Mesečni horoskop za Februar *Ovan


Poslovna dinamika nameće nove dileme u odnosu sa saradnicima, okolina Vam daje do znanja da ne odobrava uvek Vaše stavove ili ponašanje. Ipak, strategija koju spovodite na kraju donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu ili u pravcu profesionalnog usavršavanja. Preostaje Vam da unapredite svoju popularnost u poslovnom okruženju. Nema potrebe da zaoštravate rivalski odnos sa osobom koja ima veliki uticaj na Vašu okolinu. U periodu od 09. februara, očekuje Vas niz korisnih susreta koji nagoveštavaju dobru perspektivu u poslu kojim se bavite. Ovo je povoljan period za javni nastup, za testiranje i proveru praktičnog znanja ili profesionalnih sposobnosti. Investirajte svoje znanje i mogućnosti u perspektivni posao. Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja, ali rešili ste da preuzmete stvari u svoje ruke. Zbog brojnih susreta ili dinamičnih događaja koji Vas prate u društvenom životu, delujete atraktivno i privlačno na osobe u svom okruženju. Međutim, povremeno ne možete da kontrolišete svoje strasti ili zanos koji osećate prema bliskoj osobi, a to može da se reflektuje u kontrastima. Ponekad spontanost u izražavanju osećanja predstavlja najbolji odgovor. Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Ljubav ili osećanja daju najjaču snagu, ako ih pravilno usmeravate. Nema razloga novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u jedanaestom, Merkura dvanaestom, uz Veneru i Plutona u Vašem desetom polju, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i ostvarenog. Uz povoljne uticaje Jupitera i Urana očekuje Vas dodatni priliv energije, niz srećnih okolnosti i novi emotivni talasi. Najveći uticaj na Vašu sreću ima porodica i odnos sa voljenom osobom. Prihvatite različite izazove sa namerom da ostvarite profesionalni uspeh i ljubavnu sreću. Sačuvajte veru da uvek postoji moguća i »dobitna kombinacija«, ali i meru opreza zbog prisustva Marsa u sedmom i Saturna u Vašem osmom polju.

 

Posao

Osobe koje su vam nadređene mnogo očekuju od vas i stalno su nezadovoljne, zbog čega ste i vi prilično nezadovoljni. Kako teško podnosite pritisak, bićete više nego ikada naklonjeni ideji da što pre promenite radno mesto, a uskoro će vam jedan prijatelj ponuditi novi posao.

Finansijska situacija je i dalje nestabilna, a troškovi neočekivani i sve veći, što u vaš život unosi dosta nemira i nervoze. Mada biste ovaj loš period najradije da prespavate, ne budite lenji i prihvatite dodatni honorarni posao, jer će koliko-toliko poboljšati vašu materijalnu situaciju. Svaki poslić koji vam se ponudi tokom ovog perioda, bez razmišljanja prihvatite, čak i ukoliko niste sigurni da to najbolje znate da radite. Usput ćete biti primorani da naučite i nešto novo, što će vam dobrodoći, steći ćete i novo iskustvo koje možda nikada ne biste imali da niste prihvatili posao koji vam se nudi.

Mnogi predstavnici znaka će se zaposliti preko veze, odnosno uz podršku osoba na položaju. Oni koji nemaju ovakve mogućnosti posao bi trebalo da traže u oblasti spoljne trgovine, industrijske proizvodnje, ustanova za zabavu, u restoranima… Kad je reč o poslu, bolje će prolaziti Ovnovi sa višim obrazovanjem.

 

Ljubav

Ukoliko ste u braku, potrudite se da ne dolazite u sukob sa partnerom, pogotovo što će biti jako raspoložen za svađu, pomalo hirovit i nepromišljen. Kod partnera vas najviše nerviraju tvrdoglavost i sebičnost, zbog čega često sebe dovodite u situaciju da izgovorite teške reči, iako tako ne mislite.

U ovom periodu posebno oprezni trebalo bi da budu oni predstavnici znaka koji imaju paralelnu vezu, jer će biti previše prilika da se sve obelodani, a u tom slučaju teško ćete uspeti da izbegnete sukobe, čak je na pomolu i skandal.

Slobodni Ovnovi biće u prilici da ponovo proživljavaju situacije koje su već doživeli, ili će sresti osobu sa kojom su nekada bili u vezi. I vi i vaš partner imate dovoljno iskustva i mudrosti da se prilagodite jedno drugom na novi i sasvim svež način.

Mladi predstavnici znaka tokom celog perioda imaće nekoliko prilika da se prepuste provodu i zabavi, a biće i dosta prilika za uzbudljive seksualne veze. Bitno je da se čuvate neželjenih posledica i da ne očekujete previše od osobe s kojom ulazite u vezu. Ne plašite se da ćete biti odbijeni i ne pokušavajte da saznate šta druga osoba misli. Dovoljno će biti da samo osluškujete svoje emocije i sve će vam se samo po sebi otvoriti, i to onako kako je za vas najbolje.

 

Zdravlje

Tokom ovog perioda možete da imate problema sa raznim upalama, virusnim infekcijama, ali i povredama ekstremiteta. Stariji predstavnici znaka trebalo bi da idu na redovne lekarske preglede i da češće kontrolišu pritisak.

izvor Novosti


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Ljubavni horoskop

Mon Jan 27 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email OVAN U emotivnom zanosu imate velika očekivanja, ali partner nije u stanju da ispuni sve Vaše zahteve. Zadržite samopouzdanje i optimizam. Ne možete očekivati da neko u potpunosti prihvati Vašu viziju, ako ne dajete dobar primer. Ljubavni kompromis predstavlja dobro rešenje, pod […]