Mesečni horoskop za Februar *Bik


Delujete odlučno u svojim namerama i umete da ostavite dobar utisak u susretu sa saradnicima. Okolnosti su na Vašoj strani i do izražaja dolaze Vaše pregovaračke ili praktične sposobnosti. Važno je da u odlučujućem momentu pravilno dozirate svoju prednost u odnosu na poslovne konkurente. Povremeno Vašu pažnju zaokupljaju poslovi koji podrazumevaju određeni stepen rizika ili »lidersku ulogu«. U periodu oko 17. februara, moguća je prolazna finansijska »kriza«, što će Vas dodatno motivisati da prihvatite neke dopunske poslove. Krajem meseca, očekuju Vas bolji uslovi i dobra prilika da udvostručite svoju zaradu. Nema razloga za lažnu skromnost ili za profesionalnu nesigurnost, pokažite da posedujete široko znanje i dobru veštinu. Povremeno kao da Vam nedostaje nečije emotivno razumevanje, imate utisak da se polako udaljavate od jedne drage osobe. Potrebno je da iskreno razgovarate sa svojim partnerom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove. U ljubavi ne treba igrati »pogrešnu ulogu« zavaravajući sebe, da je moguće sve držati pod strogom kontrolom i tako se zaštititi od emotivnog razočarenja. Važno je da korigujete svoje propuste, sve je moguće ispraviti i ulepšati pod uslovom da se oslonite na svoja osećanja. Ako ste mladi ili slobodni, osećate emotivnu nesigurnost i Vašu pažnju često privlače osobe različitih profila. Tek kada shvatite svoje emotivne zablude, možete da napravite dobar izbor. Na sreću Vaši »ljubavni snovi« i planovi mogu da se ostvare.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u desetom, uz pozitivan uticaj Merkura u jedanaestom, a Venere i Plutona u Vašem devetom polju, daju mogućnost da ostvarite zajednički uspeh ili zadovoljstvo na različitim poljima. Uz povoljne aspekte sa Neptunom, Plutonom i SMČ, imate sjajnu priliku da ulepšate svoj ljubavni život ili odnos sa prijateljima. Uspeh, sreća i zadovoljstvo proizilaze iz partnerstva, udruživanja ili iz zajedničkog zalaganja. Prati Vas i povoljan upliv Jupitera, a prisustvo Urana u dvanaestom polju, opominje na mudrost i oprez sa investicijama, porodičnim vrednostima, i u interpersonalnim ili »nesvakidašnjim« odnosima.

 

Posao

Ovog meseca bićete među malobrojnim srećnicima jer na vas neće bitno uticati retrogradni Merkur. Bez obzira na to šta se događa na nebu, vi ste zacrtali svoje planove i idete ka njima. Imate mnogo poslovnih ideja, ali putem dispozicije one ugrožavaju finansijsko polje, zbog čega je neophodno da budete maksimalno oprezni. Dobro proverite s kim sklapate ugovore i u šta ulažete novac. Sve što ima veze sa finansijama tokom celog perioda biće prilično nejasno i nesigurno. Kada je reč o poslu, mnogo toga najviše zavisi od vas. Onoliko koliko sebe uložite toliko će vam se i vratiti. Krajem meseca imaćete potrebu da realizujete ono što ste započeli pre nekoliko meseci kao potpuno novu stvar.

Preliminarne dogovore možete zaključiti do 15. februara. Ovo je vreme inovacija, širenja štamparske produkcije, distribucije i posredništva. Poslovni uspeh zavisi od detaljne analize i procene situacije, kao i od svakodnevnog i upornog angažovanja oko projekata.

Pokušajte da se sada ne zadužujete i da ne uzimate kredite, ukoliko baš nije neophodno, jer će kasnije biti borbe oko vraćanja.

Ovog meseca nema mesta da budete preterano zadovoljni i opušteni, jer za sve što budete radili moraćete da se izborite. Zato budite spremni da se fokusirate samo na ono što je sada neophodno, a druge segmente života ostavite po strani. Ukoliko ste nezaposleni, kućni prijatelj će vam verovatno priskočiti u pomoć krajem meseca, a posle 15. januara verovatno ćete dobiti odgovor koji već dugo čekate.

 

Ljubav

Ukoliko imate stabilnu vezu, tokom ovog perioda verovatno ćete poželeti da promenite svoj status, tim pre što tačno znate šta hoćete. Zbog retrogradnog hoda Jupitera, krajem januara otvoriće vam se mogućnost za proširenje doma i porodice, a pozicija Saturna će vam pomoći da jasno definiše šta želite i da se na vreme angažujete u tom pravcu.

Slobodni pripadnici ovog znaka često će razmišljati o starim emotivnim vezama, a mogu se pojaviti osobe iz prošlosti sa kojima ste doživeli nagli i buran raskid, pa ćete poželeti da još jednom pokušate. Kako vam je Saturn naklonjen, postoji mogućnost da u tome uspete, pogotovo ukoliko ste se promenili i shvatili da partnera nije moguće menjati, već samo svoj stav prema situaciji i okolnostima.

Bikove koji su u braku očekuju veliki izazovi i iskušenja, zbog prisustva Venere u Jarcu.

U svakom slučaju, ovo je period aktivnog erosa, suparništva i velikih emotivnih izazova. U polju tajni naći će se osoba vama magnetski privlačna, a da li ćete situaciju iskoristiti ili ne zavisi od ličnih predispozicija.

 

Zdravlje

U ovom periodu najviše će vas mučiti glavobolja, verovatno zbog prevelike napetosti i stresa.

izvor Novosti


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Februar *Ovan

Wed Jan 22 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Poslovna dinamika nameće nove dileme u odnosu sa saradnicima, okolina Vam daje do znanja da ne odobrava uvek Vaše stavove ili ponašanje. Ipak, strategija koju spovodite na kraju donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu ili u pravcu profesionalnog usavršavanja. Preostaje Vam […]