Mesečni horoskop za Decembar *Vaga


Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite niz korisnih ciljeva ili da prihvatite saradnju sa jednom »uticajnom« osobom. Delujete odlučno i preduzimljivo, stalo Vam je da ubrzanim metodama ostvarite poslovni, društveni ili javni uspeh. Nema potrebe da oklevate pred novim profesionalnim izazovima, ali uz obaveznu konsultaciju sa pouzdanim saradnicima. Važno je da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Nakon test situacija, očekuje Vas ubrzano napredovanje. Potrudite se da svoju potrebu za scenskim uspehom, podredite poslovnom trendu koji obećava praktične ili materijalne razultate. U periodu do 21. decembra, obratite pažnju na mogućnost šireg profesionalnog napredovanja ili na situacije koje donose različite vidove udruživanja oko poslovnih interesa. U pozitivnom duhu stalo Vam je da prevaziđete »emotivnu krizu« kroz koju prolazite i nalazite se pred novom odlukom, koju želite da saopštite svom partneru. Ponekad nije lako ostvariti razvnotežu između glasa razuma i svojih osećanja. Partner izražava svoje negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Razgovor ili podrška bliskih prijatelja, uvek deluju pozitivno na Vaše raspoloženje i samopouzdanje. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali uz dodatno strpljenje i vreme. Izvesno udaljavanje od voljene osobe treba da Vas podstakne na dobro rešenje. Ako ste mladi ili slobodni, ljubavni susreti i kontakti deluju kao »zamena« za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog ili zajedničko zadovoljstvo.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u trećem, uz povoljne uplive Venere u Vašem četvrtom polju, podstiču Vas na dodatno angažovanje u različitim pravcima i na proširene saznajne vidike. Važno je da uspostavite ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Sjajan uticaj Jupitera u desetom, uz povolje aspekte sa Marsom koji ulazi u Vaše sazvežđe, Uranom i SMČ, donose novu i kreativnu energiju. Delujete komunikativno i pozitivno na svoju okolinu mnoge okolnosti su na Vašoj strani. Ponekad nije lako prepoznati najbolje rešenje koje ispunjava Vaše potrebe i zadovoljava svet oko Vas. Nalazite se u mogućnosti da napredujete na profesionalnoj lestvici i da usrećite svoju porodicu.

 

Set kristala *VAGA

 

Posao

Napokon ćete od kraja novembra moći normalnije da funkcionišete. Do ovog perioda nema povoljnog trenutka za potpisivanje ugovora. Finansije se pokreću i stabilizuju vam se odnosi sa saradnicima. Kontrolišite svoje reakcije. Skloni ste da precenite svoje mogućnosti, pa na kraju uglavnom završite sa osećanjem preopterećenosti. Uložite dosta napora da svoje ideje sprovedete do kraja. Ukoliko ste nameravali da menjate posao, imaćete priliku za to krajem meseca, ali budite oprezni. Otvaraju vam se mogućnosti za dodatni ili honorarni posao, pa se malo više aktivirajte i iskoristite šanse. Za one koji su bez posla ovo je period kada mogu očekivati ponudu na određeno vreme. To može biti posao vezan za trgovinu, komercijalu ili bilo koju vrstu uslužnih delatnosti. Iskoristite šanse koje vam se nude, ali ne očekujte da će sve ostati isto. Pazite šta potpisujete, tri puta pročitajte pre nego što na neki dokument stavite svoj potpis. Polje komunikacija, informacija i kontakata sada je najugroženije. Neke stvari ćete morati da ponovite više puta pre nego što ih dovedete u red. Ako ste nezaposleni akcenat stavite na traženje posla u sferi rada sa komjuterima ili tehnikom. Odgovaraju vam i razni vidovi radionica za popravku, kao i sve što je u vezi sa estetikom, kozmetikom, dizajnom, dekoracijom…

Ljubav

Već duži vremenski period emotivna strana potpuno je disfunkcionalna i nije onakva kako priželjkujete. U narednom periodu biće novih kontakata i udvaranja, ali se može dogoditi da budete neodlučni zbog razlike u godinama. Velika je verovatnoća da će partner biti mlađi od vas. Ostavite dovoljno prostora za sebe i svoje emocije, jer ih često sebi uskraćujete! Može da se dogodi da budete u dilemi između stare i nove veze, ali vreme će ubrzo pokazati šta vam je činiti, najverovatnije posle 12. decembra, od kada će sve krenuti u pravcu koji vama odgovara. Slobodnim pripadnicima ovog znaka predstoji nezaboravna romansa gde se osvaja i preotima. Naglašene su strasti koje su obostrane, a želje vuku, shvatićete da ništa ne može da se predvidi. Sve manipulativne tehnike sada su otvorene, a ako dolazite kod osobe koja vam se dopada čuvajte se onoga što konzumirate. Ukoliko ste u vezi koju ste tajili sada će ona postati zvanična, bilo to vama drago ili ne. Ukoliko to ne želite, budite jako oprezni, jer postoji velika mogućnost da se sve otkrije. Oni koju su u vezi/braku još su u problemu sa partnerom i trebalo bi da smanje tenziju. Pokušajte da se krajem meseca više okrenete partneru i budete bliskiji. Ne inatite se.

Zdravlje

Umorni ste i potrebno vam je više energije. Ne rešavajte to većom količinom hrane, ne jedite zbog nervoze. Preporuka je da smanjite obroke.

Novosti


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Decembar *Škorpion

Sun Dec 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Poštujući listu prioriteta delujete vrlo energično u pravom momentu i umete da se nametnete svoje stavove pred uticajnim saradnicima. Često preuzimate aktivnu ulogu prilikom donošenja važnih odluka o prioritetnim ciljevima ili u vezi sa finasijskim investicijama. Potrudite se da završite sve veće […]