Mesečni horoskop za Devicu


mesecni horoskpop devicaAktivno pratite sva nova dešavanja i imate jasne kriterijume. Stalo Vam je da unapredite svoju karijeru, ali poslovna dinamika nameće i nove probleme u odnosu sa novim saradnicima. Strategija koju spovodite na kraju donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu ili u pravcu ličnog usavršavanja. Preostaje Vam da unapredite svoju poziciju i popularnost u poslovnom okruženju. Bez potrebe zaoštravate odnos sa određenim saradnicima ili ulazite u rivalske odnose. Umesto toga predložite bolja poslovna rešenja, kao i efikasan način u sprovođenju zajedničkih interesa. U periodu od 10. aprila, očekuje Vas niz korisnih susreta koji nagoveštavaju dobru perspektivu u poslu kojim se bavite. Pred Vama je povoljan period za javni nastup ili za testiranje i proveru praktičnog znanja i profesionalnih sposobnosti. Osećate zanos i stalo Vam je da sklopite svoj »ljubavni mozaik« u skoro idealnu sliku. Novi emotivni događaji unose lagani nemir u Vaše raspoloženje. Neko u Vama pobuđuje »čarobne misli« ili plimu toplih osećanja. Uporno pokušavate da ostvarite ravnotežu između svojih misli i osećanja, ali to je nemoguće bez nečijeg prisustva. Mala zadovoljstva predstavljaju put ka velikoj sreći, ali samo u zajedničkom preplitanju misli i osećanja. Potrebno je da iskreno razgovarate pred svojim partnerom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove. U ljubavi ne treba igrati »pogrešnu ulogu«, zavaravajući se da je moguće zaštititi se od emotivnog razočarenja. Pokažite svom partneru, da uvek postoji neki lepši ili srećniji put do zajedničke sreće. Na sreću Vaši »ljubavni snovi« i planovi mogu da se ostvare. 

Posao 
Naporan period je pred vama, jer očekujete ne samo od sebe nego i drugih da vas podrže, čak i u onim poslovima ili projektima sa kojima se mnogi neće složiti, pogotovo ukoliko ste deo tima u kojem se svi na neki način podjednako pitaju za mišljenje. Pokušaćete da se postavite kao autoritet i nećete tolerisati da vam bilo ko daje savete sve do sredine aprila. Ulazak Venere, planete estetike, novca i popularnosti u Bika i Merkura, planete logike u Ovna, donosi vam dobre mogućnosti da donesete odluke koje su za vas najbolje u svakom pogledu. Sa finansijama bi trebalo da budete posebno oprezni, jer ne pokazujete dovoljno spremnosti da se ponašate racionalno, pa sebe možete izlagati nepotrebnim troškovima. Postoji mogućnost da se sretnete sa nekim ko često putuje u inostranstvo i da toj osobi predložite zajednički posao, ali je moguće i da vama neko ko živi u inostranstvu ponudu posao pod izuzetno povoljnim uslovima. U ovom periodu moguća je saradnja sa osobama koje rade na nemačkom jezičkom području i sa Rusijom. U vreme poslednje Mesečeve četvrti 2. aprila možete obaviti veoma važan razgovor sa nekim ko će biti spreman da pristane na mnoge vaše uslove i moguće je zaključenje dobro plaćenog posla.

 

Ljubav
Iako je vaš znak praktičan i orijentisan ka materijalnoj sigurnosti, veoma ste zainteresovani i za kvalitetnu emotivnu vezu. Međutim, do sredine aprila, dok vam pozicija Marsa, ne bude naklonjena, bilo bi bolje da ne započinjete novu vezu, jer će najverovatnije biti kratka i neuspešna, naročito ukoliko ste zainteresovani za neki vatreni znak, moguće jednog Ovna ili Lava. Tokom ovog perioda moglo bi da se dogodi nešto interesantno, pogotovo ukoliko ste predstavnik znaka koji je sklon flertu. Međutim, lako se može desiti da se zaljubite u pogrešnu osobu, odnosno u nekoga ko neće biti sasvim iskren prema vama, između ostalog i zato što je svestan da bi lako mogao da vas izgubi pa će biti sklon taktiziranju i glumi. To bi moglo prilično da vas uznemiri i uzdrma vaš nervni sistem. Dame Device mogu biti privučene šarmom nekog sportiste ili lekara, osobe prisutne u medijima, a muškarce Device će privlačiti energične i preduzimljive žene koje će im nedvosmisleno davati na znanje šta od njih očekuju. Oni koji su u braku trebalo bi da izbegavaju scene, jer ukoliko započnete razgovor na temu koja partnera tišti i dugo opterećuje, moguće su veoma neprijatne reči i rasprave. Ovo je izuzetno naporan period za vaš nervni sistem, što će se odraziti i na odnos sa stalnim partnerom, naročito ako ste u zrelijim godinama.

 

Zdravlje
Ne preterujte sa fizičkom aktivnošću.

Sugestija
Prisustvo Sunca, Venere, Marsa i Urana u osmom, i uz povoljne uplive Merkura u Vašem sedmom ka osmom polju, predstavljaju spoj željenog i ostvarenog ili duhovnog i emotivnog zadovoljstva. Prate Vas povoljni uticaji Plutona u peptom polju koji Vam donose veliku radost i uspeh. Sreća proističe iz unutrašnje topline i ravnoteže. Uz prisustvo SMČ u Vašem trećem polju, uverićete se da podsticaji u ljubavnom životu donose najlepše zadovoljstvo. Ukoliko imate dovoljno mudrosti ili strpljenja, očekuje Vas dobra prilika da jasnije odredite svoje buduće planove. Važno je da pravilno usmeravate svoju stvaralačku energiju.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Mesečni horoskop za Lava

Sat Mar 30 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email U skladu sa dobrom orijentacijom planirate nove poslovne poteze i delujete vrlo podsticajno na svoju okolinu. Vaši optimistički stavovi ulivaju veliku nadu u zajednički ili partnerski uspeh. Samopouzdanje i pozitivan trend koji pratite, donosi sjajnu priliku za ubrzanim poslovnim napredovanjem i za […]