Mesečni horoskop za Decembar *Škorpion


Poštujući listu prioriteta delujete vrlo energično u pravom momentu i umete da se nametnete svoje stavove pred uticajnim saradnicima. Često preuzimate aktivnu ulogu prilikom donošenja važnih odluka o prioritetnim ciljevima ili u vezi sa finasijskim investicijama. Potrudite se da završite sve veće obaveze u periodu do 22. decembra, nemojte dozvoliti da Vas neko osporava ili usporava u ciljevima koje imate. Do izražaja dolazi Vaš praktičan duh ili sposobnost efikasnog delovanja. Važno je da se uspešno prilagodite na nove zahteve i uslove poslovanja. Efikasnost u poslovnim kontaktima predstavlja Vaš glavni adut. Posvetite pažnju aktuelnim sadržajima, koji mogu da unaprede Vaš poslovni ili društveni položaj. Razmislite o novom načinu poslovanja, usavršavanju na različitim stranama i proširite svoje saradničke veze. Sve češće osećate romantičnu notu u svom raspoloženju i imate pojačanu potrebu za ljubavnom harmonijom. Uživajte u lepim stvarima i dozvolite sebi pravi emotivni zanos, jer sve što je lepo može biti inspirativno i čarobno ukoliko to zaista želite. Na Vama je da pokrenete inicijativu i da se nametnete u društvu ljubavnog partera ili osobe koja Vam se dopada. Ukoliko ste mladi ili slobodni, predstoje Vam brojni susreti ili neobične ljubavne avanture u kojima ćete potpuno uživati. Važno je da ste dovoljno aktivni i da odgovarate na zanimljive pozive koji stižu sa različitih strana. Ako imate stalnog partnera, prijaće Vam novi događaji koji donose ljubavnu harmoniju i mame osmeh zadovoljstva na licu voljene osobe. Ljubavna romansa je čarobno zadovoljstvo, ali bez iskrenosti ona gubi svoju vrednost i značenje.
SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u drugom, uz povoljne uplive Venere u trećem i SMČ i Saturna u Vašem sazvežđu, naglašavaju zanimljive kontakte i aktivnu ulogu u društvenom životu. Poseban uticaj na uspeh, ljubav i ličnu sreću ima protežiranje Jupitera u devetom polju i povoljan upliv Marsa, koji Vam donosi novu i kreativnu energiju. Prihvatite različite mogućnosti za profesionalnim napredovanjem i ličnim usavršavanjem. Vaši ciljevi su dostižni, možete da ostvarite uspeh i sreću na različitim stranama – pokažite dobru volju i upornost. Put do poslovnog uspeha i lične sreće, predstavlja najlepše zadovoljstvo uz nečiju bliskost i podršku.

Posao

Promena radnog mesta koja je već bila nagoveštena od polovine meseca sada dobija jasniju strukturu. Neočekivani problemi uvećavaju se, a kašnjenje plate sa dugovima koji se gomilaju teraju vas da donesete odluku. Svako zlo sa sobom nosi i nešto dobro, pa ako ste dugo radili i pri tom bili nezadovoljni, Univerzum vas sada primorava da ono što za vas nije dobro napustite i preuzmete stvari u svoje ruke. Direktni Merkur u prvom polju osim zaostalog novca nosi i finasijske probleme koje ćete početi da rešavate od polovine meseca. Ipak, konačno poboljšanje situacije u kojoj se nalazite očekujte tek od sledećeg meseca. Ukoliko ste nezaposleni, partner ili neka druga bliska osoba, mogu vam doneti glas o slobodnom radnom mestu. Poslovi koji su sada aktuelni za vaš znak su vođenje knjiga, sekretarski poslovi, izrada vizit-karti, kalendara, reklama… Medicinske usluge, perionice, čistionice, zemljoradnja, dobar su izbor za vas, kao i zanati koji su orijentisani na detalje. Posao može biti i sasvim samostalan, a ako radite za nekoga to može biti posao po angažmanu što nije loše u narednih par meseci. Imate potrebu da budete slobodniji i da istražujete sopstvene mogućnosti.

Ljubav

-Željni ste ljubavi, ali i dalje ste razočarani jer nema onog pravog! Sve su to neke zamene, zauzeti partneri koje vi ne želite jer sanjate o ozbiljnoj priči i ljubavi. No ukoliko ste nekog i upoznali to je osoba koja je iz druge sredine, grada, pa vam to donosi nesigurnost i dalju perspektivu vašeg odnosa. Decembar bi mogao da donese i zahlađenja odnosa, najviše zbog poslovnih obaveza, ali vi to nikako ne možete da razumete. Za vas postoji sad i odmah kada nekog volite. Ne ulazite ni u kakvu žustru raspravu jer bi to samo moglo da odbije partnera iako nije odustao od vaše veze! Osim toga, ne dozvolite da drugi “ispiraju usta” vašim raspravama. Ne donosite odluke pre nego što dobro razmislite. Tek posle 15. decembra možete upoznati nekog ko će probuditi vaše strasti. Oni koji su u braku imaju druge probleme, naime bračnim partnerima ljubav i sklad kvariće finansijski problemi. Kako će novac biti problem i kod jednog i kod drugog svađe i uzajamna optuživanja za nesposobnost rađaće nerazumevanje i neprijateljstvo. Ipak, sukobi su bezopasni a serije svađa i pretnji rastankom završavaće se pomirenjem u kasnim noćnim satima.

Zdravlje

Uskladite svoj ritam i vodite računa da se ne povredite. Mogući su probčemi sa kičmom i krvnim pritiskom.

Novosti


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Decembar *Strelac

Sun Dec 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Posao Nije baš pametno da filozofirate početkom meseca, iako ste na neki način zaštićeni. Osoba na položaju analiziraće svaki vaš gest i znanje kojim raspolažete, ša bi hvalisavost mogla skuplje da vas košta nego što u to možete da poverujete. Postajete agresivniji prema […]