Mesečni horoskop za Februar *Blizanci


Pred saradnicima delujete vrlo zahtevno i preduzimljivo, često se nalazite u dobroj poziciji kada se odlučuje o širim poslovnim interesima. Budući da ste Vi osoba koja vodi računa o svom profesionalnom usavršavanju i materijalnim interesima, teško možete da se pomirite sa situacijom da neko ograničava Vaše zahteve. Imponuje Vam posao u kome do izražaja dolaze Vaše praktične sposobnosti i efikasnost. U periodu do 19. februara, potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze ili da izmirite neka finansijska dugovanja. Krajem meseca obratite pažnju na svoj poslovni imidž, stil izražavanja ili javni nastup. Većinu poslovnih ciljeva uspešno možete da ostvarite zahvaljujući dobroj saradnji, kroz različite kontakte i na osnovu nečijeg protežiranja. Nalazite se u sjajnoj formi i stalo Vam je da se predstavite u skoro savršenom svetlu pred osobom koja Vam se dopada. Delujete snalažljivo ili zavodljivo u različitim susretima i umete da šarmirate svoju okolinu. Ljubavnu sreću je moguće ostvariti uz odgovarajućeg ili očaravajućeg partnera. Atmosfera ljubavi, pozitivnih emocija i bliski kontakti, imaju posebnu čar koja Vas pokreće na akciju. Sve je lako, kada se »ljubavne kockice« slože u romantičnu sliku. Prijaće Vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život, momenti romantike i uzavrelih strasti. Ako ste mladi ili slobodni, predstoje Vam zanimljivi kontakti. Zablistaćete u ljubavnoj romansi, priželjkujete vezu sa jednom zanimljivom i nesvakidašnjom osobom.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u devetom, uz pozitivan uticaj Merkura u desetom, a Venere i Plutona u Vašem osmom polju, podstiču Vas na emotivno angažovanje i na rešavanje statusnih, imovinskih ili porodičnih pitanja. Podsticaji koje primate od Marsa i Urana donose Vam nove ambicije i iznenadne mogućnosti. Zahvaljujući prisustvu Jupitera u Vašem drugom polju, srećne okolnosti Vas čine izuzetno privilegovanom osobom. Put do poslovnog uspeha ili do lične sreće predstavlja najlepše zadovoljstvo uz nečiju emotivnu podršku. Uz naklonost Urana i Jupitera pratiće Vas niz srećnih okolnosti.

 

Posao

Ovaj period će obeležiti retrogradni Merkur, inače vladar znaka Blizanaca. Privatne firme su pod znakom pitanja, zbog restrikicija koje prilično dugo traju. Ukoliko požurite u reorganizaciju poslovanja, slobodno stavite ključ u bravu, jer ćete u protivnom još više potonuti.

Gotovo svi poslovi izazivaju tenziju, napetost i nervozu, a osobe na položaju stalno su ispred vas i nešto kontrolišu, što će vas dovoditi u stanje rastrojenosti. Koncentracija je već oslabljena i lako reagujete na spoljašnje stimulanse, ali na neodgovarajući način. Svaki poslovni razgovor jednostavno prerasta u sukob mišljenja.

Ukoliko dosad niste naučili da je ćutanje zlatno, to ćete shvatiti kada budete svedok peripetijama na radnom mestu. Previše se iscrpljujete na poslu, iako to već znate, ne posustajete jer vam je novac i te kako potreban. A većina novca odlazi na vraćanje dugova, plaćanje računa za struju…

Oni koji imaju posao, trebalo bi veoma pažljivo da razmotre sve što im se ponudi. Gotovo ceo period nije povoljan za poslovne susrete, širenja saradničkih veza i uspostavljanja novih poslovnih kontakata. Nažalost, bez obzira na to o kakvom poslu je reč, biće to neuspšeni pokušaji i nesigurni dogovori bez gotovo ikakvih rezultata.

U ovom periodu uspeh je verovatan jedino u prezentacijama, školama, kursevima, aukcijama, kao i u poslovima vezanim za industriju žabave, restorane, modne salone.

 

Ljubav

Bez obzira na to da li ste u braku, u vezi ili slobodni, tokom ovog perioda bićete na velikoj emotivnoj prekretnici. Trenutni tranzit Venere daje vam harizmu, privlačnost i tajanstvenost. Većina predstavnika ovog znaka ne oseća se baš najbolje. Kod starijih Blizanaca posao je na prvom mestu, a ljubav?

Iznenadiće vas strasti koje će se neočekivano rasplamsati, imaćete jaku potrebu da osvojite, ali i da vas osvoje. Sve ljubavi koje se budu rodile u ovom periodu neće biti bezopasne, a vi ste tako racionalni…

Osoba puna samopouzdanja biće veoma uporna i odlučna da vas osvoji i nikako neće odustajati, kao da oseća da vam je potrebno vreme, a to vam ide u prilog. Ako ste slobodni, pružite joj priliku, a ukoliko niste, toliko će vas prodrmati da ćete na trenutak zaboraviti sve tradicionalne vrednosti i ono što ste godinama gradili.

Na raskrsnici ste između starog i novog, a vreme će presuditi kojim ćete putem nastaviti. Osobe koje su u braku mogu se rastati, ukoliko to njihova natalna karta podržava, moguće su selidbe ili promena mesta boravka. U svakom slučaju polje doma i porodice biće na vetrometini, a izvesni su rastanci u porodici i neočekivani preokreti.

 

Zdravlje

Precenjivanje sopstvenih mogućnosti vodi u bolest i nervnu iscrpljenost.

izvor Novosti


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Februar *Bik

Wed Jan 22 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Delujete odlučno u svojim namerama i umete da ostavite dobar utisak u susretu sa saradnicima. Okolnosti su na Vašoj strani i do izražaja dolaze Vaše pregovaračke ili praktične sposobnosti. Važno je da u odlučujućem momentu pravilno dozirate svoju prednost u odnosu na […]