Mesečni horoskop za Februar *Rak


Pažljivo analizirate različite prilike na poslovnoj sceni i ne želite da se pomirite sa nekim prosečnim standardima koji vladaju u Vašoj okolini. Tražite efikasniji model poslovanja kako biste unapredili svoju poziciju, ali postoje situacije koje zahtevaju širi dogovor ili kompromis. Saradnici Vam zameraju da olako prelazite preko određenih ponuda ili da se suviše rukovodite za ličnim procenama, ne uvažavajući nečije mišljenje. U periodu od 18. februara, pojačajte inicijativu kako biste rešili neka imovinska, pravna ili statusna pitanja. Uspešne formule treba ponavljati u različitim situacijama, kao garanciju za poslovni ili novčani dobitak. Eksperimente možete primenjivati samo u proverenim situacijama, koje ne prevazilaze Vaše dosadašnje znanje ili iskustvo. Krajem meseca, očekuju Vas značajne promene. U skladu sa raspoloženjem delujete zanosno i vodite aktivan društveni život, često se nalazite u prilici da ostvarite nove ili neobične emotivne kontakte. Ipak, Vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije uvek i trajnog karaktera. Nema potrebe da igrate »pogrešnu ulogu«, jer loši potezi mogu da Vam iskomplikuju ljubavni život. Ako priželjkujete strasnu avanturu, onda Vas ništa neće sprečiti da ostvarite svoje »tajne namere«. Imponuje Vam saznanje da pobođujete pažnju i da ostavljate veliki utisak na okolinu. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi susreti. U prepoznatljivom maniru umete da primenite odgovarajuću taktiku i da zavedete određenu osobu. Važno je da osvojite nečije iskrene simpatije i da imate pravi podsticaj ili emotivnu inspiraciju.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u osmom, uz pozitivan uticaj Merkura u devetom, a Venere i Plutona u Vašem sedmom polju, predstavlja dobar spoj duhovnog i emotivnog zadovoljstva. Vaše zadovoljstvo ili »spoljašnji sjaj« proističe iz unutrašnje sreće i ravnoteže koju Vam donosi direktan upliv Jupitera u Vešm sazvežđu i Plutona u sedmom polju. Podsticaji u ljubavnom životu donose najlepše zadovoljstvo. Ukoliko imate dovoljno mudrosti ili strpljenja, očekuje Vas harmoničan odnos – protežirani ste i pozitivnim uticajima Neptuna i SMČ-a.

 

Posao

Nije preporučljivo da početkom perioda mnogo filozofirate zbog retrogradnog Merkura, koji uvek simbolizuje gomilu nesporazuma. Osoba na položaju analiziraće svaki vašt gest i znanje kojim raspolažete, pa bi vas hvalisavost koštala skuplje nego što to možete i da pretpostavite. Osim toga, bićete veoma agresivni zbog bilo koje vrste ograničenja, što će vam dodatno iskomplikovati život. Mudrije je da svoje nezadovoljstvo, negodovanje i bunt kanališete kroz neki kreativan rad. U ovakvim situacijama uvek se setite da je ovo samo prolazni period, da posle kiše zasija sunce, a posle noći dolazi dan. Ukoliko stvari budete posmatrali iz tog ugla, lakše ćete podneti teškoće koje vas očekuju u ovom periodu.

Ulazak u poslovne partnerske odnose nije preporučljiv do kraja meseca, ili se bar suzdržite do trenutka kada ćete moći bolje da procenite osobu koja vam dolazi sa puno entuzijazma i volje, ali sa malo razuma i logike. Sve važnije poslovne odluke ostavite za kasnije i više se bavite poslovima koje je trebalo da uradite, pogotovo što ćete u ovom periodu uspeti da ih završite.

Ukoliko radite u vojsci, proizvodnji ili građevini, očekujte protekciju i poboljšanje pozicije, a ukoliko ste nezaposleni verovatno ćete najzad doći do posla. Period je odličan za advokate, govornike i one koji verbalno nastupaju.

Ljubav

Slobodni pripadnici ovog znaka mogu da očekuju poslovnu kombinaciju, odnosno preko posla će upoznati osobu koja će ostaviti jak i dubok utisak, ali i trag na vašem srcu, ukoliko to budete dozvolili.

Ovo je mesec za ljubav i erotiku, ali ne i za romansu. Ključni faktor je hemija, susret dva pola, takmičenje u osvajanju i dominaciji. Nerazumevanje je prisutno kada se priča, a jasan osećaj kada se ćuti. Ukoliko možete da ćutite… Ovde nema mesta stidljivosti, niti trgovanju – ovde je sve ili ništa.

Želja je obostrana, ali ukoliko se stavi u kalupe, norme i opšteprihvaćena pravila biće kratkotrajna.

Rakovi koji su u braku biće na vetrometini, često će se svađati zbog dece, novca i partnera koji će ih stalno podbadati, a nećete moći da se suzdržite i da ne odgovorite. U ovakvoj situaciji lako se mogu izgovoriti reči koje se teško zaboravljaju, setite se da nije vreme za regovanje jer je reakcija sasvim sigurno pogrešna a zbog koje ćete se kasnije kajati. Ukoliko su deca odrasla, u ovom periodu verovatno će se jedno zaposliti, a vi ćete odahnuti bar nakratko, jer su troškovi stalno prisutni.

Parovi koji su u dužoj vezi moraće da preispitaju vrednosti koje zastupaju, šta je lično a šta je dobro za zajednicu i vezu. Ono što ste prilično dugo odlagali tokom ovog perioda dobiće jasno vidljivu formu, pa ćete znati kako dalje da reagujete.
Zdravlje

Tokom celog perioda bićete skloni gojenju, pa bi bilo dobro da obratite pažnju na ishranu i počnete da se bavite nekim sportom.

izvor Novosti


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Februar *Blizanci

Wed Jan 22 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Pred saradnicima delujete vrlo zahtevno i preduzimljivo, često se nalazite u dobroj poziciji kada se odlučuje o širim poslovnim interesima. Budući da ste Vi osoba koja vodi računa o svom profesionalnom usavršavanju i materijalnim interesima, teško možete da se pomirite sa situacijom […]