Mesečni horoskop za Decembar *Strelac


Posao

Nije baš pametno da filozofirate početkom meseca, iako ste na neki način zaštićeni. Osoba na položaju analiziraće svaki vaš gest i znanje kojim raspolažete, ša bi hvalisavost mogla skuplje da vas košta nego što u to možete da poverujete. Postajete agresivniji prema ograničenjima, a temperamentno istupanje samo će vam dodatno iskomplikovati život. Morate biti istrajni u donošenju poslovnih odluka. Potebna je reorganizacija i imaćete veliki pritisak sa svih strana, što od vaših saradnika, što od pretpostavljenih. Najbolja opcija za vas je ako ste sami sebi gazda. Sve u svemu, podrška postoji i pored osećaja da se sami borote sa svima. Ipak, ovo je lep period za napredak i verovatno ćete imati i dodatnih ponuda. Takođe, poslovanje sa strancima ili osobama koje su vam daleko biće u opticaju tokom ovog perioda. Ukoliko vam je posao povezan sa putovanjima, veoma često ćete imati priliku za to. Ulazak u poslovne partnerske odnose apsolutno je nedopustiv čak i do kraja meseca, ali se bar suzdržite do momenta kada ćete moći bolje da procenite osobu koja vam nudi partnerstvo sa puno entuzijazma i volje, ali sa malo razuma i logike. Sve važne odluke ostavite za kasnije, bavite se onim što je trebalo da uradite a niste, vreme je za veliko unutrašnje i spoljašnje spremanje. Ujedno ovo je i najbolji period za to. Ako radite u vojsci, proizvodnji, građevini, očekujte protekciju i dobijanje pozicije. Nezaposlene osobe mogu tražiti posao u ovom području, a posao će doći preko veze. Ovo je odličan period za advokate, govornike i one koji verbalno nastupaju. Budite malo oprezniji u saobraćaju, a postoji šansa za materijalni gubitak, pa vodite računa da ne izgubite neki dokument ili da na put krenete bez njih!

Ljubav

Da li je vreme da razmišljate o nekoj novoj vezi ili samo avanturi? Bićete raspoloženi da se pokrenete na ovom polju, pa ćete se više družiti i zabavljati sa prijateljima, poznanicima, kolegama…. Upravo u takvom okruženju možete i da upoznate neku novu osobu. Možda će to biti i prilika da ostvarite vezu sa osobom za koju ste nedavno postali zainteresovani? Pazite na granice, vodite računa u šta se upuštate i šta ćete sebi dozvoliti. Ako ste u vezi/braku ovo je opet jedan vid preispitivanja odnosa. Obostrano nezadovoljstvo vrlo često može da se završi konfliktom. Ne trudite se da postignete nikakav kompromis sada, sačekajte povoljniji moment ukoliko želite da se pomirite. Skloniji ste ljubomori i preuveličavanju situacije što će biti još jedan od mnogih nesporazuma u ovom mesecu! Razmislite dobro da li vam se stalo do partnera ili samo do sebe.

Zdravlje

Mogući su problemi sa ishranom, kao i tendencija ka dobijanju na težini. Početkom meseca prijaće vam sve što pojedete, ali ako ne kontrolišete unetu količinu brzo će postati vidljivo da ste preterali. Posledice mogu biti povišene masnoće, zakrčenje krvnih sudova…

Novosti


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Decembar *Jarac

Sun Dec 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Pažljivo pratite sva aktuelna dešavanja na poslovnoj sceni i stalo Vam je da unapredite svoju poziciju među saradnicima. Delujete aktivno na različitim stranama i prihvatate nove poslovne izazove u skladu sa svojim afinitetima. Ipak, nemojte dozvoliti da Vas posao okupira više nego […]