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email U skladu sa dobrom orijentacijom planirate nove poslovne poteze i delujete vrlo podsticajno na svoju okolinu. Vaši optimistički stavovi ulivaju veliku nadu u zajednički ili partnerski uspeh. Samopouzdanje i pozitivan trend koji pratite, donosi sjajnu priliku za ubrzanim poslovnim napredovanjem i za […]