Mesečni horoskop za Februar *Jarac


Potrebno je da osmislite bolji profesionalni nastup, koji će Vam omogućiti da opravdano nametnete svoju ulogu u društvu saradnika. Uz probrane diplomatske manire pokušavate da forsirate događaje u kojima se rešavaju važni poslovno-finansijski interesi. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u određene saradnike zahteva da dobro razmislite, pre nego što se odlučite za osnovnu strategiju. Nemojte dozvoliti da Vas opterećuju neka sporedna dešavanja, pažljivo odaberite svoje prioritetne ciljeve i budnim okom pratite sva nova dešavanja na poslovnoj sceni. Od 08. februara, očekuju Vas pozitivne promene i mogućnost za profesionalnim usavršavanjem, potencirajte i kontakte sa inostranstvom. Neka drugi prate ili kopiraju Vaš poslovni stil. Osećate emotivno previranje, tako da u zavisnosti od situacije menjate svoje raspoloženje ili odluke. Stalo Vam je da prevaziđete emotivnu krizu ili različite nesporazume, koje imate u odnosu sa voljenom osobom. Umerenost u izražavanju osećanja predstavlja veliku vrlinu, ponekad svaku odluku treba dobro osmisliti. Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Ako ste mladi ili slobodni ljubavne avanture više deluju kratkoročno, kao zamena za neke neispunjene želje. Uživajte u ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Ljubavna sreća je moguće i dostižna. Potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću, kao i osobu do koje Vam je stalo.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u drugom, uz pozitivan uticaj Merkura i Neptuna u trećem polju, a Venere i Pulutona u Vašem sazvežđu, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i dostižnog, praktičnog i ljubavnog. Potrebni su Vam konkretni potezi i praktična rešenja. Sreća je na Vašoj strani, možete da ostvarite zapaženi uspeh. Nivo Vaših profesilonalnih i ličnih mogućnosti, uvećava se u skladu sa Vašim raznovrsnim interesovanjima. Povoljni uticaji Jupitera i Plutona deluju na Vaše duhovno uzdizanje, imate mogućnost da unapredite svoje životno iskustvo iz raznih oblasti. Ipak, prisustvo Urana u četvrtom, a Marsa u desetom polju opominje na diskreciju, oprez i mudrost.

 

Posao

Oni koji imaju privatni bizniz početkom perioda mogu se sukobiti sa poslovnim partnerom zbog kontrole i finansijske inspekcije. Ukoliko očekujete da neko uloži novac u biznis koji planirate da pokrenete, morate mu detaljno predočiti sve mogućnosti.

Zbog vašeg previda neko će izgubiti manji ili veći kapital. Nikako nemojte biti površni, neophodno je da ispitate sve opcije, ali i eventualne posledice. Prekontrolišite knjige i knjigovođe, pogotovo ukoliko ste privatnik, jer ćete zbog greški koje se mogu provući platiti kaznu, ali i pokvariti odnose koji su inače dobri.

Sa kolegama se nećete najbolje slagati i razumeti, jer će se mešati u stvari koje ih se ne tiču. Zato nema potrebe za kućnim posetama, bliskošću niti stajanjem po hodnicima i pričanjem praznim pričama.

Početkom meseca mogući su problemi sa dokumentima, papirima i informacijama koje će do vas stići, jer će verovatno biti pogrešne ili pogrešno protumačene, što je tipično za Merkurovu retrogradnost. Period je odličan za one predstavnike znaka čiji je posao povezan sa pisanjem.

U ovom periodu biće neophodno da žrtvujete neki novac, odnosno da ga date u humanitarne svrhe ili potpunom nezancu za lečenje teške bolesti. Samo gubitak i davanje daće šansu za dobitak i stvaranje.

Novca će biti dovoljno početkom meseca, ali i prilika da se izgubi ono što je moglo da pokrije potrebe celog meseca. Intuicija će vas ovog meseca najbolje voditi.

Ljubav

Svaki razgovor sada se može pretvoriti u raspravu i sukob mišljenja, pa ukoliko se ne budete dovoljno kontrolisali, doći će do raskida koji verovatno ne želite. Srećom, ovi loši aspekti neće dugo trajati. Oni predstavnici znaka koji imaju loše aspekte u natalnoj karti biće “prozvani”, jer je došlo vreme da preurede svoj život.

Mnoga vrata za promene biće vam otvorena u ovom periodu, možda ćete se preseliti, promeniti mesto boravka, neki Jarčevi će stvoriti porodicu, a neki će je napustiti. Najveći problem kod većine mladih parova koji planiraju zajednički život biće protivljenja jednog od roditelja. Zbog ovoga će često dolaziti do svađa i sukoba. Kod bračnih parova roditelji će se mešati, pa će opet biti uslova za sukobe. Da biste sačuvali brak i ispoštovali roditelje, biće neophodno da prihvatite razne kompromise. Ukoliko u natalnoj karti nemate retrogradni Merkur, nemojte donositi bitnije odluke.

Zdravlje

Vaši zdravstveni problemi u ovom periodu mogu biti vezani za saobraćaj, jer može doći do povrede ekstremiteta. Naravno, nisu isključene ni prehlade, upale, temperatura i virusne infekcije koje mogu uticati na srce. Ipak, najvažnije je da budete oprezni u saobraćaju.

izvor: Novosti


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Februar *Strelac

Wed Jan 22 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Nalazite se u kreativnoj fazi i važno je da jasno definišete svoje poslovne ciljeve u dogovoru sa pouzdanim saradnicima. Pažljivo proveravajte nove informacije na poslovnoj sceni kako biste ostvarili svoje dugoročnije interese. Novu priliku i poslovne kontakte treba posmatrati u dugoročnijoj perspektivi. […]