Mesečni horoskop za Februar *Devica


Ozbiljno razmišljate o primeni nekih savremenijih modela u poslovanju i delujete vrlo ambiciozno pred svojim saradnicima. Prednost dajete poslovima koji donose praktične rezultate. Imate dovoljno energije i želite da poboljšate svoj materijalni status. Različite ponude i događaje procenjujete na osnovu kriterijuma vrednosti. Taktika koju primenjujete predstavlja mudriji obrazac poslovnog ponašanja. U periodu od 18. februara, očekuje Vas napredovanje na poslovnoj lestvici, neko će nagraditi Vaše znanje i profesionalne sposobnosti. Važno je da podstičete nove poslovne kontakte i da udružite svoje interese sa saradnicima koji imaju slične ideje i interesne ciljeve. Podstičite savremene ideje i pozitivan trend u svom profesionalnom izražavanju. Povremeno kao da Vam nedostaje optimizam, ali ne i potreba za romantikom ili avanturističkim doživljajima. Zahvaljujući domišljenosti uspevate da osvojite nečiju emotivnu pažnju i pronalazite efikasno rešenje za svoje dileme. Izbegavajte konfliktne situacije sa bliskom osobom, kako biste sačuvali dragocenu energiju i psihološku ravnotežu. Ljubavni nesporazumi koji uzburkavaju Vaš partnerski odnos nisu porazni, ali zahtevaju veliko strpljenje i zajedničko uvažavanje. Godi Vam interesovanje, komplimenti ili pažnja koju dobijate u društvu suprotnog pola. Imate predosećaj da Vam predstoji nova ljubavna romansa ili zanimljivi emotivni susreti. U skladu sa svojim temperamentom, delujete vrlo izazovno i neodoljivo. Neko u Vama podstiče emotivni zanos i inspiraciju, uživate u saznanju da Vas drugi vide kao privlačnu ili šarmantnu osobu.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u šestom, uz pozitivan uticaj Merkura i Neptuna u sedmom, a Venere i Plutona u Vašem petom polju, naglašavaju dobru mogućnost za poslovnim materijalnim, imovinskim ili statusnim uspehom i napredovanjem u karijeri, ali i u ljubavnim odnosima. Slobodno prihvatite različite izazove, sa namerom da ostvarite novi uspeh i ličnu sreću. Odnos sa partnerom pozitivno utiče na Vaše kreativno izražavanje. Uz promenljive uticaje Marsa, Jupitera i Urana očekuje Vas serija važnih događaja, a umerenost i oprez ponekad predstavljaju najbolji odgovor.

 

Posao

Neočekivani preokreti kao i mogućnosti vezane za nove poslove daju vam nadu da je najzad nešto krenulo napred, ali to bi mogla da bude i varka Merkura, vladara vašeg znaka, koji će tokom narednog perioda biti u retrogradnom hodu. To znači da sve što ima bilo kakve veze sa poslom primate sa velikom rezervom.

Potrudite se da iskoristite sve poslovne šanse koje vam se nude, ali pazite šta potpisujete. Polja komunikacija, informacija i kontakata tokom celog perioda biće prilično ugrožena. Neke stvari ćete morati da ponovite nekoliko puta pre nego što ih dovedete u red.

Početkom perioda finansijska situacija biće napeta, ali probleme ćete uspeti da rešite uzimanjem kredita, pozajmicom od prijatelja, rođaka ili će vam već neko neočekivano priskočiti u pomoć i ponuditi novac koji vam je u ovom trenutku najpotrebniji. Sve u svemu, nema razloga da budete zabrinuti.

Ukoliko ste nezaposleni, posao tražite u firmama koje se bave kompjuterskim poslovima, faksovima, tehnikom ili u zanatskim radionicama. Takođe, poslovi koji imaju veze sa estetikom, kozmetikom, dizajnom ili dekoracijom u ovom periodu donose uspeh i prihod.

Ljubav

Vreme je idealno za romansu, ljubav, brak. Device koje su u dugogodišnjoj vezi početkom perioda verovatno će obradovati lepe vesti, koje će im pružiti nadu za stvaranje budućnosti. Sa partnerom ćete se dobro slagati i stvarati planove za naredni period. Samo vam još nije jasno na koji način ćete rešiti pitanje prostora u kojem ćete živeti sa partnerom. Srećom, sredinom meseca neočekivano će se pojaviti mogućnost da rešite ovaj problem i tako zakoračite na put ka životu udvoje.

Ukoliko ste u braku, period će biti prilično nepovoljan, jer vas očekuju svađe, netrpeljivost, ljubomora, neprijateljstvo… Sa partnerom ćete se stalno nadmetati ko će kome da nametne svoju volju. Takođe, početkom perioda imaćete nekoliko svađa zbog dece, koje će izgledati kao bezopasne, ali će uneti teskobnu atmosferu u dom i porodicu. Sredinom meseca partner vas može iznenada napustiti. O tome je razmišljao i ranije, ali sada su se stvorili uslovi da takav korak i napravi.

Slobodne pripadnike ovog znaka očekuje nezaboravna romansa, u kojoj se osvaja i preotima. Obostrane strasti biće toliko naglašene da ćete biti izbačeni iz ravnoteže. Sve manipulativne tehnike sada su otvorene, a ukoliko odlazite u stan kod osobe koja vam se dopada, pazite šta konzumirate.

Zdravlje

Najveći zdravstveni problemi koji vas mogu mučiti u ovom periodu su prehlada, kašalj, povišena tempetarura, ali i virusne i bakterijske infekcije. Naročito obratite pažnju na viruse jer mogu izazvati srčane smetnje. Osim toga, budite veoma pažljivi u saobraćaju.

 

izvor Novosti


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Februar *Lav

Wed Jan 22 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Zahvaljujući dobrim strategijama umete da privučete pažnju saradnika ili partnera i da istaknete svoje sposobnosti, tako da Vam često pripada neka zapažena uloga u poslovnom dogovoranju. Saradnici uvažavaju Vaš uspeh, što Vam dodatno omogućava šire kontakte ili veću slobodu poslovnog izražavanja. Važno […]