Mesečni horoskop za Devicu *Septembar


mesecni horoskpop devicaPoželjno je da podstaknete kreativnu fazu izražavnja, jer imate sjajne ideje i priliku da dokažete svoje profesionalne sposobnosti u društvu saradnika. Povremeno uslovi u kojima se nalazite deluju promenljivo, ali to Vas neće onemogućiti da ostvarite pozitivne rezultate. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u određene saradnike zahteva da dobro razmislite, pre nego što se odlučite za konkretne odgovore ili za kranji izbor. Nemojte dozvoliti da Vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja, koncentrišite se na svoje ciljeve i aktivno pratite trend novih događaja. Pokažite dobru volju i spremnost na različite promene ili na usavršavanje. Od 24. septembra, potrebno je da donesete važnu odluku. Oslonite se na lično iskustvo koje posedujete, ali i na proverene informacije. Nove uslove ili dugoročniji uspeh, nije moguće ostvariti bez podrške bliskih saradnika. U novim događajima koji obeležavaju Vaš ljubavni odnos, često kao da idete za korak ispred svog partnera. Razgovarajte iskreno sa voljenom osobom o problemima koji opterećuju zajednički život. Nema razloga da skrivate svoja osećanja i potrebe. Budite dovoljno oprezni, neko može da razotkrije Vaše tajne planove. Nedostaje Vam emotivna podrška, što dodatno utiče na Vaše raspoloženje. Ukoliko Vas muči dilema o paralelnoj ljubavnoj vezi, morate uložiti dosta energije kako biste balansirali na dve strane. Ipak, pre ili kasnije nekom morate dokazati koliko Vam je stalo do zajedničke sreće. Ako ste mladi ili slobodni, Vašu emotivnu pažnju privlače različite osobe. Možda još uvek niste sigurni u svoja osećanja ili u konačan izbor partnera, nemojte dozvoliti da Vas opterećuju neki tragovi prošlosti. Pihvatite nove ljubavne događaje i prilike. Možda još uvek ne prepoznajete jasan signal, ali nemojte odustajati od svojih iskrenih namera.

Posao – Tranzit Sunca preko vašeg znaka mogao bi doneti mnogo promena, ako budete dovoljno mudri, one će biti pozitivne i vi ćete biti spremni da uđete u nov posao za koji ćete imati veliku podršku saradnika. Merkur, vladalac vašeg znaka sve do 10.septembra u vašem znaku daje vam sposobnost dobre procene situacije, kao i dobre procene situacije sposobnost dobre komunikacije sa Škorpijiom ili Jarcem.Pozicija svih Mesečevih četvrti je dobra, naročito kada je u pitanju poslednja Mesečeva četvrt 28.avgusta kada će i Mars, planeta energičnosti ući u znak Lava i doneti vam pojačanu intuiciju i sposobnost procenjivanja sopstvenim kapaciteta. Možda ćete biti pomalo spori, neodlučni i rastrzani između onoga što vi želite intimno i što vam okolina ukazuje na vaše prednosti. Dobru poslovnu ponudu dobićete verovatno u vreme mladog Meseca u vašem znaku 5. septembra i ako budete dovoljno energični i spremni na manji rizik do 18.septembra do faze punog Meseca bićete u stanju da mnogo toga uradite. Ako ste u poslovnoj vezi sa Bikom ili Škorpijom, moguće i Jarcem pred vama je sjajan preiod u toku koga ćete moći da se iskažete na najbolji mogući način, posebno umetnosti, finansijama, sportu ili pisanju.Tokom celog perioda Mars, planeta akcije u vašem astrološkom polju tajnih neprijatelja obrazuje napet aspekt Budite oprezni 2. i 3. septembra jer biste mogli dobiti naizgled povoljnu ponudu iza koje će se možda kriti neka vrsta zamke u finansijskom pogledu.

Ljubav – Vi ste ona strana koja dominira i koja donosi odluke.Svesni ste da možete da svoj privatni život učinite mnogo boljim i kvalitetnijim samo ako budete spremni da u nečemu popustite ili da se prilagodite partnerovom tempu rada i njegovim poslovnim obavezama. Dame Device su mnogo aktivnije od muškaraca predstavnika ovog znaka i trude se da na najbolji način osmisle zajednički život. Ako vam se dopada neko ko nije slobodan ili ko je pomalo tajanstven, sumnjate da ima neku simpatiju negde u inostranstvu, bilo bi dobro da ga mnogo ne ispitujete i da se ne ponašate prema njemu kao da je zaista nekakav krivac, moguće da se radi o razlozima druge vrste o kojima ne želi da priča. Slobodne Device su u prilici da u vreme prve Mesečeve četvrti 12.septembra upoznaju nekog ko im čini neku vrstu poslovne usluge ili koga će upoznati preko poslovnih kontakata. Device koje su duže od godinu dana u vezi mogu se odlučiti da uđu u brak ili da se presele u neku drugu državu, možda da zajedno odu u inostranstvo.Glavni problem u odnosima sa stalnim partnerom može biti uzajamna ljubomora i vaša potreba da često flertujete.

Zdravlje – Moguće manje stomačne tegobe.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u Vašem sazvežđu, uz Veneru u drugom ka trećem polju čine Vas privilegovanom osobom i deluju pozitivno na Vaše kompletno izražavanje, kao i na dobar odnos sa bližom okolinom. Pozitivni aspekti Jupitera, Neptuna, Plutona i SMČ, naglašavaju srećan period za različite investicije, vrednosne aspekte i ulaganja. Mnoge okolnosti su na Vašoj strani, potrebno je da ostvarite ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Ljubavna harmonija predstavlja Vaš najlepši doživljaj. Prisustvo Marsa u dvanaestom polju, deluje podsticajno i indirektno otvara nove mogućnosti za uspehom i širom afirmacijom.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Lava *Septembar

Sun Sep 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Povremeni propusti koji Vas prate zbog loše koncentracije ili nedostatka vremena, sigurno ne mogu da umanje Vaš profesionalni nivo i ugled koji uživate u društvu saradnika. Sposobnost dobrog zapažanja i veština brzog prilagođavanja u novim uslovima, predstavlja Vaš glavni adut u odnosu […]