Mesečni horoskop za Devicu *Maj


Povremeno umete da delujete kategorično u novim situacijama na poslovnoj sceni i da postavljate stroge zahteve pred svoje saradnike. Okolina Vam možda zamera na stilu koji primenjujete i neko ne odobrava Vaše ponašanje. Ipak strategija koju spovodite donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu. Preostaje Vam da unapredite svoju popularnost u poslovnom okruženju. Izbegavajte rivalstvo u odnosu sa jednom starijom osobom, koja ima veliki uticaj na Vašu okolinu. Vreme će pokazati da imate bolja poslovna rešenja, kao i način da sprovedete neke zajedničke interese. U periodu od 24. maja, preuzmite aktivnu ulogu i planirajte niz korisnih susreta koji će Vam omogućiti napredovanje u karijeri. Kraj meseca predstavlja povoljan period za putovanje, javni nastup ili za testiranje i proveru znanja. Povremeno prolazite kroz odredjene faze lične i emotivne nesigurnosti, zabrinuti ste zbog nečijih postupaka ili reči. U ljubavnom životu više Vam smeta iznenadna euforija u partnerovom ponašanju, nego osećaj nostalgičnog raspoloženja. Nalazite se u neskladu između ličnih želja i mogućnosti koje Vam se nagoveštavaju. Pokušavate da ostvarite porodičnu harmoniju i da poboljšate ljubavni dijalog. Ponekad nije lako razumeti partnerove misli i osećanja, ali to nije od presudnog značaja za zajedničku sreću. Važno je da postoji obostrano poverenje i sklad u ljubavnom odnosu. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji Vam neobična ljubavna romansa. Osoba koja privlačili Vašu emotivnu pažnju zaslužuje da se nalazi na listi prioriteta. Tek kada iskreno izrazite svoja osećanja, očekuju Vas skladan odnos i kompletno zadovoljstvo.

Posao
Ukoliko ste pravilno shvatili svoju ulogu i osnovna pravila u poslovnoj saradnji, budite korektni i pridržavajte se već zacrtanih ili ustaljenih profesionalnih normi. Važno je da se pravilno informišete i pripremite za različite varijante profesionalnog nastupa. Želite da unapredite svoj poslovni položaj i težite ka ličnom usavršavanju, ali poslovne I finansijske prilike u velikoj meri zavise od situacije koju diktiraju vaši saradnici ili pretpostavljeni. Finansije se pokreću a odnosi sa saradnicima se stabilizuju. Kontrolišite svoje reakcije. Skloni ste da precenite svoje mogućnosti, pa na kraju završite sa osećanjem preopterećenosti. Uložite dosta napora da svoje ideje sprovedete do kraja. Ukoliko ste nameravali da menjate posao, imaćete priliku za to krajem meseca, ali ipak budite oprezni. Otvaraju vam se mogućnosti za dodatni ili honorarni posao. Oni koji su bez posla, mogu očekivati neki posao na određeno vreme, posao vezan za trgovinu, komercijalu ili bilo koju vrstu uslužnih delatnosti. U nastojanju da odložite neke obaveze. nema potrebe da ostavljate pogrešan utisak. Uz lične interese koje želite da ostvarite, želite da opravdate i nečije poslovne kriterijume. Vaša sposobnost dobrog zapažanja i veština brzog prilagođavanja novim uslovima biće dobro nagrađene. Posle 11. maja, očekuje vas uspeh i sjajna mogućnost za dalje profesionalno usavršavanje.

Ljubav
Imate utisak da se suočavate sa prolaznom krizom, partner vam daje do znanja da očekuje zajednički dogovor. Pokušavate da rešite svoje unutrašnje dileme i sumnje, osećate emotivnu nesigurnost i sputanost. Čini vam se da partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, česti konflikti utiču na vaše promenljivo raspoloženje. Skloni ste češćim izlivima ljutnje i pomalo provocirate partnera. Važno je da se ne zalećete u svojim procenama ili da ne proveravate nečije emotivne namere. Budite dovoljno strpljivi i mudri u iščekivanju raspleta, moguća je ljubavna romansa, ali tek na drugi pogled. Krajem perioda očekuju vas pozitivne promene, partner će izaći u susret vašim željama. Moguće je i da ćete upoznati atraktivnu osobu koja će ispuniti vaše kriterijume i očekivanja. Ukoliko ste u nekoj vrsti tajne veze, pazite se, može da se obelodani. Oni koju su u vezi ili braku još uvek imaju problema sa partnerom i trebalo bi da smanje tenziju. Pokušajte da se više okrenete partneru i budete bliskiji. Ne inatite se.

Zdravlje
Ovo je vreme za ples, kretanje i vežbe na otvorenom. Udahnite svež vazduh i ojačajte imunitet. Moguće su povrede, upale i infekcije, posebno urološke i problemi sa donjim stomakom kod žena. Ako ste stariji, kontrolišite pritisak koji može da bude uzrok glavobolja.

Prisustvo Sunca i Merkura u devetom, kao i Venere i Urana u Vašem osmom polju, navode Vas na pojačanu inicijativu i raznovrsne ljubavne želje. Pozitivan uticaj Jupitera, Saturna, Plutona i SMČ nagoveštava da je sreća na Vašoj strani i kroz zajednička ulaganja, osetićete dodatne prilive energije i novu životnu radost. Prisustvo Marsa u drugom polju, ukazuje na racionalnije korišćenje energije kroz pojačanu iniicjativu i uvažavanje mudrosti ili dragocenih saveta koje dobijate. Uspeh i napredovanje predstavljaju uvertiru za ljubavnu sreću. Vrhunac zadovoljstva nastaje kroz emotivno ostvarenje.

Novosti, Astrolook


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Vagu *Maj

Thu May 1 , 2014
Zahvaljujući novim informacijama aktivno učestvujete u raznim događajima na poslovnoj sceni, pri tome ne želite da se pomirite sa izvesnim ograničenjima ili sa prosečnim noramama koje nameće Vaša okolina. Tražite efikasniji način izrazavanja, kako biste unapredili svoju poslovnu poziciju i odnos sa saradnicima. Važno je da oko sebe imate ekipu […]
Mesec u znaku Vage *tranzit