Mesečni horoskop za Februar *Lav


Zahvaljujući dobrim strategijama umete da privučete pažnju saradnika ili partnera i da istaknete svoje sposobnosti, tako da Vam često pripada neka zapažena uloga u poslovnom dogovoranju. Saradnici uvažavaju Vaš uspeh, što Vam dodatno omogućava šire kontakte ili veću slobodu poslovnog izražavanja. Važno je da napravite dobar izbor. Nakon test situacija, očekuje Vas ubrzano napredovanje. Potrebno je da svoju elokvenciju podredite poslovnom trendu koji obećava praktične ili materijalne razultate. U finansijskom smislu nalazite se u poziciji da uvećate svoju zaradu i da rešite neka imovinska pitanja. U periodu od 17. februara, obratite pažnju na mogućnost ličnog usavršavanja, na javne nastupe, profesionalno napredovanje ili na udruživanje poslovnih interesa. U skladu sa svojom prirodom povremeno imate velika emotivna očekivanja i umete da postavljate različite zahteve. Čini Vam se da partner nema uvek dovoljno razumevanja za Vaše potrebe, te neki učestali konflikti dodatno utiču na Vaše mrzovoljno raspoloženje. Skloni ste iznenadnim izlivima ljutnje, na takav način pokušavate da se oslobodite od negativne tenzije. Ali impulsivna reakcija ili veliki izlivi emocija, mogu da Vas zanesu na pogrešnu odluku. Nedostatak optimizma pokušavate da nadomestite u nekim spoljašnjim zabavama ili u alternativnom društvu. Ako ste mladi ili slobodni, u periodu od 11. februara, očekuju Vas novi susreti i različiti pozivi. Ipak, više ste zainteresovani za neformalne kontakte nego za emotivno vezivanje. Ljubavna romansa ponekad može biti i vrlo čudna, ali bez iskrene razmene osećanja ona gubi svoju pravu vrednost i smisao.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u sedmom, uz pozitivan uticaj Merkura u osmom, a Venere i Plutona u Vašem šestom polju pojačavaju ritam i dinamiku privatnih i poslovnih događaja, Takođe uz povoljne uticaje koje primate od Urana i Jupitera, očekuje Vas ubrzani ritam u odnosu sa okolinom, voljenom osobom i raznim partnerima kroz mogućnost iznenadnih dobitaka ili sreće. U prilici ste da osetite pozitivnu transformaciju na različitim stranama. Uspeh i lična sreća proističu iz ostvarenih ciljeva koje ste postavili kroz udruživanje i partnerstvo. Prihvatite »lepšu stranu života« i uživajte. Pratiće Vas nove i sjajne prilike koje zahtevaju brzo reagovanje.

 

Posao

Promena radnog mesta koja vam je nagoveštena krajem prošle godine, od sredine januara dobiće jasniju strukturu. Uspećete da dođete do informacija koje će vam pomoći u rešavanju dileme da li da prihvatite novo radno mesto ili ne.

Neočekivani poslovni problemi iz dana u dan sve više se nagomilavaju, prilično ste se zadužili, a plata kasni, što vam veoma otežava život. Trebalo bi nešto da preduzmete, ali ne znate tačno šta…

Svako zlo, međutim, nosi i nešto dobro, pa ukoliko ste dugo radili i pri tom bili prilično nezadovoljni, univerzum vas sada na neki način “primorava” da ono što za vas inače nije dobro napustite, preuzmete stvari u svoje ruke i posvetite se nekom drugom poslu.

Osim toga, retrogradni hod Merkura tokom ovog perioda doneće vam mnogo finansijskih problema koje ćete početi da rešavate tek od sredine januara, ali konačno rešenje ovakve situacije, odnosno poboljšanje kada su u pitanju finansije možete da očekujete tek od sledećeg meseca.

Ukoliko ste nezaposleni, od partnera ćete verovatno čuti vest o slobodnom radnom mestu, koje bi vam odgovaralo. Poslovi koji su trenutno aktuelni za predstavnike vašeg znaka su vođenje poslovnih knjiga, sekretarski poslovi, izrada vizit-karata, kalendara, reklama…

Lavovi koji se bave poslovima koji imaju veze sa medicinskim uslugama, kompjuterima, industrijskom proizvodnjom, zemljoradnjom ili zanatskim delatnostima tokom celog perioda mogu očekivati uspeh i uvećanje prihoda. Ukoliko se bavite privatnim biznisom ili radite za nekoga ko ima privatnu firmu, tokom narednih nekoliko meseci imaćete naglašenu potrebu da istražujete mogućnosti tržišta i da imate maksimalnu slobodu u poslu.

Ljubav

Bračnim partnerima ljubav će uglavnom kvariti finansijski problemi. Kako će novac biti problem i kod jednog i kod drugog, svađe i uzajamna optuživanja za nesposobnost izazivaće još veće nerazumevanje i neprijateljstvo. Srećom, sukobi su bezopasni, a serije svađa i pretnji rastankom završavaće se pomirenjem u kasnim noćnim satima.

U ovom periodu biće naglašeni eros i seksualnost. Sudar polova gde se nešto osvaja, nad čim se dominira. Ukoliko ste slobodni, susret se može odigrati na bilo kom mestu.

Veze koje traju nekoliko godina, a temelje se na čvrstim i stabilnim osnovama, tokom ovog perioda mogu biti ozvaničene. Ali, odluku o ulasku u brak donesite tek posle 15. februara. Sve o čemu pričate pre 15. februara neće imati težinu i lako se može sve promeniti zbog okolnosti koje niste u stanju da kontrolišete.

Zdravlje

Zdravlje vam je već duže vreme toliko nestabilno da ste, osim zvanične medicine, odlučili da se lečite i alternativnim metodama. Ipak, budite oprezni i ne dovodite sebe u situaciju da budete zamorčić.

izvor Novosti


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Februar *Rak

Wed Jan 22 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Pažljivo analizirate različite prilike na poslovnoj sceni i ne želite da se pomirite sa nekim prosečnim standardima koji vladaju u Vašoj okolini. Tražite efikasniji model poslovanja kako biste unapredili svoju poziciju, ali postoje situacije koje zahtevaju širi dogovor ili kompromis. Saradnici Vam […]