Mesečni horoskop za Decembar *Vodolija


Potrebno je da pravilno uskladite svoje profesionalne želje i mogućnosti. Delujete zabrinuto zbog svog poslovnog statusa i ne želite da se pomirite sa poznatim standaradima koji vladaju u Vašoj okolini. Tražite efikasniji način delovanja sa namerom da unapredite svoju poslovnu poziciju, ali mnoga pitanja ostaju bez odgovora. Saradnici Vam zameraju da olako prelazite preko nekih poslovnih ponuda ili da se suviše rukovodite za ličnim procenama, ne uvažavajući nečije mišljenje. U periodu od 03. decembra, podstičite proširene oblike saradnje, kako biste pravilno rešili neka imovinska, pravna ili statusna pitanja. Uspešne formule treba ponavljati u različitim situacijama, kao dodatanu garanciju za poslovni ili novčani dobitak. Eksperimente možete primenjivati samo u proverenim situacijama, koje ne prevazilaze Vaše dosadašnje znanje ili praktično iskustvo. U ljubavnom životu trenutno prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja i »strasnih izazova«. Povremeno imate utisak kao da Vam je sve dozvoljeno ili skoro moguće. Prija Vam emotivna nota ili sentimentalnost koju Vaš partner unosi u zajednički život. Priželjkujete različita uzbuđenja, a novi događaji u ljubavnom životu deluju vrlo izazovno i prijatno. Vešto koristite svoje zavodničke manire, lako se prepuštate inspiraciji, strastima i osećanju koje u Vama pobođuje bliska osoba. Želite da ostvarite svoje ljubavne namere ili da prekoračite dosadašnja ograničenja u zajedničkom odnosu. Ukoliko ste započeli neku »tajnu« ljubavnu vezu, moguće su iznenadne promene. Učinite sve što je potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću, kao i osobu do koje Vam je zaista stalo.
SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u jedanaestom, uz povoljne uplive Venere u Vašem dvanaestom polju, predstavlja sjajan spoj duhovnog zadovoljstva i materijalnog blagostanja. Sreća je dostižna u različitim pravcima, kroz ostvarenje ljubavnih želja i poslovnih ili statusnih ciljeva. Povoljan uticaj Jupitera, Urana i SMČ, predstavlja podsticaj kroz nove mogućnosti i donosi kvalitetne promene, ali uticaj Marsa iz devetog i Saturna u desetom polju zahtevaju aktivnu ulogu i ozbiljne promene. Postoji mogućnost dobrog protežiranja i uticaja »faktora sreće«.
Set kristala *VODOLIJA

 

Posao

Promene koje želite uskoro ćete moći i da sprovedete, ali je potrebno da napravite još poteza pre nego što konačno odlučite šta i kako dalje. Ukoliko razmišljate o svom biznisu, ovaj mesec nije povoljan za realizaciju, naročito što možete imati problem sa potrebnim papirima. Ovo je vreme inovacija, širenja štamparske produkcije, distribucije i posredništva. Uspeh zavisi od detaljne analize i procene situacije, kao i od svakodnevnog i upornog angažovanja ma šta da je u pitanju.
Pokušajte da se sada ne zadužujete, da ne uzimate kredite i pozajmice ako nije neophodno. Ovog meseca nema mesta za zadovoljstvo i opuštenost, za sve što budete radili moraćete da se izborite. Stoga budite spremni da se fokusirate samo na ono što je neophodno, a druge segmente života ostavite po strani. Sve do 5. decembra može biti problema i u komunikaciji, kako sa saradnicima tako i sa drugima. Nećete uvek biti raspoloženi da saslušate savete kolega (prijatelja), već ćete impulsivno donositi odluke koje mogu loše da se odraze na vaš posao. Obratite pažnju da neki spoljni uticaji, razne priče i ogovaranja ne prouzrokuju probleme sa nadređenima. Možda niste na vreme bili obavešteni, pa proverite sve informacije do kraja, pre nego se obratite glavnom saradniku. Prisutno je izvesno nezadovoljstvo novcem. Posle 2. decembra možete dobiti bolju ponudu. Mogućnost putovanja.

Ljubav

Ovaj mesec kreće sa dosta mogućnosti da sebe konačno emotivno zadovoljite. Privlačićete pažnju u okruženju, pa komplimenti za izgled neće izostajati gde god se budete kretali. Već duže vreme želite da se zaljubite i ostvarite vezu kakvu ste zamišljali. Iskoristite maksimalno ovaj period za razne dogovore, susrete i bogat društveni život. Ne zapostavljajte ni jednog prijatelja, kolegu koji vas mogu upoznati sa nekim novim društvom. Kretaćete se i u krugu osoba sa kojima se niste čuli ni videli već duže vreme. Bićete prijatno iznenađeni njihovim reakcijama. Vaš autentični šarm i umeće flertovanja ostaviće suprotnu stranu zainteresovanom, pa će vam se najmanje dve osobe dopasti ili udvarati. Odlučićete se ipak za starijeg partnera/ku jer će vam više imponovati njegova/njena naklonost i pažnja. Nemojte se igrati osećanjima jednog udvarača koji već duže vreme pokušava da vam se približi. Ako ste pak prekinuli jednu vezu, period do 14. decembra povoljan je da obnovite odnos, ali vam komunikacija i dalje neće ići u prilog.

Slobodni pripadnici ovog znaka mogu se vraćati na stare emotivne veze, mogu se pojaviti i osobe iz prošlosti sa kojima se desio nagli i burni prekid. Dobićete ideju da još jednom pokušate. Kako vam je Saturn, vladar znaka, naklonjen, moguće je da ćete shvatiti da partnera nije moguće menjati, već samo svoj stav prema situaciji i okolnostima.

Zdravlje

Pojačana nervoza i sklonost ka povredama.

Novosti


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Lunarni kalendar Decembar 2013.

Sun Dec 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email U Lunarnom kalendaru za DECEMBAR 2013. ćete pronaći sve informacije koje se odnose na kretanje Meseca – Mesečeve mene, solarne i lunarne eklipse, lunarni dani, LUNARNE STANICE, početak i kraj PRAZNOG HODA. Planirajte svoje aktivnosti u skladu sa kretanjem Meseca. MESEČEV PLANER PRAZAN HOD MESECA […]